Ο από πάνω συνόψισε το θρεντ όμορφα κι ωραία σε μία γραμμή και κάτι. Οι παραπάνω συζητήσεις για νέα, παλιά νομοσχέδια, πως θα μπούμε, πως θα βγούμε, πόσα λεφτά θα φάμε έχουν πολύ μικρότερη σημασία από αυτό.
Printable View
Ο από πάνω συνόψισε το θρεντ όμορφα κι ωραία σε μία γραμμή και κάτι. Οι παραπάνω συζητήσεις για νέα, παλιά νομοσχέδια, πως θα μπούμε, πως θα βγούμε, πόσα λεφτά θα φάμε έχουν πολύ μικρότερη σημασία από αυτό.
άρα το θέμα είναι να κλείσουμε τα πανεπιστήμια μέχρι να πάρουν σύνταξη δυο εκατομμύρια μηχανικοί και γιατροί, μέχρι τότε οι γενηθέντες '91-'00 να πάνε σε ΕΠΑΛ, τα μαλακισμένα.
Οι δε νυν φοιτητές ιατρικής και πολυτεχνείων στα gulag άμεσα να προσθέσω.
να επιβλεπουν τους αποφοιτους τει που σπανε πετρες
ενώ, όσοι δεν έχουν σπουδάσει σε ανώτερη σχολή είναι περιζήτητοι....
επαγγελματικα και εργασιακα δικαιωματα?τι ειναι αυτα?
μισθο 1000 ευρω?
ολα δικα σας τα θελετε
τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι αντικείμενο της νομοθεσίας ή της παραγωγής; διότι στην ελβετία λόγου χάρη όλοι οι απόφοιτοι είναι πιθανόν να βρουν δουλειά στο αντικείμενο τους και δεν θα με σόκαρε αν δεν ήταν γραμμένο πουθενά. μάλιστα δεν τους φτάνουν οι απόφοιτοι και δανείζονται κι από άλλες χώρες.
στις περισσοτερες χωρες οι αποφοιτοι δεν βρισκουν δουλεια σε αυτο ακριβως που σπουδαζουν, κυριως σε us + uk
αυτα που κανουμε στις σχολες ειναι κατα βαση τεχνικη γνωση γιαυτο και εχουμε την εντυπωση οτι το μονο κερδος μας ειναι να ξερουμε κατι για τη δουλεια μας πριν παμε. στις περισσοτερες δουλειες τα μαθαινεις απο την αρχη οποτε δεν εχει σημασια. Στις σχολες θα επρεπε να μαθαιναμε αλλα πραγματα επισης, οπως το να ειμαστε εργατικοι, σορρυ αν ακουγομαι σαν παππους, ισως και να ειμαι
Μαλάκας είσαι.
ερχονται και τα δικα μας.υπομονη
Από τη χθεσινή ...ποιοτική συζήτηση στη Βουλή για νέο νόμο πλαίσιο για τα ΑΕΙ:
Άδωνις Γεωργιάδης:Ήμουν προσκεκλημένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΛΦΑ στην εκπομπή του κ. Νίκου Χατζηνικολάου και ήταν τότε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη – Υπουργός Δημοσίας Τάξεως τότε, όπως είναι και το ορθό- ο κ. Βύρων Πολύδωρας και του είχε φύγει η φράση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πίσω από τους κουκουλοφόρους. Με είχε καλέσει ο κ. Χατζηνικολάου για να συζητήσουμε αυτό το θέμα. Είχε καλέσει και ένα φοιτητή από τα ΕΑΑΚ -ξέρετε, στα ΕΑΑΚ είναι κάτι μαλλιάδες άπλυτοι με κάτι τούφες και τατουάζ και κάτι περίεργα- ο οποίος φοιτητής αρνήθηκε να μου απαντήσει…
Γιάννης Αμοιρίδης: Ελάτε τώρα…
Άδωνις Γεωργιάδης: Γιάννη μου, τους έχεις δει πως είναι; Αν τους ρίξεις νερό θα πάθουν δηλητηρίαση.
για τους πανεπιστημιακούς που περιγράφει (0:53-2:20) έχει απόλυτο δίκιο. άντε με τα κοπρόσκυλα.
