Πόσο εφικτό είναι να πάρει κανείς χαρτί από νοσοκομείο χωρίς να είναι άρρωστος ή κάτι? Γίνεται?
Πόσο εφικτό είναι να πάρει κανείς χαρτί από νοσοκομείο χωρίς να είναι άρρωστος ή κάτι? Γίνεται?
It is known.
Εξαρτάται. Έχεις γνωστό γιατρό εκεί μέσα; Αν όχι χλωμό. Αλλά πάντα μπορείς να πας και να παρακαλέσεις (και φυσικά να δώσεις και κάτι).
Και να σε κάνει καμμία εισαγωγή για δυσλειτουργία στην σπονδυλική στήλη, να σε βάλουν χειρουργείο, να γίνει κανά λάθος και να μείνεις ανάπηρος !
Ασε καλύτερα πήγαινε να κάνεις την δουλειά που σε έβαλαν και μην βαριέσαι.
I'll bury you in your god's fucked garden
Αχά. Μάλιστα. Δεν έχω γιατρό εκεί μέσα, ούτε τη πρόθεση να δώσω λεφτάκια αλλά θα προσπαθήσω!
Krux, τη δουλεία που με βάλαν να κάνω δε την έκανα και από το να πάω να κλαίγομαι σε καθηγητή που φοράει ελληνικές σημαίες και έχει όλο του το γραφείο γεμάτο αρχαία ελλάδα, προτιμώ να φιλήσω άλλων κατουρημένες ποδιές ή να προσπαθήσω δλδ.
It is known.
k na ksexasei k kana kleidi mesa o paparis o giatro na se ksananoigoune meta.. prwth fora thane?
kompogianites stodialo
I must have some booze. I demand to have some booze
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ξύπνησα από τις 6.00 το πρωί για να κάνω παρέα στη κολλητή μου που θα πήγαινε να δώσει τα χαρτιά για τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού ή όπως λέγονται.
7.00 ζω για πρώτη φορά σκηνή από ΡΕΤΙΡΈ
7.30 εμφανίζεται κ 2η Κατερίνα Γιουλάκη
μέχρι τις 12.00 -που έπρεπε να φύγω- έπρεπε να υποστώ τουλάχιστον άλλες 4 φορές τους ίδιους διαλόγους, τις ίδιες απορίες με διαφορετικούς πρωταγωνιστές κάθε φορά.
κ καθώς παίρνω τον πούλο για τις δουλειές μου, με σταματάει κ ένα παλικάρι -γύρω στα 30 το πολύ- για να μου κάνει δώρο μια καινή διαθήκη κ να μου πει πως ό,τι κ να λέω ο χριστός μ'αγαπάει.
satan was a lez
Τελικα τι γινετε με τις απεργειες? ποιοι απεργουν αυριο? λεωφορια? ταξι? μετρο? ησαπ? ΤΙ!?
υπομονή
Αν λες μαλακίες και μ'έχεις αγχώσει άδικα είσαι μαλάκας μεγατόνων, όσα κιλά και να χάσεις.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()