μπλουζάκι AIDS!
Printable View
μπλουζάκι AIDS!
Είναι πολύ αστείο να ανατριχιάζεις μόλις έχεις κάνει αποτρίχωση με κερί και δεν υπάρχει δείγμα τρίχας στο δέρμα σου.
Se olh thn epifaneia tou dermatos sou?
Esu eisai dhladh h falakrh xwris frudia pou eida thn perasmenh bdomada sto kentro ths A8hnas?
8a mporouses epishs na xrhsimopoihseis ekeinh thn eikona pou me xrono, idrwta kai screen captures dhmiourghses.
entaksei loipon
http://img8.imageshack.us/img8/2634/yodawgnr6.jpg
χιονι...καλα ειμαστε
Τι ξενερωτικός καιρός..
Παλι βρεχει, απαραδεκτο γαμω το κωλονησο που εφερε τον καιρο του.
@Χ, γυρνα πισω στο παλιο νικνειμ μη γινει της πουτανας και plzpostpixof_naked_hairless_body_okthnx.
@Fandango, εγω θελω μπλουζακι Queen αλλα εισαι μακρια και επισης δεν ξερω αν ειανι ωραιο, ουτε ποσο μεγαλο ειναι το Large. Λολ ακυρο ποστ.
@Λιγα για την Bryce, τα σπαει.
@Σουολεν, Αμνιζιακ, παντελως ανουσιο να σβησεις εμεσεν, απλα δεν μπαινεις αν δε γουσταρεις ή κανεις μπλοκ τους μαλακες, ειναι σαν το θεμα με τη νηστεια all over again.
Ωραιο, καλυτερα μαλλον να βαζεις τα μαλλια σου μπροστα στο προσωπο σου αλλη φορα.
pffff varethika na apantaw sovara kai na kanw to xazo
irthe i ora gia ligo elitismo
Τέτοια σύννεφα ούτε στην Μόρντορ... :fear:
Edit.. τι είναι αυτό στην φωτό πάνω..? :fear: :fear: :fear:
γαμώ άρχισα να κοιμάμαι μια φορά στις 2 μέρες... πάμε, μωρή, αϋπνία!!:dfinger:
χτυπάει το θυροτηλέφωνο χθες. γυναικεία φωνή, "από τη φορθνετ για τα τηλέφωνα", ανοίγω, χτυπάει κουδούνι πόρτας, ετοιμάζω να βρίσω, ανοίγω την πόρτα και μένω μαλάκας. Λογικά ήταν η δίδυμη αδερφή της Evangeline Lilly,εκτός αν η ίδια η Lilly έπιασε δουλειά στην φορθνετ, "καλημέρα" μου λέει, "ασδφασδφ" λέω, έχω ένα τελείως ηλίθιο χαμόγελο στα χείλη, γελάει και αυτή, έχω γίνει τελείως ρόμπα, "έχετε φορθνετ?" μου λέει, "ασδφασδφόχι" της λέω, συνεχίζω να γελάω ενώ φαντασιώνομαι ναυάγια σε χαμένα νησιά και χωροχρόνους μαζί της, "ευχαριστώ" μου λέει", "ασδφασδφ" της λέω, φεύγει.
αν έχει κανείς κονέ με φόρθνετ, πμ.
ασδφασδφ.
ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩ ΣΒΗΝΩ ΠΕΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΦΑΝΤΑΝΓΚΟ ΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΥΠΟΤΟΝΟΥΜΑΙ ΩΣ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ
πού μένεις ρε; έχουμε στις σέρρες δύο τύπισσες στη forthnet που είναι ωραίες, ειδικά η μία είναι κορυφή και είναι ο λόγος για τον οποίο πηγαίνω μέχρι εκεί και πληρώνω ^_^
το σκηνικό έγινε χθες στην Πυλαία. Βέβαια, Σέρρες σπουδάζει ο μπράδερ, οπότε μπορεί να πεταχτώ καμιά βόλτα από την φορθνετ κατά το Πάσχα.
παρόμοιο περιστατικό πριν χρόνια, στα παλιά γκλου κοντά στην Μητρόπολη, δούλευε μια που ήταν ίδια η Isla Fisher. εννοείται ότι πήγαινα συνέχεια, μέχρι που έκλεισε εκείνο το κατάστημα. Οπότε πάω με τον αδερφό μου στα γκλου απέναντι από τον Πάτση, "καλημέρα, μπορώ να βοηθήσω?" μου λέει μια άσχετη, "καλημέρα, ένα ζευγάρι παπούτσια και την Άιλα Φισερ" λέω, "τι?!" μου λέει, ο αδερφός μου να χαχανίζει, "παπούτσια πούμα" λέω, "κάτω στο υπόγειο" μου λέει. Δεν ξαναείδα ποτέ την Isla Fisher. :(
Θελω να αγορασω πικαπ που ειναι φτηνο και ταυτοχρονα αξιοπιστο.Εχει να προτεινει κανενας τπτ?
Μόλις χρειάστηκε στη δουλειά να επικοινωνήσω με μία κυρία Σαμπατάκου. Με το ζόρι κατάφερα να σταματήσω το νευρικό γέλιο τελευταία στιγμή πριν το σηκώσει, σκεπτόμενος τον sabbattack.
Welcome to our newest member, kuu
:!:
Είχε την ατυχία να προσπαθήσει να ξαναμπεί τις 2 μέρες που ήταν κάτω ο mail server, αλλά συνεννοηθήκαμε και κράτησε το παλιό.
Ε συννενοηθείτε να αρχίσει να ξαναγράφει κιόλας. Κουου σε αγαπάμε!!
Είμαστε στις διαπραγματεύσεις, το κασέ έχει ανέβει αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.
Βάλε το χέρι βαθιά στην τσέπη :dfinger: γιατί πήξαμε στις παουεράνιες τελευταία.
Περιμένω να δω αντίδραση Χ. :mrgreen:
ψάχνω να βρώ ένα γερμανικό standard για inverters φωτοβολταϊκών, βρήκα στο rapidshare ένα αρχείο με ίδιο όνομα, το κατέβασα, και ήταν δίσκος cradle of filth.
\m/
Σίριουσλι καταλαβαίνω ότι έχουμε πήξει σε φορτσάν πικς αλλά κάτι τέτοια πρέπει να διαδωθούν
Γαμάει η τιμολόγηση στο Multirama.
Είχε ένα TDK usb stick 8 gb 40 ευρώ και το ίδιο ακριβώς TDK usb stick 8 gb 15 ευρώ. Φυσικά προτίμησα το πρώτο.