weiss υπερβάλλω από τα νεύρα μου τεσπα ;queries σε sql και προσπαθω να βγαλω ακρη μονη μου γιατι λείπει ο προιστ. κ γω ενα κωλοπτυχιο λογιστικής εχω, αδσδσδδσδσδσδσδ και βέβαια μην διαλυσω και τη βάση που τρέχει το πρόγραμμα.:behead:
Printable View
weiss υπερβάλλω από τα νεύρα μου τεσπα ;queries σε sql και προσπαθω να βγαλω ακρη μονη μου γιατι λείπει ο προιστ. κ γω ενα κωλοπτυχιο λογιστικής εχω, αδσδσδδσδσδσδσδ και βέβαια μην διαλυσω και τη βάση που τρέχει το πρόγραμμα.:behead:
γκούγκολ ιζ γιορ φριέντ.
μας ταιζουν οι μαναδες των αλλοθρησκων:cool:
να σημειωσω εδω οτι το αστειο με τους απογονους ειναι τοσο γκασμαδια οσο και το λαγοι.
συνεχισθε.
Ποιο άλλο.
είμαι ξύπνιος από τις 6.20 και έχω κάνει 6 ώρες διαδρομή σε βουνά κ λαγκάδια από τις οποίες η 1 σε δασική οδό... τώρα πρέπει να δουλέψω στο γραφείο. :yawn:
... μάλλον στο FML έπρεπε να πάει :P
το μπηρες τον αερακο σου, σκεψου κι αυτούς που είναι σε γραφεία.
είμαι σε γραφείο και έτοιμος για ύπνο. :P
Τι query θελετε να σας το γραψω εγω ρε ...
Υπαρχουν και χειροτερα.
Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλει να κάνει ο "erp / sap manager", ο οποιος και περιγραφει το προβλημα λαθος και νομιζει οτι εχει την λυση (ενω στην πραγματικοτητα δεν ξερει χριστο κλασσικα).
Τελος πολλαπλασιαστε χ 25 ... ε δεν εχει μονο μια βαση η εταιρια σας ετσι ? :-)
Νταξ πάει πέρασε το σημερινό βάσανο. απλά είμαι σε λάθος θέση με μηδαμινές γνώσεις σε αυτό το θέμα (μαλλον στο ΦΜΛ επρεπε να γραψω λολ), φαντάζομαι πως το σαπ ειναι παλουκι