Εμένα μου βγάζει malware warning το chrome κάθε τρεις και λίγο
Εμένα μου βγάζει malware warning το chrome κάθε τρεις και λίγο
βαλε φιρεφοξ. εκανα το λαθος μετα απο χρονια να βαλω χρομ, γιατι γαμιοταν ο φαιαρφοξ, αλλα δε παλευοταν. οποτε ξυλωσα ολο το φαιαρφοξ, και τον εκανα ενα κλιν ινστολ και γαμαει κωλους. γαμιεται ο χρομ. και εμενα μου ζαλιζε τα αρχιδια με το ιαρ
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Όχι, ο Firefox δεν είναι η λύση.
![]()
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Fixed for now, αλλά δε γίνεται δουλειά αν δε γίνει αναβάθμιση. Θα την κάνω το βράδυ, όταν γυρίσω σπίτι. Όπως και σε προηγούμενες αναβαθμίσεις, παίζει να σπάσει το chatbox και ίσως το μουτζο-σύστημα.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
σε μένα το avg πετούσε καμιά προειδοποίηση ότι κάτι εμπόδισε αλλά τώρα έχει στρώσει
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Καθώς έχει μαρκαριστεί ως infected site, είναι φυσικό το Chrome να σας ειδοποιεί, παρότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα. Εφόσον κάνω τα updates, θα ζητήσω να γίνει re-review.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Ωραία... τυχαίνει να έχει κρατήσει κανείς το logo του Requiem;
EDIT: nm, found one.
WTF?
"Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
George Carlin
προτεινω να γινει πολλ για το theme επισης προτεινω Τσακωνα η Λεζε η τον πατερα απο την ταινια το σπιρτοκουτο. ευχαριστω
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
episis gelaw me to Μου Αρέσει! , ksanavalte to
Την ώρα που o Dragonlord σερφάρει προς άγρα ψήφων κι η Tamagothi τάζει κούπες καλοβρασμένου κολομβιανού καφέ στους φίλους του κόμματος, ένας μονάχα ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτά τα λίγα μέτρα κυβερνητικού χώρου.
Deggial, σ' ευχαριστούμε.
το μπαντ τεηστ δεν εχει κανένα πρόβλημα
Vielen Dank für alles was mal war