Μπράβο και στους δυο σας ρε αλάνια :)
Printable View
Μπράβο και στους δυο σας ρε αλάνια :)
Η ζέστη και η υγρασία είναι ανυπόφορες, οι εστίες δροσιάς έχουν φροντίσει να παραδώσουν πνεύμα και η διάθεση όλο κινάει μα δεν λέει να ρθει.
8ο έτος και μία ανάσα από το να ρίξω οριστικό κανόνι. Στην υγειά μας.
kane come back
lol
EXΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΑΙΔΙΑ!
http://i52.photobucket.com/albums/g3...ps143cb916.jpg
καλως η κακως δεν υπαρχει τελεια κοινωνια
παιδια και γω γενικα ειμαι υπερ της αντιγραφης
ετσι και αλλιως , η αντιγραφη πιο πολυ κατι μεμονωμενο ειναι,
τις πολλες φορες υπαρχει και η θεληση του ατομου να τα γραψει μονο του
απο προσωπικο πεισμα η ως στοιχημα και δεν θελει να πρηζει τον διαβασμενο συναδελφο
ετσι και αλλιως ,μπορει δυο ,τρια η περισσοτερα ατομα απο την ιδια σχολη να ανοιξουν ενα γραφειο ή να δουλευουνε πχ πολλα χρονια συνεργατικα
αρα το να τιμωρεις αγριως την αντιγραφη δεν εχει τοσο νοημα
απο προσωπικες εμπειριες συλλογικο διαβασμα+αντιγραφη=success
Την ίδια κατάθλιψη είχα στις εξεταστικές, παρ' όλα αυτά με την καταθλιψάρα, το άγχος και την ένταση που έχω όλο το χρόνο πλέον, σκέφτομαι τις εξεταστικές και τις νοσταλγώ. Θα εξαιρέσω την τελευταία μου εξεταστική που ήταν φρίκη.
Η κατάθλιψη της εξεταστικής έχει όμως το φοβερά ψυχοφθόρο χαρακτηριστικό να συνοδεύεται από ψήγματα ελπίδας (νομίζω ένα πέντε το έγραψα) και μεγάλα διαστήματα ευφορίας και σιγουριάς (λέω να περάσω 3 τον Ιούνιο και μερικά ακόμη τον Αύγουστο) που την απογειώνουν όταν μπεις σε ένα meta- στάδιο που ενώ καταλαβαίνεις τι παίζει συνεχίζεις να κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Είναι μια ειρωνεία της ζωής.
Τα είπες όλα.
Aν θυμάμαι καλά σου μένουν λίγα μαθήματα πλέον και είναι κρίμα να πάει τόσος κόπος έτσι. Αν ήταν να το κανονιαζες, έπρεπε να το αποφασίσεις πιο νωρίς που δεν είχε προσπαθήσει τόσο. Με λίγα λόγια, καλή συνέχεια, κάνε να πάντα να τελειώσει όσο πιο γρήγορα μπορείς, για να ησυχάσεις.
ναι μωρέ στο μυαλό είναι όλα. έχω φίλους που τέλειωσαν στα 10+ με ενδιάμεσες καταθλίψεις κτλ. τελικά κάποια στιγμή το πήραν απόφαση, έστρωσαν κώλο 1-2 χρόνια, πήγαιναν κ στη σχολή κ το πήραν. σε περιπτώσεις πάντως χρειάστηκε η στήριξη φίλων - σχέσεων.
Έγινε ένα δυνατό μπαμ μπορώ να πω. Μέσα σε ένα έτος έστειλα περίπου 15 μαθήματα. Εξακολουθώ να μην αντέχω να ασχοληθώ έστω και λίγο, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει. 8ο έτος και ακόμα χρωστάω ηλεκτρομαγνητισμό του 1ου.
Ελπίζω του χρόνου τέτοιο καιρό να κάνω ντεμπούτο στο θρεντ katatakthriokata8lipsh.
Μπηκα το 2001 στο φυσικό και τελειωσα το 2010. Do the math.
Edit: Μέχρι 2008 χρωστούσα Χημεία 1ου εξαμήνου
ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να νιώσεις ντροπή όταν χρωστάς μαθήματα του πρώτου. στο μυαλό είναι, απλά ζοριζόμαστε γιατί τα χρωστάμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ καιρό από τα άλλα. τελείωσα το Γεωλογικό στα 9 χρόνια με τελευταίο μάθημα φυσική 1 το οποίο το έδωσα πρώτη φορά τότε. όταν τα "καλά" μαθήματα της σχολής άρχισαν να "δενουν" μεταξύ τους, η φυσική ήταν άσχετη και θα ήταν τζάμπα χρόνος να την παρεμβάλω στο δημιουργικότερο διάβασμα για τα υπόλοιπα.
imho τζάμπα ψυχαναγκασμός το να ντρέπεσαι για μαθήματα του πρώτου, δεν αξίζει τον κόπο.
Τεχνολογία υλικών Ι μόνη της για πτυχίο. Μάθημα Β' εξαμήνου. Φαίνεται είναι κάτι σαν κανόνας αυτό πλέον..
Έχω αναμνηστικές φωτογραφίες από το τελευταίο μου μάθημα.
Θυμάμαι χρωστούσα ένα επιλογής και διδάχθηκε εκείνο το εξάμηνο ουρανοκατέβατο ένα μάθημα που ήθελε μια εργασία εξαμήνου της πλάκας και multiple choice στο τέλος, λολ. Το είχε δηλώσει όλη η σχολή. Προφανώς πήγα χωρίς να ξέρω γρι.
