http://4.bp.blogspot.com/_L9A0z4J9Ou...2133531725.jpg
Printable View
το zougla.gr εχει κανονικα δημοσιογραφους και live καμερα απο το συνταγμα , και στα διαλειματα βαζει μουσικη , μετα απο ενα ελληνικο κλαψομουνιαρικο κανει αλλαγη με children of the grave... οτι να ναι οι απεργοσπαστες.
http://dosepasa.wordpress.com/2011/0...CE%B1-2322011/
ναι από κινητό έμπαινα πριν
Η φάση που σας διώχνουν:
http://qik.com/video/37779026
Πότες θα κάμη ξαστεριά, όπως τραγουδούσαμε και τότε στο ΡΕΞ.
Τι καύλα μωρέ μαλάκες, θα το παίζουν που θα το παίζουν μέρα-νύχτα στις ειδήσεις, πρέπει να μας τιγκάρετε κι εδώ με τις μαλακίες σας;
τσσσσ, τα σπασε η φοτο.
κατα τ'αλλα απελπισια, το συστημα κερδισε.
Φτάνει που το απειλήσαμε όμως Κάλκι εε~!
να πω την αληθεια, ναι, φτανει. δεν ειναι μικρο πραμα η καθαρη συνειδηση (πραγμα που να πω την αληθεια εγω δεν εχω καθως δεν ημουν εκει, ειμαι σαμο)
όταν νιώθετε καύλα βλέποντας μπάτσο να καίγεται, είστε το ίδιο γουρούνια με αυτούς κι αν σας δινόταν η εξουσία, το ίδιο κομπλεξικά αρχίδια θα γινόσασταν. Συγχαρητήρια :thumbsup:
σε κάποια φάση φώναζαν κάπου μακριά "θα γίνει του καΐρου, θα γίνει της ταχρίρ" και άκουσα "θα γίνει του μαΐου, θα γίνει της μαρφίν" και είχα ένα lolwat moment.
ντραγκο, σοβαρα, στο ειπα και μσν, αν όσοι φωνάζουνε για κάιρο και ταχρίρ πιστεύουν ότι η ελλάδα βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με Τυνησία, Αίγυπτο, Λιβύη, έχουν σοβαρά προβλήματα πολιτικής κατανόησης. Όχι ότι εγώ την έχω και ΞΕΡΩ, αλλά ας επικεντρωθούμε στα δικά μας και να μη φωνάζουμε οτινανε πραματα
ΚΑΛΕ ΑΠΡΟΚΛΗΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΜΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ
http://athens.indymedia.org/local/we...11b5akzdzh.jpg
για το κομπλεξικά αρχίδια ούτε λόγος. Νιώσε ΓΑΜΑΤΟΣ
φαντομ, έκανες μαλακισμένο σχόλιο. Λέμε ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, το να μην καυλωνεις βλεποντας κάποιον να καίγεται (έστω και γουρούνι) δε σε κάνει Πρετεντερη. Μη γίνεσαι κρετινος
και στην αμερικη μια χαρα ειναι ετσι ενυ?
είμαι από τους πιο μετριοπαθείς σε ό,τι έχει να κάνει με μπάτσους. δε γουστάρω τα μπάχαλα. χαίρομαι όμως με όλη μου την ψυχή όταν παθαίνουν σοβαρή σωματική βλάβη ΟΛΑ τα μέλη των ΜΑΤ και ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ. έχουν επιλέξει ένα επάγγελμα που έχει ως σκοπό το ξύλο για τρεις κι εξήντα. δεν είναι ούτε τροχαία ούτε ειδικός φρουρός ούτε γραφιάς, ούτε καν μπλε ΥΜΕΤ, και από τις δεκάδες πορείες/συγκεντρώσεις που τους έχω αντιμετωπίσει, έχω δει μόνο χυδαιότητα και δυσφήμηση του ανθρώπου, έχω φάει και τις μάπες μου κι έξι τόνους χημικά γι' αυτό. η εκδίκηση δεν προσφέρει κάτι, αλλά γουστάρω, ειδικά όταν αυτό γίνεται δευτερόλεπτα αφότου έχουν εφορμήσει με μηχανές πάνω σε διαδηλωτές (όπως και σε κάθε πορεία).
δεν είπα εγώ ότι είναι Πρετεντέρης όποιος δεν καυλώνει. εσύ είπες ότι όσοι χαίρονται είναι γουρούνια.
