εχει κανεις το podHD της line 6 η εχει παιξει με αυτο?? λεει τπτ? εγω τρ εχω ενα pod xt με καλυπτει για την στιγμη αλλα πιο μετα θα θελω κατι καλυτερο..
Printable View
εχει κανεις το podHD της line 6 η εχει παιξει με αυτο?? λεει τπτ? εγω τρ εχω ενα pod xt με καλυπτει για την στιγμη αλλα πιο μετα θα θελω κατι καλυτερο..
τελικα βρηκα ακριβως αυτο που ηθελα να κανω, σε σαιτ στο ιντερνετ. με τα ιδια πιατα. καθε πιατο θα παει περιπου 20 δολλαρια. δεν εινα ιασχημα
http://mikemx3000.tripod.com/id10.html
βεβαια δε σκαμπαζω απο αυτα...τα σολντερινγκ που εχει κανει δεν ειναι δυσκολα ε?
δεν εχεις ακουστικο σετ?
εχω πιατινια και ταμπουρο. δε χρειαζομαι κατι αλλο. εχω οτι χρειαζομαι για λαιβ. για πρακτις ομως εχω ηλεκτρονικο. απλα σκεφτηκα να κανω μια φθηνη αναβαθμιση με αυτον τον τροπο και να εχω στο ηλεκτρονικο μου σετ το ακριβες στησιμο που θελω να εχωβ και σε λαιβ
βασικα με καλυπτει για τωρα... απλα στο μελλον θα θελω να ηχογραφω με πολυ καλυτερη ποιοτητα σαν να ηχογραφεις με αληθινο λαμπατο μονο π δεν θα πριζω τα αρχιδια των γειτονων...
Axe-Fx
Ε θες σίνγκλ-κόιλ ή χάμπουργκερ?
δεν έχω παίξει ποτέ με σινγκλκόιλ.. :/
για πείτε.
παίζει να έχει βαβούρα σε βρώμικο δλδ?
ε αναλογα τι στυλ θελεις να παιζεις.. αν θες μεταλ ροκ φαση τοτε πας σε χαμπουργκερ και αν θες κατι πιο ελαφρυ φαση φανκ μπλουζ και αλλα π εχουν πιο καθαρο ηχο πας σε Single coil.. αλλα οχι με single coil δεν μπορεις να παιξεις μεταλ απλα δεν θα εχει τοσο βαρυ και καλο ηχο γενικα με πολυ gain.. πσ: εχω παιξει με μια σαν την δευτερη και γαμαει!
κορονερ πολλα τα λεφτα ρε φιλε.... παντως αυτο εχω δει και τα σπαει
http://www.youtube.com/watch?v=mnd9lj_ECho
korrupter. kammia apo tis dio. MHN pareis les paul studio. pes posa diatheteis na sou proteinomen. kai ti thes na paizeis ennoeitai.
γτ να μην παρει στουντιο?
Σωστά, γιατί να μην πάρει στούντιο; Η ΜΟΝΗ διαφορά της με την classic και την standard είναι απλά πως δεν της βάζουν neck και body binding, και το φινίρισμα είναι πιό απλό. Γι'αυτό ονομάζεται studio, τάχα επειδή οπτικά είναι απλή για studio use. Φυσικά το φινίρισμα αυτών που έστειλες είναι τρομερό, άρα βασικά μόνο για binding μιλάμε.
Οι P-90's (soapbars) της πρώτης δεν είναι ακριβώς single coils, είναι κάτι μεταξύ αυτών και των humbuckers. Εγώ θα σου πρότεινα αυτή με τους humbuckers χωρίς δεύτερη σκέψη. Τους 490 και 498 που έχει τους έχω και γω στην custom μου, είναι καραγαμάτοι. Βγάζουν του κόσμου τη βρωμιά, και σπρώχνουν με ευκολία οποιονδήποτε ενισχυτή σε crunch, αλλά και τα καθαρά τους είναι κρύσταλλο - εξαρτάται σε τί ύψος θα τους ρυθμίσεις. Είναι και χωρίς καπάκι, άρα θα είναι ακόμα πιο hot. Κιθάρα με soapbars θα πάρεις μόνο αν είσαι άρρωστος και ήδη έχεις ξερωγω μια κιθάρα με EMGs, μια με singlecoils, και θέλεις περισσότερη ποικιλία.
