ένα bug υπάρχει στο who's online και εμφανίζει τη λίστα κενή.
Printable View
ένα bug υπάρχει στο who's online και εμφανίζει τη λίστα κενή.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
ρε, τι μαλακια ειναι αυτη που κανατε; παναϊαμ, αλλαξτε το γρηγορα~!
Μου βγαζει max 1 video/youtube ανα ποστ οτι μπορω να ποσταρω, χρησιμοποιωντας το "Insert video" εικονιδιο στο GUI ...
Αυτο λεω, κοιταζωντας το ποστ σου εσυ εχεις χρησιμοποιησει το [ UTUBE ] tag, αν χρησιμοποιησεις το [ VIDEO ] εχει περιορισμο
προσπαθουσα να γραψω κατι σε ενα ποστ απο κινητο αλλα δεν ηθελε :/
θελω το κανονικό banneraki του ΕR στις καρτέλες του firefox παρακαλώ! Τι μούφα είναι αυτό το V .
Μονο σε μενα δυσκολευει τη ζωη η "διευκολυνση" του να βγαζει τις εικονες, το μεγεθος του κειμενου, το χρωμα του κειμενου και τα χαηπερλινκς αυτοματα οταν συντασσω ενα ποστ?
Νομιζα πως ηταν αποκλειστικη μαλακια του Ιντερνετ Εξπλορερ αφου στο Μακ της σχολης μπορουσα κανονικα να κανω τη φοβερη συνταξη μου σε οποιο ποστ ηθελα, αλλα τελικα και με Φαηρφοξ και με Κροουμ (στον οποιο εγινα ταγμενος υπηρετης πλεον), τα ιδια ειναι. Σας παρακαλω, δε θελω να μου δειχνετε αμεσως πως θα εμφανιστει ενα ποστ που θελω να κανω, εχω φαντασια και εμπειρια 18.000 ποστς και νομιζω μπορω να ξερω πως θα εμφανιστει, καντε τα ολα οπως ειναι το youtube κουμπακι και θα σας ευχαριστω για παντα. Ή πειτε μου τι να απενεργοποιησω ωστε να μου βγαζει μονο "κωδικα" οταν ποσταρω εστω, αν και θα μου λειψουν τα αυτοματα κουμπακια.
Τελος, τεραστιο πινκ στον αποπανω. Φερτε πισω το ER icon.
http://www.electricrequiem.com/forum...do=editoptions -> Miscellaneous Options -> Standard Editor - Extra formatting controls
ρε σεις οταν ανοιγω ενα thread μου βγαζει ενα post μονο και ολα τα αλλα τα posts απο πανω σε ενα "threaded view" καταλογο!!