Γενικά το πρώτο στο πρώτο μισό του βίντεο ο καθυστέρας μιλάει απολύτως σωστά. Και στο δεύτερο δηλαδή αλήθειες λέει αλλά χρησιμοποιεί αυτούς τους ηλίθους χαρακτηρισμούς με τους οποίους χάνει το όποιο δίκιο του.
όταν έλεγες ότι δεν είσαι πλέον ΠΑΣΟΚ περίμενα μια εξίσου καθυστερημένη μετάλλαξη, αλλά όχι αυτό.
Αντί λοιπόν να σχολιάσεις εμένα (όπως πάντα) δεν σχολιάζεις τα του βίντεο και που διαφωνείς στο πρώτο μισό του?
Αμφιβάλλω όμως ότι και εσύ όπως και σίγουρα οι περισσότεροι από αυτούς που μουτζώνουν πάτησαν ποτέ το play, άκουσαν, επεξεργάστηκαν, προβληματίστηκαν. Απλά είδαν σε still τον Adonis και κατάλαβαν όλο το περιεχόμενο.
κι επειδή ο αλέφαντος είχε δίκιο στο βίντεο με το χαριστέα, πρέπει να σχολιάσω γιατί λέει μαλακίες στα υπόλοιπα;
Ε τι να σου πω, απαντήσεις ανάλογες με το επίπεδό σου είναι αυτές φίλος.
Φοβερό, απόδειξη ότι ούτε εσύ πάτησες το play όπως το φαντάστηκα. Καλή συνέχεια στην υπηρεσία του αριστερού φασισμού φάντομ ντακ.
προφανώς και το πάτησα, δεν είχα την τύχη να με αποκαλεί άπλυτο μαλλιά με τατουάζ τηλεπλασιέ βουλευτής του ΛΑΟΣ προηγουμένως.
Και αφού τότε ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ότι ΕΓΡΑΨΑ ότι οι χαρακτηρισμοί του είναι εμετικοί γιατί πουλάς ειρωνία καπάκι ρε μαλακισμένο?
επειδή ο Φυσιολογικός Άνθρωπος ακόμα κι όταν συμφωνήσει με κάτι που λέει ο άδωνις ο γεωργιάδης (επειδή προφανώς το χαλασμένο ρολόι δείχνει τη σωστή ώρα δυο φορές τη μέρα και οι δυο άκρες συναντιούνται και όλα είναι σχετικά και) κοκκινίζει, το κρύβει, λέει "κάτι άλλο θα εννοούσε ο καριόλης, δεν μπορεί" και συνεχίζει να τον βρίζει για τις εξακόσες χιλιάδες άλλες αρχιδιές που προλαβαίνει να ξεστομίσει μέσα σε δέκα λεπτά και κάτι, χωρίς καν να κάνει search για "malakies bubuku".
ο Η. όμως θα επιμείνει ότι όχι, απλά μιλάει άσχημα, αλλιώς θα είχε απόλυτο δίκιο. και θα υπάρξει ο πρώτος υποστηρικτής του στο χαρτογραφημένο διαδίκτυο, χωρίς καμιά έκπληξη βεβαίως.
Βασικά, η ανάλυση του καρτουν τηλεπλασιέ είναι για τίποτα Η. και άλλα ανθρωποειδή. Η υπέροχη ιδεολογική ανάπτυξη της στήριξης του νομοσχεδίου απο την ακροδεξιά ανήκει όπως πάντα στην θεόρατη στελεχάρα, Μαυρουδή Βορίδη:
Παρακολουθήστε όλο και κυρίως από το 3:30 και μετά πως αποδομεί και αντιστρέφει αλτουσεριανισμούς, ιδεολογικούς μηχανισμούς και ταλαντευόμενη κεντροδεξιά:
http://www.youtube.com/watch?v=EDV0aTYtnls
ΕΑΑΚ δεν έχει η σαλονίκη να σου γαμήσουν τη μάνα ρε ηλίθιε;
Μόνο που η θέση του φασίστα είναι ότι τα ρεμάλια οι καθηγητές τσεπώνουν τα φράγκα χωρίς να διδάσκουν την ελληνικήν αγωγήν στα παιδιά μας, δεν νομίζω να συμφωνείτε μ αυτο.
