http://www.youtube.com/watch?v=mET9CBsHbF0
Printable View
μια φορά ξενυχτώ και γω στο φορουμ και να τι βλέπω:fear:
@ Marillion:
σορυ ρε εχεις δικιο, παραφερ8ηκα!
@ freak brother:
...με 3εσκεπασες... ):
Spoiler
@ KoiliaSamprela:
αλοιμονο, οτι 8ες σου αρεσει ρε, απλα ετσι οπως το καταλαβα νομισα οτι υπερασπιστηκες το καρεκλαδικο και απλα εκρα3ες ανιτα για να κρα3εις το πηδημα με νικοσπηλια. κυριλε και ολα κουλ και δεν τρεχει μια δικε μου καιλοιπακαιολακαλα :Ρ
Το βλέπουμε έχοντας ανοιχτό το spoiler με το signature του bbq
Slayer - Dissident Aggressor άνετα.
Όχι καλύτερη απ'το αυθεντικό, αλλά φοβερή: The Devil's Blood - White Faces
Αν δεν έχουν αναφερθεί σημαίνει ότι ξέρω να χρησιμοποιώ το search.
Ολο το Garage Inc. και ιδιαιτερα Loverman. Whiskey In The Jar οι ιδιοι οι Ιρλανδοι το προσκυνουν.Astronomy οπως θα επρεπε να ειχε γραφτει εξαρχης αν δεν ηταν λιγο gay οι B.O.C. Turn The Page περιπου 15 φορες καλυτερο, το αυθεντικο δεν ακουγεται. Καλα για ολα τα τραγουδια Diamond Head που υπαρχουν στα δυο CD, μαλλον κι οι ιδιοι οι Diamond Head μονο απο Metallica τα ακουνε πλεον. Μονο το Stone Cold Crazy δεν ειναι καλυτερο κι ειναι απλα ισαξιο, οπως και το National Acrobat/Sabbra Cadabra που ειναι επισης ισαξιο.
flame on.
ε γι αυτο εγραψα φλειμ ον ρε τσακαλι!
Τα πιστευω πληρως ολα οσα εγραψα
το τέλος το δρόμου του τρολλ είναι όταν το λες και πιστεύεις κιόλας
παραδοξως το ποστ μου αν και τρολαρισμα ειναι λιγοτερο καθυστερημενο απο τα περισσοτερα ποστς στο αλλο θρεντ και απο πολλα στο παρον
http://www.orilacenter.com/Quote:
Ολο το Garage Inc. και ιδιαιτερα Loverman. Whiskey In The Jar οι ιδιοι οι Ιρλανδοι το προσκυνουν.Astronomy οπως θα επρεπε να ειχε γραφτει εξαρχης αν δεν ηταν λιγο gay οι B.O.C. Turn The Page περιπου 15 φορες καλυτερο, το αυθεντικο δεν ακουγεται. Καλα για ολα τα τραγουδια Diamond Head που υπαρχουν στα δυο CD, μαλλον κι οι ιδιοι οι Diamond Head μονο απο Metallica τα ακουνε πλεον. Μονο το Stone Cold Crazy δεν ειναι καλυτερο κι ειναι απλα ισαξιο, οπως και το National Acrobat/Sabbra Cadabra που ειναι επισης ισαξιο.
τα μισα τα ηξερα, τα αλλα μισα δεν τα ακουω ουτε τωρα
1000 pinks σε FIXXXER σχετικά με Garage Inc.
Περιττό να πούμε πως αν και οι διασκευές των μεταλλικα σε diamond head είναι εξαιρετικές, το να δηλώνεις τέτοιες μπούρδες και να περιμένεις το φλεημ είναι λογικότατον.
Διότι ο Hetfield δεν φτάνει ουτε στο 1/10 το γρέζι, το χρώμα, την ευελιξία και την προσωπικότητα του Sean Harris σε ΑΥΤΑ τα τραγουδία, ειδικότερα σε όσα ερμήνευσε κατά την δεκαετία του '80. Γιατί οι κιθάρες των μεταλλικά στα ''helpless, am i evil & the prince'' thrasharoyn στο πνεύμα της εποχής και δεν μπορούν να εκφράσουν ούτε στο 1/10 την τσαχπινία και τον έμμεσο θαυμασμό των '70ς εμμέσω πρωιμων priest καθώς και την μαγεία που έχει να παίζεις και να δημιουργείς ταυτόχρονα κάτι στα εφηβικά του (για να μην πω βρεφικά) στάδια (ΤΟ ΗΕΑVY METAL). Διότι το rhythm section των diamond head είναι κάτι παραπάνω απ'το λειτουργικό της λογικής μετάλλικα ας διασκευάσουμε κάτι νότα προς νότα (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ στα οργανα) για να καυλώσουμε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΡΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ. βέβαια θα μου πεις γιατι να πάρω στα σοβαρά των λαρς και θα χεις δίκιο.
