Στην αρχή βαρέθηκα λίγο, αλλά απ'τη μέση και μετά έφτιαξε πάρα πολύ, έχω περιέργεια που θα το πάνε τώρα. Ο Κουίν δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει σε ρόλο Doakes πάντως.
Printable View
Στην αρχή βαρέθηκα λίγο, αλλά απ'τη μέση και μετά έφτιαξε πάρα πολύ, έχω περιέργεια που θα το πάνε τώρα. Ο Κουίν δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει σε ρόλο Doakes πάντως.
subtitles paizoun?
edit: vghkan sto tvsubtitles
:touched:
Spoiler
ADIANOHTOS MASUKA! :pink:
τι γκαζια μην υπερβαλλουμε ειμαστε στο 3ο και δεν εχουμε ιδεα που το παει
αλλες χρονιες ειχαμε μπει στο ψητο απο το 1ο
Spoiler
τα ειπε σωστα ο αμπρουτσις..πολυ ωραιο επ παντως
παει ψιλοslow η season
μου θυμιζει λιγο 3η
Εγω παντως το αγαπησα το 4. Βαζει βασεις για να σπειρει τεραστιους πανικους.
Spoiler
γαμιεσαι.
εμενα παντως μου αρεσει οπως παει μεχρι τωρα.
δουλευει ακομα περισσοτερο τους χαρακτηρες.
επισης μου φαινεται φυσιολογικο.
μετα τις πρωτες 2 σεζον που ηθελε να τραβηξει κ να κρατησει θεατες περιμενα να μειωθει το αιμα
όχι spoilers από το επόμενα αν θέλετε
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
O νέοπας έπαιζε και στο καλυτερο έβερ επεισόδιο Fringe, μεγάλη αγάπη η μούρη του
Ρομποκοπ και τατουαζ Μασουκα
Spoiler
Συμφωνώ με Abruzzi πως πιάσαμε peak με την παρακάτω σκηνή! :touched:
Spoiler
Επίσης:Spoiler
λογικα δεν θαναι η τελευταια season δεν νομιζω να χουν πεσει οι θεαματικοτητες
και επιτελους ενα πολυ καλο ep καιρος ητανε
τουλαχιστον στα χαρτια αυτο ισχυει.για 5 σεζον ειχαν πεσει υπογραφες.
έχουν πει από καιρό ότι θα είναι η τελευταία, δεν βγαίνει άλλη
source οτι ειναι η τελευταια υπαρχει?
ε wikipedia
edit:το αν θα το ανανεωσουν ειναι αλλο θεμα βεβαια.απλα αν θυμαμαι καλα στα μεσα της 3ης σεζον επεσαν υπογραφες για αλλες 2...καπου τα λεγαμε μεσα στο θρεντ αν το σκαλισεις.
epeisodiara.
φοβερο επεισοδιο, η σκηνη που του σπασε το λαιμο απο τις καλυτερες εβερ
dy(i)e - dy(i)e!!!
Spoiler
Συμφωνώ με το σχόλιο "επιτέλους" ένα καλό επεισόδιο. Μέχρι τώρα δε μου είχε πει τπτ αυτή η σεζόν.
Επίσης...
Spoiler
το καλλιτερο φετινο κ με υποσχομενη συνεχεια. το τελειωμα με μασουκα ηταν απολαυση.
Περπατωντας κοντα στην Times Square σημερα το βραδυ πριν 4 ωρες και συγκεκριμενα πανω στην 48η street, περασα μαζι με δυο επιφανη πρωην μελη του ΕR σε αποσταση μικροτερη των δυο μετρων απο την Jennifer Carpenter και μια φιλη της. Ηταν η μονη βραδια που ειπαμε και οι τρεις "γαμησε το, δε θα παρουμε φωτογραφικη μηχανη σημερα". FML. H γκομενα ειναι πολυ πιο ομορφη στην πραγματικοτητα (ηταν και φτιαγμενη βεβαια) και επισης ειναι λιγοτερο απο 50 κιλα μαλλον, μιλαμε για ΠΟΛΥ αδυνατη.
Spoiler
Φαινεται αδυνατη και τηλεοπτικα. Και βασικα ανδρογυνο σωμα, χωρις καμπυλες, ανεξαρτητα βαρους.
Μου αρεσε επικα στον εξορκισμο της Εμιλυ Ροουζ.
που να δεις και στο σημερινο που εχει την εχει σε σκηνη με τα εσωρουχα.αδυνατος αντρας με κεφαλι γυναικας....
καλουτσικο το επεισοδιο.take it.
Spoiler
Πολύ ωραίο.
απλα καλο
κατι λειπει στη season και δεν βλεπω να το βρισκει μεχρι τελος :-(