αράζει και πιάνει ποπκορν.
Printable View
αράζει και πιάνει ποπκορν.
Το περίμενα πως και πως αυτό το ποστ ;p
Spoiler
έχει πολύ ωραία στοιχεία ο δίσκος ωρέ...τα φωνητικά στο belus doed, τα κιθαριστικά στο kaimadalt+ τα καθαρά φωνέτικς, η μπαθορίλα του sverddans με το κουλό lead, οι ''ανοιχτές'' του keliohesten, η σκατίλα του morgenroede και η γλυκιά πρεζούλα του κλεισίματος φτιάνουν ένα δίσκο αρκετά καλό με αρκετά από αυτά που αγαπήσαμε στους burzum(ποιο άλλο μούτρο μπορεί να γράψει kaimadalt δηλαδής?).
αν αλλάζαμε το υπερβαρετό και βλάχικο glemselens elv δε και βάζαμε έναν κομμάταρο επιπέδου det som engang var ή ακόμα ακόμα χώναμε και ένα νεοκλάσικαλ από το χιντσκσκσκσκαλλφλφλφλφ θα μιλάγαμε για μεγάλο δίσκο.
με 5 ακροάσεις δηλώνω ευχαριστημένος ε.
αστειο.
ε μα!
φορ ολ τιντ που λέει ο χιατάρις αλλά όχι και να μας φάει 11 λεπτά από το νεο μπΟρζουμ.
εδιτ-χαχαχαχαχαχα, βάργγος γιανακούλης λέει.
σοβαρεψου μωρε που σου τρωει 11 λεπτα απ'το μπελους, ενα απ' τα καλυτερα φετινα κομματια.
:maikl:
Για πες, ρε Φθόγγε, κανά καλό black metal demo.
(σοβαρολογώ)
Εγώ να σου πω? Τον wom τι τον έχουμε. Παρ' ότι έχω να ψάξω για bm demo πάνω από 2-3 χρόνια δυστυχώς ή ευτυχώς, πάρε μερικά που πατάνε το καινούργιο burzum εύκολα.
Semper Mors - In Endless Despondency
In Vino Veritas - Thorns
Threnos - Threnos
Beaolach - Flame of Lucius/Passages
εν τω μεταξύ, ενώ το γκλεμσέλενσ είναι το κομμάτι που δεν μου αρέσει από το δίσκο, μου είχε κολλήσει για ώρα στην κεφάλα όταν βγήκα βόλτα σήμερα. περίεργο.
όσο πιο πολύ τον ακούω τόσο πιο πολύ μου αρέσει ο δίσκος. το μοργκενρόεντε είναι τεραστιότητα.