'Γκουλάγκ δεν ήτανε και τόσο τσαμπουκαλής ο τύπος τότες. Κάποια στιγμή αργότερα τον έδειχνε και έγλυφε το 'ματοβαμένο μαχαίρι του βέβαια δεν λέω. Αλλά μπλακάδες τι να πεις.
Printable View
'Γκουλάγκ δεν ήτανε και τόσο τσαμπουκαλής ο τύπος τότες. Κάποια στιγμή αργότερα τον έδειχνε και έγλυφε το 'ματοβαμένο μαχαίρι του βέβαια δεν λέω. Αλλά μπλακάδες τι να πεις.
Σοβαρά τώρα τώρα, μαγκιά από 9gag; Ποιός είσαι, ο φαιερστορμ;
Τα ποστάρουν οι κολλητοί του όλη μέρα στο φέισμπουκ και ζήλεψε.
Γκουλάγκ, άκου: Είσαι ηλίθιος. Θα έλεγα και ελιτιστής, αλλά σκέφτομαι την παιδική σου βλακόφατσα και δε μου πάει η λέξη.
Κειμενάρα του μιχαλολιάκου. Το άτομο κουβαλούσε πάντα πολλά καντάρια τρέλα και τώρα δικαιώνεται.
Γκουλαγκ ο τσακωματίας.....
Ρίτζεκτ, μάθε πως αν είχα μαζί σου κόντρα θα ήμουν απόλυτα σεμνός. Αλλά δεν γίνεται να είσαι ΚΑΙ αριστερός ΚΑΙ στονερας (συνδυασμός=απόλυτος φλώρος) και να μιλάς, είναι σχεδόν ανήκουστο, παραβαίνει τους νόμους της ιστορίας.
inb4 "και σύ ακούς στονερ"
Τι σχέση έχει ρε συ το τι μουσική ακούει με τις πολιτικές του πεποιθήσεις???
Και στην τελική δεν ακούει Γερμανικά Εμβατήρια, stoner ακούει ο άνθρωπας.....
ο γκουλαγκ ανοιγει μαπες κομμουνιστών γιατι ως γνωστόν είναι ΚΑΙ αυτοι εχθροι της ελευθερίας
Καταρχάς γελάω, ποιος ακούει στόνερ; Ποιο στόνερ πανίβλακα, είσαι ηλίθιος; πες μου. Κατα δεύτερον, από απειλές τα πας περίφημα, τράβα να γαμήσεις την αδερφή σου λέω εγώ.
Ένας μη αποδεκτός συνδυασμός επίσης είναι πασόκος και οπαδός μοναστηριακού swing.
Καλή;
H. και Πανος Κιαμος
Κάλκι και επανάσταση.
Ποιμενικό Ροκ + ΔΡΑΣΗ
Κρυάδα, άλλο.
(Προς Η.)
awwwwww, μου την ειπε!
σταμ, ένα θα σου πω: μην κλάψεις.
μελαγχολικέ χαζούλη, δεν παίρνεις ποτέ πρέφα τίποτα, έτσι;
εχω παρει πρεφα οτι εχεις μπολικες μισανθρωπικες τάσεις γενικα.
ενα βημα πριν τον ακραιο ατομικισμο γκουλαγκ μου, αντε και πριμιτιβιστης σε λιγο να κυνηγας κοσμο με ακοντιο
Φίλε δεν συμπαθώ σε καμία περίπτωση τον χρήστη Γκουλαγκ και θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε να μου βγάζετε μια αυθόρμητη συμπάθεια προς το μέρος του, με το να μην είστε τόσο γελοίοι αντιδραστικοί μαλάκες ξεφτίλες πατριώτες κλπ κατά τα γνωστά.
μισο να βαλω την περικεφαλαια μου και να σε βρισω
Πω ρε πούστη, κανείς δεν με συμπαθεί στο ηαρ.