Κάτι ακόμα, αυτή με τους χαμπουρκερς έχει 50's neck. Αν είσαι συνηθισμένος με λεπτά μανίκια στυλ ibanez etc, να είσαι προετοιμασμένος για έκπληξη. Είναι χοντρό και σου γεμίζει το χέρι. Δεν είναι κατ'ανάγκη κακό αυτό, απλά θέμα γούστου. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα μου φάνηκε παράξενο, αλλά για μενα είναι αυτό που κάνει μια les paul. Θα σου έλεγα να βρεις μια να δοκιμάσεις για να είσαι σίγουρος.
http://smart.noiz.gr/details.php?id=64095 απο νοιζ.. χαχα
λοιπόν...
1. την έχω απωθημένο μία les paul
2. θέλω να μπορώ να έχω επιλογές από στυλ παιξίματος κ απ'ότι καταλαβαίνω αυτή με τους
hum είναι ότι πρέπει.
3. κοίταζα κ την PRS SE CUSTOM 24 αλλά είναι σχεδόν 100ευρά παραπάνω...
Να μην πάρει les paul studio γιατί απλά είναι ένα όχι καλό όργανο. Άποψη μου. Είναι το φθηνότερο μοντέλο les paul και είναι φθηνό ακριβώς επειδή απευθύνεται σε κάποιον που θέλει μια les paul με λίγα χρήματα. Το όργανο αυτό καθεαυτό όμως δεν είναι καλό και πολύ απλά simply γράφει les paul.
Αν απλά έχεις απωθημένο μια les paul, είναι μαλακία να πάρεις το όργανο αυτό.
Ρώτησα τι θες να παίζεις, δεν μου είπες, αλλά απάντησες γενικά "θέλω να έχω επιλογές". Χαίρω πολύ, ξέρεις κάποιον που να μη θέλει;
Εμπάσει περιπτώσει, ο good son σε αυτά τα χρήματα θα έπαιρνε μια ymaha mike stern αν ήθελε ένα versatile όργανο.
θέλω να δίνει βρωμιά, αλλά να έχει κ ψιλοζεστο καθαρό.
για την PRS ούτε λόγος?
http://www.prsguitars.com/secustom24/
file korrapter otan rwtaw ti eidos, profanws perimenw na mou apanthseis kati tou typou "fank" "rok "dethmetal". kai mhn mou apanthseis ligo apo ola. genika ti eisai re paidi mou, twra ksekinas?
h prs h sigekrimeni einai to idio, to f8ino mondelo ths prs. proswpika thn protimw apo thn studio thn opoia exw paiksei kai apla thewrw kako organo. h prs pou exw paiksei (prepei na paiksa me to prohg montelo, afto apo oti vlepw einai to new) htan koble gia ta lefta ths.
episis svise oti sou leei o kiprios. prwton giati einai kiprios kai defteron giati osa leei dne vgazoun nohma. magnites tha pareis analoga me to ti zhtas, o kathenas tha sou dwsei diaforetiko xrwma. den tha pareis soapbars giati "exeis ta alla kai thes poikilia". nomizw kai egw oti humbuckers tha protimisis pantws giati oi soapbars exoun idiaitero hxo kai den nomizw na thes na paizeis oute garage oute to soul sacrifice tou santana.
episis ean h studio einai toso kali kai exei kai tous idious magnites me thn custom tou, pare thn studio kai pane se kapoion me standar kai zhta tou na thn antallaksete, na doume an tha sou pei "den exei binding kai den me aresei".
το λοιπόν
θέλω να πάρω μια κλασική κιθάρα για τον μπαμπά
δεν έχω ιδέα από κλασικές οπότε πείτε μάρκες/μοντέλα/από που αγοράζουμε (για αθήνα εε)
το μπάτζετ είναι στα 200 εβρά. άντε 250 με το ζόρι
έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο σ'αυτά τα λεφτά ή θα πάρουμε καυσόξυλο?