από τις λίγες φορές που συμφωνώ κατά κάποιο τρόπο με enitharmon...δύο πιόνια στο ίδιο παιχνίδι είναι! να δω αύριο στην τηλεόραση που θα μας τα κάνουνε ζέπελιν με τα επεισοδια..τόσος κόσμος έκανε απεργία και βγήκε στο δρόμο, με αιτήματα που χτυπάνε κόκκινο στην κοινωνία σήμερα και εγώ θα πρέπει να ασχοληθώ με τον καμμένο μπάτσο και το ψεκασμένο "αναρχικό" ρε ουστ απο κει περα μια ζωη τα ίδια μαλάκες
οχι οτι αλλαζει τπτ , αλλα αυτος που την εφαγε δεν ηταν αυτος που χτυπησε τον τυπα .
Κουιζ: Τι συναισθήματα σου προκαλεί το βίντεο αυτό στα 2:50-3:10 και γενικά;
http://www.youtube.com/watch?v=KhBec1_Z3bE
βασικά πρέπει να του μείνει μόνιμο σημάδι στο πρόσωπο, να τον βλέπουν στον δρόμο και να λένε να ο ΔΕΛΤΑΣ.
αηδία
δε λυπάμαι έναν χτυπημένο μπάτσο, γιατί είναι αυτό που περιέγραψε ο φαντομ, τσαμπουκάς και ξεφτίλα σε γεροντάκια και κοριτσάκια για τρειςκιεξηντα (και τους καλύτερους μισθούς να είχαν, πάλι ξεφτιλα)
Αλλά επίσης αηδία για όποιον πέφτει στο επίπεδό τους. Είναι ζώα, δεν πρόκειται να συνετιστούν με μολότωφ στα μούτρα (ούτε με τριαντάφυλλα, δεν εννοώ αυτό)
μην ασχολείστε τόσο μαζί μου, αλλά με ενοχλεί γενικά κάποιος να χαίρεται με "τον πόνο του άλλου" και μπάτσος να είναι. Κάφτον, αλλά μην καυλώνεις. Δε θα γίνω σαν κι αυτους
μεγαλη η διαφορα του δεν τον λυπαμαι με το <καυλωνω> τι να σου πω.
έχει τεράστια, κι αν δεν την καταλαβαινεις, ακομα μια πιο εξαιρετική εποχή
ένι πόσο καιρό έχεις να βρεθείς σε συγκρουσιακή κατάσταση;
τη στιγμή που πέφτουν τα χημικά, βλέπεις το αναίτιο ξύλο, τις προκλήσεις, το κλείσιμο του δρόμου, ένστολοι κρατικοί και α(συ)στολοι παρακρατικοί σου κάνουν κορδόνι, Π, Γάμα, Γάματα με κεφαλαία γράμματα, ζεις το τρέξιμο, τον πανικό, "αλυσίδες ρε μουνιά", ΜΑΤάδες φωνάζουν "κι άλλος Αλέξης", δελτάδες, διάδες, υμετάδες, μπλε, πράσινοι κόκκινοι αστακοί, αύρες, γκλομπ, κλούβες, ένα τουρλουμπούκι, μπαχαλοι να χτυπούν με σχεδόν προβοκατόρικη ηλιθιότητα και έλλειψη στόχευσης ή ευθύνης για τα ανοχύρωτα μέλη της πορείας, βουλευτάδες, παρατρεχάμενοι κομματισμένοι αριστερόβλακες, ο κακός χαμός, ένας βήχας, κλαις, τσούζεις και πονάνε τα χέρια σου από της γκλομπιές: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΒΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΜΠΑΤΣΟ;
Φταις εσύ που ήρθες σ' αυτό το ζωώδη πόλεμο στο δρόμο;
Έχει λογική να μην αντεπιτεθείς στα κομμάτια της κοινωνίας που λαμβάνουν εντολή να δείρουν, να καταστείλουν και να πετάξουν καρκινογόνα χημικά γιατί θα πάρουν 1000 ως 1500 ευρώ το μήνα και το κάνουν με χαρά και απανθρωπιά;
Έχει λογική να νιώσεις ενοχή την ώρα που μάχεσαι για τη σωματική σου ακεραιότητα (βραχυπρόθεσμα) και για την αξιοπρέπειά σου (μακροπρόθεσμα)
Έχει λογική να μη χαίρεσαι μόνο και μόνο γιατί αυτό το καθίκι είναι στο ίδιο βιολογικό είδος με σένα; Ένα καθίκι που σε έδειρε, σου πέταξε χημικό, σε κλώτσησε, πήγε να σε πατήσει με τη μηχανή και θέλει να σε συλλάβει για να σου καταστρέψει τη ζωή! Πώς να μην είναι προσωπικό; Είναι βλακεία να κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας και λέμε δεν έχουμε κάτι προσωπικό μαζί τους όταν όλες τους οι ενέργεις είναι εναντίον μας και σαν σύνολο και σαν πρόσωπο.
βρε δεν πα να πνιγειτε λεω εγω; κριμα που δεν τον εκανε σταχτες τον καριολη.