Ε σταμάτα να γράφεις μωρέ μαλάκα 15χρονε τότε
ουτε οι spelling nazis;
αντιπαθΗς.
Quote:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ανάλγητη συγκυβέρνηση και το Κράτος της ατιμωρησίας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για όλους εμάς τους υγιώς σκεπτόμενους μικροεμποράκους, βρίσκει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!
Παρά τις συνεχείς(επί σειρά ετών) εκκλήσεις μας για πάταξη του παρεμπορίου, οι εγκάθετοι καρεκλοκέντητοι, σιωπούσαν ΩΘΩΝΤΑΣ στο θάνατο τους έλληνες βιοπαλαιστές μικροπωλητές δείχνοντας ΑΝΕΧΕΙΑ σε όλους αυτούς που με ένα σεντόνι καταπατούσαν όλους τους δρόμους της χώρας, ασκώντας παρεμπόριο με οφέλη δεκάδων δις ευρώ ετησίως.
Οι αυθόρμητες << κινήσεις ΜΑΤ>> μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους με την παρότρυνση !!! αυτή η δράση τους να επεκταθεί σε όλους τους υπαίθριους χώρους της χώρας(σχετικό έγγραφο θα σταλεί από το Φορέα μας προς τη Γραμματεία της Χρυσής Αυγής) Ποινικής Δικονομίας περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ.
"καρεκλοκέντητοι"?
Και τώρα, κύριε Λαζόπουλε;
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=18083
σημαντικό άρθρο,μάθετε όλη την αλήθειαQuote:
Κάπως έτσι ήρθε η «αριστερή» Κερατέα που άνοιξε τον δρόμο και νομιμοποίησε την ακροδεξιά Κόρινθο, την Ραφήνα και τα ντου των νεοναζί. Τα ήθελε αυτά ο Λαζόπουλος; Όχι, βέβαια. Αντικειμενικά όμως τα υπέθαλψε.
Quote:
10-09-2012:Ανακοίνωση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για το περιστατικό της Ραφήνας και τα μέτρα που λαμβάνονται
Ύστερα από εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια για πλήρη διερεύνηση του περιστατικού της Ραφήνας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος έθεσε σε διαθεσιμότητα τη Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας, για λόγους που σχετίζονται με την επιχειρησιακή διαχείριση του συμβάντος. Παράλληλα, διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το ίδιο ζήτημα.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας παύει επίσης η διάθεση των Αστυνομικών, που έχουν διατεθεί για την προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής. Η απόφαση αποσκοπεί στο να αποφεύγεται, η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών, συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων, ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων. Της απόφασης εξαιρούνται όσοι αστυνομικοί διατίθενται για τη φρούρηση των κεντρικών Γραφείων της Χρυσής Αυγής και για την προστασία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη διαμηνύει προς όλες τις πλευρές ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι η αρμόδια για την εφαρμογή του νόμου και της ασφάλειας στη χώρα και οποιοσδήποτε επιχειρεί να την υποκαταστήσει θα αντιμετωπίζει τις νόμιμες συνέπειες. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς τις Αστυνομικές Αρχές, ώστε τα άτομα που προετοιμάζουν τέτοιου είδους ενέργειες ή συμμετέχουν σε αυτές να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη.
δλδ οι γκαβλωμένοι φουσκωτοί απαίδευτοι ματαιόδοξοι γεμάτοι φόβο, ανασφάλειες και μίσος, κυρίως προς τον εαυτό τους, καθώς βλέπανε λαζόπουλο είπαν "ουγκ" και πήραν τις σημαίες τους, φόρεσαν τις πανοπλίες τους, εντάχθηκαν στα τάγματα εφόδου και βγήκαν έξω για μια ελληνική ελλάδα γεμάτη έλληνες.
Θα μας ρουφήξει όλους το ντανταϊστικό χάος λοιπόν.
αγωνιστης ο μπιστης
δεν εχει αφησει κομμα
συντομα και με τον συντροφο λεβεντη