Οι αναμνηστικές φωτογραφίες είναι τα θέματα που έβγαλα φωτογραφία με το κινητό για έξωθεν "συνεργείο".
οταν πηγαινα γ λυκειου νομιζα οτι στο πανεπιστημιο(ημμυ) θα πας στις παραδοσεις , θα μαθαινεις ωραια πραγματακια
θα διαβαζεις δυο μερουλες , θα πας εξεταστικη ,θα γραφεις πεντε πραματα
αντε και αμα χρωστας κανα μαθημα θα το περνας πιο μετα. α και θα χει και γκομενακια που θα σε θεωρουν ωραιο τυπο και χιουμοριστα
ενω τελικα ημμυ ειναι μια πουτσα που πρεπει να διαβαζεις 2 μηνες γραμμικη αλγεβρα για να παρεις 4
το ίδιο και στην εργασία, τελειώνεις ένα πανεπιστήμιο πας να δουλέψεις και τελικά δεν ξέρεις τίποτα.
Τα πανεπιστήμια δημιουργούν ειδικότητες και όχι προσωπικότητες (Ζωρζ Πιλαλί)
Για τη φάση με τα γκομενάκια με 1-2 μαλακίες την ημέρα θα σε ηρεμήσουν, οι σχολές το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σου δώσουν το ερέθισμα, από κει και πέρα μιας και είχες την τύχη την αξία την ότι θες πες (δεν έχω δώσει πανελλήνιες να ξέρω) κάτσε διάβασε πάρε το πτυχίο όπως σου είπαν ΌΛΟΙ και βρες ένα μεταπτυχιακό με ενδιαφέρον και μην ζορίζεις το μυαλουδάκι σου με περιττές σκέψεις.
Πεστα ρε Αλαγια για τα μαθηματα πρωτου εξαμηνου! Κι εγω Αναλυση Ι εδωσα τελευταιο μαθημα και σιγα μη ντρεπομουν κιολας.
Ισα ισα που ηταν πανευκολη γιατι ειχα κανει μετα Αναλυση ΙΙ, ΙΙΙ και δε συμμαζευεται.
Παντως δεν βρισκω τον λογο να γαμιομαστε τοσο πολυ για ενα πενταρακι
καλυτερο θα ταν να παιρναμε πιο ευκολα το πτυχιο
αφου εχουμε πολυ ευρυ πτυχιο και πολλα απο τα επαγγελματικα μας δικαιωματα δεν απαιτουν αγριες γνωσεις
πχ το να γινεις καθηγητης αεππ σε λυκειο σιγα τις γνωσεις ημμυτη που θελει
η το να διοριστεις στο δημοσιο
ισως ομως γαμιομαστε λογω του ευρεως πτυχιου
ΕΥΡΕΩΣ
ΜΑΛΑΚΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΜΥ
:moutza:
ον τοπικ στο τελευταιο μαθημα(που ηταν και επιλογης) με ειχε κοψει ο βοηθος με 4.5.
υπαρχουν ακομα μαθηματα που το 4,5 δεν γινεται 5;
αμα πεσεις σε μαλακες ναι. εχω δει να κοβεται ατομο με 4.8
Σε ανάλογη περίπτωση καθηγητής στο μαθηματικό επικαλέστηκε την ύπαρξη άπειρων αριθμών ανάμεσα στο 4,5 και 5! "Άρα όσο και να σε βοηθήσω είναι αδύνατο να σε περάσω"
αμα δεν σε περναει με 4,5 στο τελευταιο μαθημα, τοτε η καταληψη στο γραφειο του ειναι ωραια λυση
Ούτε μία πρόταση στην οποία να συμφωνώ....
Πρώτον, κανείς δεν σου χρωστάει το πτυχίο.
Δεύτερον, ναι με την νοοτροπία που έχεις να θες να περνάς μαθήματα με 2 μέρες διάβασμα πριν την εξεταστική οποιαδήποτε σχολή θα σου φαινόταν δύσκολη.
Τρίτον, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για την διδασκαλία, είναι πολύ δύσκολη. Πέρα από τις γνώσεις που θέλει για το αντικείμενο καθ' αυτό, θα έπρεπε κανονικά να απαιτείται και μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση . και -.
Και δηλαδη αν τον ρωτησει ποσο ειναι το π τι θα γινει, εχω μεγαλη απορια.
Είναι φιλοσοφικό το ερώτημα, άσε, δεν ξέρεις εσύ.
:touched:
Γενικά ποτέ δεν κατάλαβα την πρακτική της αναβαθμολόγησης. Βάζει τον φοιτητή να παρακαλάει ή να λέει ένα σωρό παπάντζες (τελευταίο μάθημα, με έχουν πάρει σε μεταπτυχιακό, edit: μπαίνω φαντάρος) και τον καθηγητή να ξανακοιτάξει ένα γραπτό που ήδη έχει βαθμολογήσει. Βέβαια υπάρχουν κ περιπτώσεις που έχει τύχει να ξεχάσουν να διορθώσουν ολόκληρο θέμα αλλά οι περισσότεροι που κάνουν αίτηση έχουν γράψει όντως 4 ή 4.5. Η πτυχιακή εξεταστική μου φαίνεται πολύ καλύτερη λύση αν κ στη δική μου σχολή ποτέ δεν μας έκαναν τη τιμή..
τρου στορι με γνωστη
-πες μου εναν σοβαρο λογο για να σε περασω
-δηλαδη;
-εισαι εγκυος πχ;