'Γκουλάγκ δεν ήτανε και τόσο τσαμπουκαλής ο τύπος τότες. Κάποια στιγμή αργότερα τον έδειχνε και έγλυφε το 'ματοβαμένο μαχαίρι του βέβαια δεν λέω. Αλλά μπλακάδες τι να πεις.
'Γκουλάγκ δεν ήτανε και τόσο τσαμπουκαλής ο τύπος τότες. Κάποια στιγμή αργότερα τον έδειχνε και έγλυφε το 'ματοβαμένο μαχαίρι του βέβαια δεν λέω. Αλλά μπλακάδες τι να πεις.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
Σοβαρά τώρα τώρα, μαγκιά από 9gag; Ποιός είσαι, ο φαιερστορμ;
Τα ποστάρουν οι κολλητοί του όλη μέρα στο φέισμπουκ και ζήλεψε.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Γκουλάγκ, άκου: Είσαι ηλίθιος. Θα έλεγα και ελιτιστής, αλλά σκέφτομαι την παιδική σου βλακόφατσα και δε μου πάει η λέξη.
Κειμενάρα του μιχαλολιάκου. Το άτομο κουβαλούσε πάντα πολλά καντάρια τρέλα και τώρα δικαιώνεται.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Γκουλαγκ ο τσακωματίας.....
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Ρίτζεκτ, μάθε πως αν είχα μαζί σου κόντρα θα ήμουν απόλυτα σεμνός. Αλλά δεν γίνεται να είσαι ΚΑΙ αριστερός ΚΑΙ στονερας (συνδυασμός=απόλυτος φλώρος) και να μιλάς, είναι σχεδόν ανήκουστο, παραβαίνει τους νόμους της ιστορίας.
inb4 "και σύ ακούς στονερ"
Τι σχέση έχει ρε συ το τι μουσική ακούει με τις πολιτικές του πεποιθήσεις???
Και στην τελική δεν ακούει Γερμανικά Εμβατήρια, stoner ακούει ο άνθρωπας.....
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
ο γκουλαγκ ανοιγει μαπες κομμουνιστών γιατι ως γνωστόν είναι ΚΑΙ αυτοι εχθροι της ελευθερίας
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
Καταρχάς γελάω, ποιος ακούει στόνερ; Ποιο στόνερ πανίβλακα, είσαι ηλίθιος; πες μου. Κατα δεύτερον, από απειλές τα πας περίφημα, τράβα να γαμήσεις την αδερφή σου λέω εγώ.