αλλα όχι ρε μλκ φιξξξερ. πάνε ακου τα ρεμαστερς που έχουν και καλυτερη παραγωγή αν αυτό ειναι το πρόβλημα. εντόπισε τις μαυρες καυλιαρικες επιρροές του harris και συγκρινε τες με την σχεδόν μονοδιάστατη ερμηνεία hetfield. πάνε πιάσε την ριφφομηχανή τάτλερ και εντόπισε πόσο επηρέασε το Kill em all σε βάθμό αρρώστιας (που μπορεί και να μην σαρεσει) γενικά κάνε οτιδήποτε θες ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ.
για το αστρονομυ μπορώ να γράψω μεγαλύτερο σεντόνι αλλά βαριέμαι και βολευει λόγω εποχιακού κολλήματος με τους τεράστιους diamond head.
εντιτ : εφαγα σκάλωμα για νταιμοντ και δεν είδα και αυτό που έγραψες για σαμπαθ και κουην. βαριέμαι όμως ας το αναλάβει άλλος
οχι, πες μας κι αλλα
Εναλλακτικά, Marillion, κόψε γενικά τις διασκευές.
με συγχωρείς που τυχαίνει να πιστευω πως στις συγκεκριμένες δεν ξεπερνούν το πρωτότυπο για τους λόγους που παρέθεσα. την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να ικανοποιήσω τις προσδοκίες σου
Λυπάμαι επίσης που καμία διασκευή στον κόσμο (και όχι μόνο οι συγκεκριμένες) δεν ξεπερνάει το πρωτότυπο, γιατί πάντα θα είναι το πρωτότυπο όπως το ξέραμε και το συνηθίσαμε, αλλά εξυπηρετούν άλλο σκοπό, πράγμα το οποίο δεν το λαμβάνεις καν υπόψη σου.
εκανες έναν ωραιότατο κύκλο και συμφώνησες μαζί σου. θα ξοδέψω χρόνο να σου απαντήσω σοβαρά και ας ειναι σίγουρη η μούντζα και η επστροφή στην φωλιά.
1. αν νομίζεις πως προτιμώ τα πρωτότυπα επειδή έτσι τα συνήθισα και ενώ ανέπτυξα μια επιχειρηματολογία καταλαβαίνω πως δεν διαβασες καν τα ποστ μου. επιπλέον πρώτα τα άκουσα από metallica.
2. αν δεν είδες που έγραψα πως θρασάρουν στο πνεύμα της εποχής σε αντιδιαστολή με τους άλλους που έγραφαν μερικά απ'τα πρώτα hm κομμάτια και δεν έίδες το προφανές σχόλιο για εξυπηρέτηση άλλου σκοπού, τότε δεν βλέπεις.
3. αν πάρουμε και αναλύσουμε το ποστ φίξξξερ με τη λογική ότι βρήκε ισάξια τα sabbath/queen, μπορούμε κάλλιστα να υποθέσουμε πως βρίσκει τα υπόλοιπα που ανέφερε υποδυέστερα με απλά μαθηματικά πρώτης δημοτικού και μη λαμβάνοντας καν υπόψη τα τρολλ κομμεντς τύπου οι νταιαμοντ τα ακούνε από μετάλλικά. με την ίδια λογική συμφωνείς με τον φίξξξερ αλλά λές παράλληλα πως καμμιά διασκευή στον κόσμο (όχι μόνο οι συγκεκριμένες) δεν ξεπερνουν τα πρωτότυπα. άρα δεν έχεις άποψη.
4. το οτι δεν μπορείς να αναπτύξεις μια αντίστοιχη επιχειρηματολογία και αναλώνεσαι σε μούντζες όσο αποκαρδιωτικός και αν ήμουν στο ποστ μου, δείχνει προφανώς ανωριμότητα και ελειψη επιχειρημάτων. άρα είσαι σπάμμερ.
5. το οτι θα συνεχίσεις να μου γράφεις απο δω και πέρα χωρίς να μου αναλύσεις πως σκέφτεσαι και πετώντας ενα απαξιωτικό σχόλιο και μια μούντζα λέγοντας παράλληλα μέσα σου 'γαμιέται το ερ και οι βλακες του' είναι απλά μια εικασία.
στο χέρι σου είναι να μου δείξεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις ανθρώπινα. αν όχι είσαι ανθρωποειδές.
tl;dr.
