4 πανίσχυρες κράμπες, 2 σε κάθε πόδι, σε ένα βράδυ.. Γαμημένο ρεκόρ και worst ύπνος έβερ =(
Printable View
4 πανίσχυρες κράμπες, 2 σε κάθε πόδι, σε ένα βράδυ.. Γαμημένο ρεκόρ και worst ύπνος έβερ =(
counterpain βοηθάει
κάποιος πρέπει να ξεκινήσει γυμναστική :P
Θα την αναλάβω εγώ αυτή, κι ας μου το παίζει δύσκολη! :Ρ
εχει κανενας αλλος hol? του γαμιεται κιαυτου σημερα η συνδεση?
μπα,μια χαρα ειναι εδω
μαθαν οτι παω σε αλλη εταιρια και παιζουν με τα καλωδια μου οι πουστηδες?
παίζει να βάζουν μικρόφωνα κ να μας παρακολουθούν, το είχα πάθει κ εγώ με τον ΟΤΕ
νύστα :(
moi aussi.
Μα το ποδήλατο και τα ντραμς δεν είναι ήδη καλή γυμναστική ?
Πόσο ακόμα δηλαδή ?
E οχι αν τα κανεις για λίγο 1-2 φορές τη βδομάδα.. Πόσο μάλλον μετά απο χρόνια απόλυτου καθισιού.
Ε μα και εσυ κατευθείαν στα βαθιά ?
Για τις κράμπες-> μπανάνες. Όταν έκανα δίαιτα είχα πεθάνει. Γενικά μαγνήσιο ρε παιδί μου ή σε βιταμίνη η σε μπανάνα.
Και γιαούρτι με καρύδια και μέλι για ασύλληπτες επιδόσεις.
Μαλακια εκανες που ποσταρες, ειχες 666 ποστς ρε ακερκοκε
Εμμέσως πλην σαφώς σου λέει ότι δε γουστάρει.
για τις κραμπες καλιο,μολις γυρισα απο γιατρο και αυτην την κουβεντα ειχαμε
Μπανάνες δηλαδή.
καλιο, μαγνησιο, νερο, μυικη τονωση και καλες διατασεις. μπορεις να κανεις μια εξεταση αιματος να δεις αν ειναι πολυ πεσμενο το καλιο σου και αν αξιζει τον κοπο να παρεις καποιο συμπληρωμα, αλλιως η διατροφη ειναι αρκετη. αυτο ειναι αποφθεγμα εμπειριας με ψηγματα επισταμενης γνωσης =p
Eλα μωρέ.. κυρίως η χρόνια αγυμνασιά φταίει. Τώρα για το 4 σε μια νύχτα, τα'παμε, απλώς ζορίστικα χτες.
Απ'την άλλη βέβαια, το χω χρόνια το πρόβλημα.. μια φορά το δύμηνο δλδ σκάει και μια σιχαμένη βραδυνή κράμπα.
Ενιγουέις, απλώς ήταν εντυπωσιακό το ρεκόρ! Ίσως φάω και καμια μπανάνα..
αμην και ποτε :bananafuck:
:touched::touched::touched:
Γελασα δυνατα
αυτο δεν ηταν αστειο, εκτος αν εισαι σχολειο ακομα :midfinger:
ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΞΩ.
απο τι?
ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
http://www.elaske.com/Pictures/Funny/whores.jpg
post count 2000. yey
Η παναγιά την είδε Cyntherea.
Το μεσημέρι με δυο συμφορουμίτες πήγαμε και φάγαμε έξω (στο Σινιάλο για τις πατρινόφατσες).. Παραγγέλνουμε μια μώρτικη σαλάτα και προσθέτω στο χαρτάκι: με λιαστή ντομάτα και το τονίζω και στο σερβιτόρο. Η παραγγελία φτάνει και μας λέει ο τύπος "ορίστε η μώρτικη με την μπόλικη λιαστή". Να μη σας τα πολυλογώ ούτε ζωγραφιστή δεν την είδαμε τη λιαστή, επειδή απλούστατα την ξέχασαν. Την ειρωνεία του σερβιτόρου την ονομάσαμε "Carheart ειρωνεία". :touched::touched: