http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/6-2020-20.html
6.000.000 και ερχονται αλλοι 20.000.000 .... αυτο θα πει ενημερωση.
Printable View
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/6-2020-20.html
6.000.000 και ερχονται αλλοι 20.000.000 .... αυτο θα πει ενημερωση.
ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΏΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ :
sup guyz?
Θα ποστάρω σοβαρά. Βλακα H. oι μετανάστες έρχονται καμμιά φορά στην Ελλάδα από Αραβικές χώρες και μη για να κινηθούν Βορειότερα ή Δυτικότερα αλλά επειδή οι άλλοι είναι πιο οργανωμένοι στα σύνορα τους, ξεμένουν εδώ και παλεύουν για το καλύτερο.
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΠΟΥΝΙ (ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΣΑ)
ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΚΙ ΑΓΕΝΕΣ ΡΟΜΠΟΤ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΟΝ Η ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.
(κοψε τα σοβαρα κουκλε ή το τρολλαρισμα. θα καουν τα κυκλωματα σου)
Παρτο μπούλο ρε βλακα μινώταυρε
Και προφανώς όταν λέμε ότι έρχεται κάποιος μετανάστης σε κάποιο κράτος δε νομίζω ότι εννοεί κανείς το γεγονός ότι απλά το χρησιμοποιεί σαν πέρασμα για να πάει αλλού αλλά ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ εκεί. Και ναι, από τη στιγμή που νέοι Έλληνες (ακόμα και erίτες) φεύγουν πλέον μετανάστες στο εξωτερικό για να ζήσουν, θεωρώ ότι η Ελλάδα δεν είναι ο βέλτιστος τόπος για να μεταναστεύσει κάποιος. Σκεφτείτε το λίγο, μην κάνετε σαν κοινωνικοί ανθρωπολόγοι.
Συνέκρινες μόλις το επίπεδο διαβίωσης του ανγκραφαν και του κάθε ανγκραφαν με μετανάστες και πρόσφυγες που έρχονται στην ελλάδα;
Οι "ταυτισμοί" σου είναι σε επίπεδο αυτισμού.
Στο Λίβανο πάντως που έχω δουλέψει εργοδηγός με συνεργείο 30 εργατών σε βαρειά και ανθυγιεινή εργασία, με μεροκάμματο εργάτη 12 δολλάρια (το οποίο το θεωρούσαν εξαιρετικά γαμάτο - με 12ωρη εργασία σε 40 υπό σκιάν, να αναπνέουν πετρέλαια όλη μέρα, να κουβαλάνε σα μουλάρια με 15 λεπτά διάλειμμα - και παρακαλούσαν μέχρι δακρύων να τους πάρουμε στη δουλειά), ναι όλοι τους είχαν όνειρο ζωής να έρθουν στην Ελλάδα.
Εντάξει, η πρώτη τους επιλογή ήταν το Βέλγιο, αλλά βλέπωντας εμάς τους Έλληνες νόμιζαν ότι εδώ είναι ο παράδεισος και πεζοπορούσαν μέχρι την Τουρκία για να πληρώσουν ένα μουνόσκυλο 3000 δολλάρια το κεφάλι για να τους περασει στην Ελλάδα (Γιουνάν μας λένε και σκάνε ένα χαμόγελο ποτ σε αφήνει μαλάκα) ρισκάρωντας τη ζωή τους.
Για ελάχιστα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου νιώθω περήφανος, ένα από αυτά είναι ότι πήγα εκεί και φέρθηκα ανθρώπινα σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη, που με αγάπησαν και μου άνοιξαν τα σπίτια τους και όταν έφυγα κλαίγαν (χαχα όταν γύρισα βέβαια γαμοσταυριζόμουν με το αφεντικό μου γιατί μου έκανε παρατηρήσεις ότι τους κακομαθαίνω και είμαι κομμουνιστής!!! - καλό ψόφο κωλόγερε, στους γιατρούς να τα φας τα κωλολεφτά σου).
:touched:
τα 3/4 των ιρακινών που γνορίζω στη σουηδία ήρθαν μέσω ελλάδας. Ενα μεγάλο κομάτι αυτών, εχουν μείνει ελλάδα καναδυό χρονάκια και οι περισσότεροι το έκαναν γιατί απλά στην ελλάδα είνα πολύ απλό να βρείς δουλειά και να πληρώνεσαι μετρητά (αυτό δεν παιζει απλα σε οποιαδήποτε βόρειοευρωπαική χωρα). Μόλις μαζέψαν ένα μικρό κομπόδεμα, την έκαναν για σουηδία όπου κάποιος γνοστός υπέγραφε οτι και καλά ήταν αδέρφια ωστε να πάρει άδεια παραμονής στη σουηδία και σε 5 χρονάκια υπηκοότητα.
Οι περισσότεροι έχουν καλλές αναμνήσεις απο τους έλληνες και μάλιστα ένας ιρακινός πολιτικός μηχανικός (στη σουηδία βέβαια ψήνει κεμπάμπ) κατεβαίνει για διακοπές ΚΑΘΕ καλοκαίρι και κάνει οικονομίες για να αγοράσει σπίτι σε καμια κρήτη για να μείνει εκεί μολις πάρει σύνταξη.
Επειδη εχω ενα επιπεδο θα πω οτι ειναι κριμα να σαι τοσο βλακας ρε παιδι μου. Κριμα για την μανα σου που μεγαλωσε ενα ζωντοβολο. Κριμα για τα λεφτα που ξοδεψαν για σενα, θα μπορουσαν να θρεψουν 2000 ατομα που πεθαινουν απ την πεινα. Κριμα γιατι δεν εκτιμας οσα εχεις και με αναγουλιαζεις. Κριμα και για την φτηνη ειρωνεια που πουλας. Ευχομαι να μην βρεθεις σε αναγκη και να σαι παντα γαματος οπως και τωρα. Κριμα γενικα.
@ Η
Δεν πα να γαμηθείς ρε ζωάδι που θα μιλήσεις για μένα και τη μάνα μου και λες ότι έχεις κι επίπεδο στην εισαγωγή? Δεν κοιτάς την πάρτη σου που δε μπορείς να συνδυάσεις παραπάνω από δύο λέξεις με συνοχή, εκφέρεις κι άποψη. Το κρίμα στους δικούς σου γονείς καθυστερημένο.
flame on!!
Spoiler
Προτείνω να μοιραστούν τα πινξ και οι μούτζες ανάμεσα σε Η. και ατομσμάσερ για να υπάρχει η αγωνία της τελικής επικράτησης στην κοινή γνώμη.
Ας πούμε, όσοι είναι από 24 και πάνω πινκάρουν Η. και μουτζώνουν άτομ και οι υπόλοιποι το αντίθετο.
Χανεις το σημειο στο οποιο εστιασα και κομπλεξαρεσαι με την αναφορα στην μανα σου. Ε, καλα, επιπεδο ειπα οτι εχω. Οχι, υψηλο επιπεδο.χαχα. Ωστε δεν μπορω να συνδυασω 2 λεξεις; Και αυτος ειναι λογος για να μην εκφερω αποψη; Απο ποτε; Νομιζα οτι ολοι εχουμε απο μια. Πανεπιστημονες και βλακες. Αλλωστε στο ιαρ ειμαστε, μηπως θες να σου κανω και καμια περισπουδαστη αναλυση για το μεταναστευτικο; Αυτο για την συνοχη με πληγωσε να σου πω την αληθεια. Μαλλον εχει να κανει με το οτι δεν καθομαι να γραφω πολλα εδω μεσα και τα λεω οπως μου ρθουν. Για σενα ομως η γνωμη μου δεν αλλαζει. Αυτη η μικρη που εχει σχηματιστει απο τις αποψεις που εκφερεις με τοση σπουδη εδω μεσα. Και τελος παντων, σκεψου οτι μπορει να υπαρχει καποιος που να ξερει καλυτερα απο σενα καποιο θεμα. Αυτο για το καθυστερημενο ειναι επιπεδου νηπιαγωγειου και περιμενα τιποτα πιο σοβαρο για απαντηση.
Ρε αμνιζιακ καμια αλλη μαλακισμενη ιδεα εχεις; τελευταια δεν κατεβαζεις ιδιαιτερα εξυπνακιστικα σχολια και ανησυχω. Μπας και δουλευεις πολυ;
από το in.grQuote:
Ένταση επικράτησε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας όπου συζητήθηκε η τύχη των συμβασιούχων.
Μία και μοναδική φράση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Μπέη, ήταν αρκετή για να «ανάψουν τα αίματα» με τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής.
«Κάποιος μου είπε ότι ο Μιχαλολιάκος έφερε οκτώ σωματοφύλακες» είπε ο κ. Μπέης ζητώντας από τον κ. Μιχαλολιάκο να μην μπαίνουν στο δήμο σωματοφύλακες, μιας και υπάρχει η Δημοτική Αστυνομία, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος πήρε το λόγο και διαμαρτυρήθηκε σε υψηλούς τόνους για το δελτίο Τύπου του Δήμου στο οποίο η πόλη της Κωνσταντινούπολης αποκαλείται «Ισταμπούλ».
«Είμαι άνδρας. Συνοδεύομαι από έναν-δυο φίλους. Δεν ξέρω γιατί γελάνε οι κυρίες απέναντι, ενώ αποκαλούν την Κωνσταντινούπολη, Ισταμπούλ», απάντησε μαινόμενος ο κ.Μιχαλολιάκος.
