και τι εκανες γι'αυτο;
Printable View
και τι εκανες γι'αυτο;
πρωτα μου πηραν την υγεια. μετα μου πηραν το πετρελαιο. μετα την τροφη. μετα το σπιτι. αλλα κρατησα το λαπτοπ μου και την συνδεση στο ιντερνετ.
δεν το πιασα αυτο. που ξερεις εσυ τι εχω και τι δεν εχω κανει γι'αυτους? πες οτι αρπαζεσαι γιατι οι αστεγοι "παραειναι μπαναλ, και κλισε" για το μυστικο σου φορουμ που γραφετε εσυ και αλλοι 45 αριστοπεριεργοι και ασε τις κατηγοριες περι αλληλεγγυης στο ιντερνετ
Γιατί εσύ που ξέρεις τι έχει κάνει ο σύντροφος, εγώ άμα θες σου λέω ότι τελευταία φορά που τον είδα προσπαθούσε να μοιάζει με άστεγο.
πολυ καλα τα λεει ο βυντρας...
λοιπον υπαρχει ενα μαγικο φυτο που φυτρωνει στις οχθες ενος παραποταμου του Ορινοκου, το Yamabuyalamarinoyahveh
με την καταλληλη προετοιμασια του σωματος, δηλαδη βουτηγμα παπαριων στο χαμομηλι και τελετουργικο βαψιμο κωλομεριων κανει θαυματα
μετα απο το τριπ σου επιστρεφουν το χαρατσι
επισης οσοι δεν εχετε λεφτα για πετρελαιο υπαρχει και η γιογκα, η ψιλοαγνωστη σταση Bodhaniya η οποια δεν ειναι αλλη απο την σταση του λωτου απλα με την προσθηκη ενος κολοκυθακιου εις τον αφεδρωνα προσφερει ζεστασια και ξεγνοιασια
εαν ειστε αλλεργικοι στα ζαρζαβατια μπορειτε να γδυθειτε, να πασαλειφτειτε με Βιξ και να αναπνεετε απο τα αυτια
αρπαζομαι γιατι ειναι ακυρες οι ενοχικες μαλακιες περι "εσυ καθεσαι στη ζεστη ενω εξω ο αστεγος κρυωνει" σαν επιχειρημα. εσυ που τα λες αυτα (κ οπως ειπες δεν ξερω τι εχεις κανει γι αυτους στην πραξη) δεν εισαι καπου ζεστα ( σιγουρα πιο ζεστα απο εξω) πληκτρολογωντας την αλληλεγγυη σου ή κανω λαθος?
εγω ομως φιλε δεν βγηκα να χρησιμοποιησω κλιμακα ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΣΜΟΥ για να υποστηριξω τη θεση μου για τον (λολ) κρισναμουτι, ουτε χρησιμοποησα τα παραπανω για επιχειρημα. και αρχιδια ζεστη εχει εδω που ειμαι το χω δαγκωσει κανονικοτατα!!!
ναι ρε φιλε αλλα παραδεξου πως αμα δεν κρυβεις πισω απο τον καναπε σου 4 αστεγους ή αν αυτη τη στιγμη δεν ποσταρεις απο κανα παγκακι για συμπαρασταση το ενοχικο επιχειρημα σου ειναι ακυρο. κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα.
μου αρεσει αυτη η λογικη του απο το ενα ακρο στο αλλο, εχεις και αλλα τετοια παραδειγματα?
ναι κ μενα μου αρεσει η λογικη μου. παραδειγματα οχι δεν εχω αλλα. οτι ειχα να πω το ειπα.
“The Warrior of Light holds the sword, deciding what to do and not do in any circumstances. There are moments when life leads to a crisis and we are forced to divorce ourselves from things we have always loved... Life always waits for some crisis to occur before revealing itself at its most brilliant.” -Paulo Coelho
βυντρα ασε τους ινδους με τις απαστραπτουσες οδοντοστοιχιες...
και με αυτα γινετε η δουλεια
http://www.youtube.com/watch?v=R06IxAI3OXM
αμα πας πρωτη σειρα σε δινουν μπιτονακι δωρο
Πολυ πνευματωδες.