χμμ όχι σίγουρα όχι, αλλά καλύτερα να αλλάξουμε συζήτηση, τι μουσική σου αρέσει; και εξάλλου είναι αργά ίσως θα έπρεπε να την κάνουμε.
Kai gia ta eaak swsta pragmata leei, apla fwnazei poly kai ginetai enoxlhtikos..
εχω 2,5 χρονια να κανω μπανιο, εχω μακρια μαλλια σκουλαρικι και τατουαζ και εξουσιαζω το πανεπιστημιο μου.
ειμαι πολυ γαματος τελικα!
Μανγκες. Δεν νομιζω οτι ολοι οι καθηγητες σας ειναι μουνοπανα, βολεμενοι και χειριζονται κονδυλια και φοιτητες κατα το δοκουν. Οτι υπαρχουν αυτοι κανεις δεν αμφιβαλλει. Αλλα μην ισοπεδωνουμε τωρα οτι πενιχρο εργο γινεται με τα χιλια στραβα αναποδα και δυσκολιες που συνανταμε-συναντουσαμε-συναντατε.
Το λαος πάντα έπαιζε την ΠΟΥΤΑΝΑ για να κερδίζει έδαφος και να πετυχαίνει πολιτικούς στόχους. Το λέει και ο βορίδης στο βίδεο που έχωσε ο ικονοκλαστ, ότι στηρίζουν το νομοσχέδιο για διαφορετικούς λόγους με τους οποίους πιθανόν δε συμφωνούν όσοι το εισηγήθηκαν/ψήφισαν.
Από κει και πέρα είναι κλασικοί ακροδεξιοί, δηλαδή θεαματικοί. Λογικό το λεξιλόγιο και οι -ευπρεπείς ντυμένοι με χαμόγελο- εριστικοί χαρακτηρισμοί. Κάθεστε και αναλύετε τι είπε ο κάθε μαλάκας μπουμπούκος σε ένα θρεντ για την παιδεία. Κουλ.
πάμε για λίγο εκπαιδευτικό αυνανισμό;
Εκπλήσσοντας τους πάντες, το υπουργείο ανακοίνωσε στις 12 αυγούστου την ύλη των πανελληνίων για 2011-12. Συνήθως η ύλη έβγαινε μέσα με τέλη σεπτέμβρη, αλλά τώρα ήρθε μεσοκαλόκαιρο
Στα μαθηματικά κατεύθυνσης λοιπόν, παραμένουν εντός ύλης οι αποδείξεις της παραγώγου του ημιτόνου και του συνημιτόνου. Για να κατανοήσει κανείς αυτές τις αποδείξεις, απαιτείται η γνώση τριγωνομετρικών ταυτοτήτων, με κυριότερη την ημ(α+β)=ημασυνβ+ημβσυνα, αφού απαιτείται για την απόδειξη. Στην ύλη της άλγεβρας στη β' λυκείου όμως, όπου και διδάσκεται η στοιχειώδης τριγωνομετρία, δεν διδάσκεται πια : η συγκεκριμένη απόδειξη βγήκε από την ύλη. Οπότε κάποιος στη Γ Λυκείου θα καλείται να χρησιμοποιήσει κάτι που δεν έμαθε ποτέ στην Β Λυκείου. Από την Άλγεβρα της οποίας έριξαν τις προόδους στην Α Λυκείου (εγγυημένα δεν θα το διδάξει ποτέ κανείς και πουθενά) και τα άισχη συνεχίζονται στη Φυσική : ΌΛΟ το κεφάλαιο του Ηλεκτρομαγνητισμού (νόμοι Ohm/Kirchoff και κυκλώματα) πέφτουν στην ήδη υπερφορτωμένη Μηχανική της Α Λυκείου, και..... δεν ανακοινώνεται τι θα κάνουν στην Β Λυκείου (από) τη χρονιά 2012-13.
Τι κάνουν ρε πούστη μου, θα τρελαθούν τα παιδιά
Το ότι περάσαν το πιο ακραίο νομοσχέδιο για την παιδεία απ' αρχής χρόνου στις 24 Αυγούστου το σχολιάσαμε;
στ'αρχίδια τους. να τα περάσουν όλα μαζεμένα και να εξαφανιστούν θέλουν, αναλώσιμοι.