Παράλληλα, όπως αναφέρει το BHMA online την έναρξη της συζήτησης για την ακυρωμένη συναυλία στον Αγ. Παντελεήμονα, ο Νικός Μιχαλολιάκος εξέφρασε την αντίθεσή του στο θέμα της συζήτησης, λέγοντας: «Οι κάτοικοι δεν ήθελαν να διεξαχθεί η συναυλία» και πρόσθεσε: «Καληνύχτα σας. Να χαίρεστε τους Πακιστανούς και τους Μπαγκλαντεσιανούς, που τους κάνατε Ελληνες και σας ψηφίσανε».
Στη συνέχεια, ο Π.Κωνσταντίνου από την παράταξη ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποκάλεσε τον κ.Μιχαλολιάκο «φασίστα» και εκείνος φεύγοντας απάντησε με ναζιστικό χαιρετισμό, προκαλώντας την αντίδραση των άλλων παρατάξεων.
Ο δήμαρχος Γ.Καμίνης αντέδρασε έντονα, λέγοντας ότι «είναι απαράδεκτο εδώ μέσα να γίνεται ναζιστικός χαιρετισμός. Δε θέλω να δώσω μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που εκ των πραγμάτων έχει και είναι σε συμβολικό επίπεδο τεράστια».
Ο Νικήτας Κακλαμάνης κατήγγειλε την κίνηση Μιχαλολιάκου, τόνισε ότι μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, δεν πρέπει να γίνονται πράγματα που προσβάλουν το δημοκρατικό πολίτευμα.
χαχαχαχα κωνσταντίνου, μιχαλολιάκος, κωλοχανείο κανονικά.
:?
trollarei o mixaloliakos kai frikarei to mega
Μάλλον στην Κυψέλη που έχει σπίτι,δε μπορεί να εξωτερικεύει τις νεοναζιστικές του τάσεις το παιδί και τις εξωτερικεύει σε Δημοτικά συμβούλια.
Ειρωνικό πάντως που τονίζει την αποστροφή του στους κυβερνώντες (ή γενικά τα κόμματα που βρίσκονται από πάνω του) με επιμέλεια που θα ζήλευε αναρχικός.
O κακλαμάνης με το άλλο χέρι τον παίζει κανονικά μάλλον
Η διοίκηση των Αθηνών με μια συνεδρίαση της τελευταίας στιγμής καταφέρνει να πλησιάσει την πρωταθλήτρια χειμώνα διοίκηση του Παναθηναϊκού στον ένα πόντο. Μένει ένα στραβοπάτημα μόνο της δεύτερης, και ας μην ξεχνάμε την μετωπική τους σύγκρουση για το θέμα του γηπέδου. Με καλές μεταγραφές, η διοίκηση των Αθηνών φέτος έχει αναβαθμίσει τους στόχους της και οι αναλυτές την χρίζουν ακλόνητο φαβορί για οτιδήποτε μα οτιδήποτε επιχειρήσει να κάνει.
ευτυχώς που εκδηλώνεται εύκολα και θα τον παρουν χαμπαρι όσοι αφελείς τον ψήφισαν
να χαιρόμαστε οι Λαρισαίοι τα ζώα που βγάζει η πόλη μας για βουλευτές:
http://news247.gr/ellada/politiki/vo...ph.756637.html
γενικά διαβάζω περί αντι-μεταναστευτικής πολιτικής του ελληνικού κράτους. το ελληνικό κράτος απαγορεύει σε πολίτη άλλου κράτους να ρθεί νόμιμα και να αναζητήσει δουλειά; δεν το ήξερα.
EDIT : δεν πρόκειται περί ειρωνείας. ομολογώ την άγνοια μου και θα ήθελα μια απάντηση. μιλώ για πολίτη εκτός Ε.Ε. κάνω αντιμεταναστευτική πολιτική σημαίνει ότι κλείνω τα σύνορα για άτομα που αναζητούν εργασία.
300 μετανάστες ξεκινούν την Τρίτη 25 Ιανουαρίου απεργία πείνας, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, απαιτώντας να νομιμοποιηθούν οι ίδιοι και όλοι οι μετανάστες και μετανάστριες που ζουν και δουλεύουν σε αυτή τη χώρα χωρίς χαρτιά και χωρίς δικαιώματα.
http://hungerstrike300.espivblogs.net/
άλλο πρόσφυγας, άλλο μετανάστης, άλλο τουρίστας.
τι μαλακιες συζητατε 62 σελιδες τωρα για μεταναστευτικες πολιτικες και αρχιδια.ΖΩΑ σας μαθανε και τα συνορα.
Φίλε σοδ είσαι κουρασμένος.
Have a break, have a
http://mrmarkrobson.com/blog/wp-cont.../12/kitkat.jpg