Εν συντομία, δεν είναι για τους metallica, αλλά οι διασκευές είναι η κατάθεση μιας άλλης "άποψης" ενός συγκροτήματος για αγαπημένα του τραγούδια. Αυτό δεν σημαίνει, η για την ακρίβεια κάτι τέτοιο θα έπρεπε να προϋποθέτεται, ότι φεύγει από το πεπατημένο, γνωστό και αγαπημένο για να το προσαρμόσει στη δικιά του άποψη. Κρίνοντας από αυτό, η προσπάθεια των metallica, των nevermore αλλά και των περισσότερων που έχουν ποσταριστεί εδώ είναι τουλάχιστον καλή και το γενικότερα ειρωνικό σου ύφος για πέταμα.
http://www.youtube.com/watch?v=yA-Jp7awFVo
διασκευη αλλα με τον ιδιο τραγουδιστη!
αν και το αυθεντικό είναι σούπερ ντούπερ γιο κομμάτι, αυτό εδώ μου τα σκάει κάπως καλύτερα.
Συγκρίνατε..
Οριακά λέω Panzer επειδή έχουν βελτιώσει :!: το riff. Παρόλα αυτά η φωνή του Forrester είναι τουλάχιστον μνημειώδης.
Γενικότερα πάντως υπόδειγμα διασκευής, όπως και να 'χει. Και το πώς την έβαλαν μες στο δίσκο και πάει λέγοντας..
http://www.youtube.com/watch?v=DyBThqdFtsM
pixies fanboys !
με ποναει που το λεω αλλα:
το οριτζιναλ (brian eno)
και η διασκευη:
γενικα αυτοι οι τυποι εχουν διασκευασει ολοκληρο το taking tiger mountain (by strategy) του brian eno ως bankrupting tiger mountain (by credit default swap) και ειναι εξαιρετικο. κατεβαζετε τζαμπα απο εδω αν ενδιαφερεστε http://theplasticbillionaires.bandca...t-default-swap
φατε και τους στιχους:
Well, I rang up Pantucci,
Spoke to Lu-chi,
I gave them all
They needed to know.
If affairs are proceeding
As we're expecting,
Soon enough the weak spots will show.
I assume you understand that we have options on your time,
And will ditch you in the harbour if we must:
But if it all works out nicely,
You'll get the bonus you deserve
From doctors we trust.
The Fat Lady of Limbourg
Looked at the samples that we sent
And furrowed her brow.
You would never believe that
She'd tasted royalty and fame
If you saw her now.
But her sense of taste is such that she'll distinguish with her tongue
The subtleties a spectrograph would miss,
And announce her decision,
While demanding her reward:
The jellyfish kiss.
Now we checked out this duck quack
Who laid a big egg, oh so black
It shone just like gold.
And the kids from the city,
Finding it pretty, took it home,
And there it was sold.
It was changing hands for weeks till someone left it by their fire
And it melted to a puddle on the floor:
For it was only a candle, a Roman scandal oh oh oh,
Now it's a pool.
That's what we're paid for
That's what we're paid for
That's what we're paid for here.
και τα μωρα στη φωτια το'χουν διασκευασει!
και οι plastic billionaires που λεω παραπανω!
εχω βρει την αληθεια στον brian eno τελευταια.
ΔΕΝ με μου λεει κ πολλα αλλα αμα σ αρεσει εσενα, κανενα προβλημα !
Συνηθως προτιμω τα κομματια του διασκευσμενα. Το αυτό συμβαινει κ με Leonard Cohen (oxi se τοσο μεγαλο βαθμο βεβαια ) αλλα και με Rolling Stones.
An se exei διασκευασει μια μπαντα που λεγεται HAWKWIND ομως, η τεραστια αξία ειναι προφανως αναμφισβήτητη.
Περι Μεταλλικα τώρα, οσο αγαπη κ αν τρεφω για αυτους, στο Loverman ειδικά γέλασε το συμπαν.. Bonus points όμως για την επιλογή καλλιτέχνη/κομματιού.
Αλλα σιγουρα το καναν απλα για να περασουν αυτοι καλα κ μαλλον στα @@ τους το τελικο αποτελεσμα, τα μισα στο Garage 2 einai εντελώς μουφα..
Αm I evil kai Blietzkrieg ta xw live se b-side apo πολυ μικρουλης κ ειναι κυριολεκτικα ενα απο τα βινυλια που εχω λιώσει..
παμε κ ενα ον-τόπικ
http://www.youtube.com/watch?v=TBH8o8XXnVM
eno διασκευάζουν πολύ καλά (αν και όχι καλύτερα) και οι bauhaus
http://www.youtube.com/watch?v=Nbg7Q8N1KQ8
α, και τα μωρά, ε;
αυτο που πες μηπως αναφερεται ηδη 3 φορες στην παρουσα σελιδα?