Καταλαβα.Ειδικα αυτη ομως ηταν μεγιστη Γκοντζια.
Printable View
Αυτή είναι στήριξη και το μισθό του μειώνουν. :-PQuote:
Πριν προχωρήσουμε, όμως, στο πως διαμορφώνεται πια η κατάσταση πριν το Δ.Σ. της Παρασκευής, ας σταθούμε στους λόγους που δεν προχωρά η συμφωνία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο σημαντικότερος όλων έχει να κάνει το οικονομικό μέρος.
Ο Ολυμπιακός θέλει να μειώσει τις αποδοχές του Βαλβέρδε, κάτι που εκείνος αρνείται. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να προτείνουν 1 εκ. ευρώ στον 45χρονο τεχνικό, το οποίο μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει το 1,4 που έπαιρνε φέτος, μόνο αν η ομάδα μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους.
Το βάζω εδώ γιατί σύντομα θα λέμε για τη μεταγραφή προπονητή. Τιμούρ; Φατίχ; Αλέφας; Το er θα βγάλει πάλι νικητή.
Για πείτε λίγο, ποιοι απο σας δε θέλουν Βαλβέρδε, ή έστω δεν καίγονται για ανανέωση.
Εγώ προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη. Μαλακία το ψάξιμο/χτίσιμο απ την αρχή, αλλά απ' την άλλη δεν έχω δει και καμια φοβερή μπάλα φέτος ή έστω μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την ομάδα του Λεμονή.
ο Βαλβερδε εχει σαφες ξεκαθαρο σχεδιο, εχει χτισει την ομαδα πανω στο 4-4-1-1, η ομαδα εχει παιξει τουλαχιστον 4-5 φορες μπαλαρα σε καποια σημεια με αυτο το συστημα αρα δεν ειναι τυχη, και ειμαι ΚΑΘΕΤΑ αντιθετος σε αλλαγη προπονητη και "φτου κι απ την αρχη" πλανο τη στιγμη που εχεις 2 προκριματικους.
γιατι αν με τσαντισει ο κωλογερος μπορει αν π.χ. αποκλειστουμε στον τελευταιο προκριματικο να πω "φατην στον γκωλο τωρα" αλλα στην ουσια την πληρωνει η ομαδα και εμεις. και εγω στην τελικη που θελω να παρω διαρκειας.
και χωρις πολλα πολλα η λυση "Κετσπαγια" ειναι το λιγοτερο αστεια. Η Ανορθωση μπορει να αξιζε π.χ. να κερδισει οσφπ/παο, αλλα τα αποτελεσματα της (η εκταση) ειναι ακρως πλασματικη, μιλαμε για ομαδα που της ΚΑΘΟΝΤΑΝ ολα στα ματς της, οτι πιο ΞΕΚΩΛΟ εχω δει εδω και 10 χρονια, και σαφως δεν κανει για αντικειμενικο παραδειγμα.
Απορω πως γραφουν οτι "αρεσει" ο Κετσπαγια. Με ποιο σκεπτικο να μας πουν κιολας, καλο θα ναι.
πραγματικα χεστηκαμε αν μεινει ή οχι ο βαλβερδε
το θεμα ειναι τι μπουμπουκι θα σκασει μυτη μετα
με τον καραφλα προβλεπω μεγαλα γλεντια αφου και ο κοσμος δεν τον γουσταρει και σαν προπονητης δεν πειθει οτι κανει για ολυμπιακο
τον βρωμοτουρκο τον γουσταρω αλλα με μικρο μπατζετ και συμβολαιο κουτσουρεμενο δεν τον κοβω να ερχεται
το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι ο ζελες 99% κραταει τεν κατε οποτε ειμαστε ηρεμοι
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΝΙΚΟΛΑ :dfinger:
oute oi mpartselona fans tin mpartselona!!!!1!
προβλημα σε τελικες (οχι σε σκοραρισμα, το ενα ειναι διαφορο του αλλου) δεν ειχε ο Ολυμπιακος, δε μπορεις να πεις οτι δεν επαιξε επιθετικα.
Καλά, εννοείται πως από όλες τις επιλογές προτιμούμε Βαλβίδα. Από την άλλη δεν μπορούμε να μην τονίσουμε ότι είναι από τους μεγαλύτερους κολληματίες που έχουν περάσει από τον πάγκο. Αυτό το 4-4-1-1 είναι προβληματικό από την στιγμή που όλοι πήραν πρέφα ότι για να το σπάσεις πρέπει να κλείσεις Μπελού και Ντιόγκο. Μετά από 5 αγώνες μας είχαν σπάσει τα νεύρα να βλέπουμε την ίδια ιστορία: Ο Ντιόγο να μοιάζει χαμένος, ο Μπελού ανύπαρκτος και να εκτίθενται, ενώ όταν αποφάσιζε να ρίξει δεύτερο επιθετικό και να πάει ο Νάντο πίσω, ω, ως διά μαγείας ο Μπελού θυμόταν ότι κάνει άπειρα φλιπεράκια και ένας επιθετικός είναι ελεύθερος. Άσχετο αν μας έσωζε η κλάση ενός Ντουντού ή ενός Γκαλέτι και παίρναμε και άλλα ματσάκια.
Επίσης, το άτομο σου δίνει μονίμως την εντύπωση ότι δεν διαβάζει κανέναν αντίπαλο. Εγώ παίζω έτσι βρέξει χιονίσει, είτε παίζω με Λεβαδειακό είτε με Ζέλες-ΑΕΚ. Προσαρμογή μηδέν. Πόσες φορές τον εξέθεσε ο Ματ φέτος, μετράμε.
Εν κατακλείδι, να μείνει αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εγώ γενικά είμαι Τάκης σαπόρτερ, όταν φύγει ο γέρος να ξανάρθει και τέρμα. Λέμε τώρα.
Πάντως απ'ότι διαβάζω αν δεν πεί ναι ο Βαλβέρδε εντός του 24ώρου στην πρόταση που του έκαναν τέλειωσε. Σωστό κείμενο.
Και ναι να πει τελειωσε, εδω και καιρο.
Συμφωνία με Σανταντέρ για Σμολάρεκ για αρη
Οι δηλώσεις του Έμπι Σμολάρεκ ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό περί συμφωνίας της Σανταντέρ με τον Άρη όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Κόντης στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου του ψηφοδελτίου του Αθανάσιου Αθανασιάδη εν όψει των εκλογών της 17ης Μαϊου για την ΠΑΕ δεν φαίνεται να προκάλεσαν ανησυχία.
mouxaxa :grin:
αμα θελει ο πεθερος κι η πεθερα...
γαμω την πουτανα . αν παρουμε μπομπο θα πρεπει να δώσουμε λεντεσμα δανεικό παλια