υγ. η επιλογή αγόρασε απ'το ιντερνε δεν υπάρχει
άντε πείτε
εγω νικο δε ξερω απο κιθαρες, ξερω ομως οτι ειναι η ιδανικη εποχη για μεταχειρισμενα κα ιευκαιριες. κοιτα κανα νοιζ και καμια χρυση ευκαιρια. δε χανεις τιποτα
εννοείται το πρότεινα αλλά δε θέλει μεταχείρα. έχει κόλλημα
στα κολληματα παμε πασο. επειδη προσφατα εψαχνα καποιες βασεις και ολα τα καταστηματα τα ελληνικα ηταν απαραδεκτα, και το μονο που βρηκα που ηταν απλα πιο συμπαθητικο , ηταν αυτο
http://www.karatzios.gr
τσεκαρε το μπας και σε συμφερει παραπανω απο το να παρεις απο θωμα, λογω λιγοτερων μεταφορικων.δε χανεις και τιποτα... αν και με δευτερη σκεψη, τα 3 χρονια εγγυηση του θωμα ειναι ασφαλεια. τεσπα
υγ. αν καποιος ξερει κανα αλλ ομεγαλο καταστημα με καλες τιμες στην ελλαδα ας πει. μη πειτε νακα και ντραμστορ , θα σφαχτουμε
tuxaia epese se auto to site. full me ebooks gia ola ta organa
http://rafael6strings.blogspot.com/s...l/Drum%20Books
mporei na sas endiaferei
τελικα καταλαβα οτι το superior drummer ειναι ψιλο για το πουτσο και αποφασισα να triggαρω ενα drum machine και και να επιλεξω εγω τα samples (προφανως εχω περισσοτερες και καλυτερες επιλογες απο τα samples της toontrack..). ξεκινησα να ψαχνω για samples και μεχρι τωρα εχω βρει πολλες γαματες μποτες.. 2 μετρια snare 2 καλα china κ splash και για το πουτσο toms high hat και cymbals.. ασχολειται κανας αλλος με Samples? ξερετε π μπορω να βρω καναν καλο ηχο για μεταλ drums?? μπερνιν εσυ ειδικα :D
Το SD για μένα γαμάει. Μπορείς να πετύχεις δυναμικές ντράμμερ, κάτι που δε γίνεται με απλά μονά samples.
Επίσης, φίλος μου λέει τα καλύτερα για το addictive.
αυτο ειναι το θεμα.. δεν εχω απλα μονα samples.. εχω πχ 10 η 20 χτυπηματα απο το ιδιο snare πχ και ετσι ακουγεται αληθινο γιατι δεν ειναι καθε χτυπημα το ιδιο.. ειναι ενα προγραμα π στο κανει αυτο drumagog λεγεται ;)
σταρχίδιασας εγώ ε
πείτε κάνα μαγαζί να πάω να κοιτάξω τουλάχιστον
ελεήστε
Καταρχήν το xnl addictive το θεωρώ αρκετά καλύτερο στους default ήχους, αλλά θέλει και αυτό πείραγμα. Κάνε μια προσπάθεια.
Nα ξέρεις πάντως πως για να ακουστούν τα τύμπανα πραγματικά καλά, θέλει τρελή δουλειά και δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν γνωρίζω πολλά.
Δεύτερον, ψάξε andy sneap forum στο γουγλε, εκεί μέσα θα βρείς αρκετά samples από το andy sneap τάχα μου. Γενικά είναι συμπαθέστατα, ψάξου και με αυτά, όπου φαντάζομαι θα τα βάζεις στο battery.
τα samples τα χωνω στο drumagog.. απλα νταξει βρισκω μια ακρη σιγα σιγα μονο το high hat με γαμησε
niko epeidh egw allo magazi de xerw, an thes na pareis apo thomann px pou nai egguhsh, egw mporw na prosthesw kati dika mou pragmatakia gurw sta 60 eurw opote an ta dika sou sou ftanoun gia na pame sunolo 300, kanoume mazi thn parageleia, kai pairneis apo thomann egguhsh...alliws des to ellhniko magazi pou sou pa. de sou kanei?
sthn telikh an xereis ti kithara theleis, vale sto skroutz na deis allada pou thn exei pio fthina. i sto bestprice.gr
το θεμα ειναι οτι στα περισσοτερα ελληνικα μαγαζια θα σ πιασουνε τον κωλο..
εκτος αν πας και τους πεις στιβ, οτι κοιτα μαγκα στον θωμα εχει τοσο. ή μου το αφηνεις ιδια τιμη ή πουλο. στο ντραμστορ πιανει. αρκει να παρεις κατι ψιλοακριβο, δε μιλαμε για προιοντα του 20αρικου. αυτο που σου λεω ειναι στανταρ
to guitarstore to xereis etsi? stodromo tou drumstore...
χμ καλό είναι αυτό αλλά όποιος έχει τη δυνατότητα να δουλεύει με midi, πρόγραμμα σαν το addictive drums δεν έχει. Εμείς γράφουμε ντέμο αυτή τη στιγμή και δουλεύουμε με αυτό. Να μην το ματιάσω, μέχρι στιγμής είναι θούπερ. Βέβαια θέλει να ρίξεις λεφτά πχιο πριν σε εξοπλισμό για να μπορείς να πεις ότι κάτι κάνεις.
Επί του θέματος γράφω σε σπόιλερ τα κάτωθι για να μη γκουράζω:
Spoiler