Εν τω μεταξύ από το 6ο και μετά δεν είναι που παίρνει μπρος; /γουαιρ-τρολλφεης
Printable View
Ναι καπου εκει 6-8 θυμαμε κι εγω.Το αρχισα πριν κανα μηνα και ειμαι 5χ02 τωρα.Παμε για μεγαλο φιναλε.Παντως κι εγω ειχα κανει μια προσπαθεια πριν κανα χρονο με 1o ep, και το αφησα μετα.Μεγα λαθος :)
Περισσοτερο omar και Βrother Muzon ομως επρεπε να χει.Ισως και δικη τους σειρα σε φαση.
Παιδιά, για μένα απογειώνεται από το πρώτο λεπτό. Δεν πίεσα καθόλου τον εαυτό μου να δω τα πρώτα, μόλις τελείωσε το πρώτο ήμουν ήδη ενθουσιασμένος. Δεν είστε αρκετά τρου μου φαίνεται.
malakaw eisai. kai egv mexri na jekinhsei h deuterh sezon evriza an thumaste. kai meta epatha sok. an sou arese ap[o to prwto lepto eisai malakas apla.
to drkontobasileia ton katalabainw.apla pano piesou kai des ligo parapanw kai de tha xaseis mwre
Εγώ προσωπικά μια χαρά περνούσα από την αρχή, αλλά το μεγαλείο της σειράς θέλει χρόνο για να αναδειχτεί προφανώς. Η πρώτη υποψία ότι βλέπω κάτι πραγματικά Μεγάλο ήταν το "fuck scene" (νομίζω το έχω ξαναγράψει) στο τρίτο ( ; ) επ.
Νταξ τελος κι εδω.Διαβασα και το thread απο την αρχη :) Οντως οτι πιο ρεαλιστικο εχω δει ως τωρα σε σειρα , με ανετα τους καλυτερα δομημενους χαρακτηρες.Ολα ειναι γκρι...
Ξεκιναμε generation kill, deadwood, treme :P
Νάτος ο σωστός ο παίκτης.
Αφού αναβιώσατε το θρεντ, είπα να το συνεχίσω κι εγώ (αφου παρατησα το Battlestar Galactica), αφού μετα την τριτη σεζον το άφησα για το Battlestar Galactica. Σε 5 μέρες είδα τις άλλες 2 σεζόν, την πέμπτη την είδα απο χτες μεχρι σήμερα.
Δεν έχει νόημα να λέμε για καλύτερη σειρά κτλ, όποιος νιώθει, νιώθει.
Spoiler
παναδώ Treme τώρα, δεν νομίζω οτι θ'αντικατασταθεί αυτό το κενό (έχω γίνει εκνευριστικός στον περίγυρο μου γιατί μιλάω όλη την ώρα με baltimore slang), αλλά ελπίζω σε κάτι πολύ καλό :)
Βασικά, το Treme δεν "αντικαθιστά" το Wire, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και υποκατάστατο. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό έπος, κάτι άλλο ρε παιδί μου. Για ό,τι έχει το Wire από αστυνομική περιπέτεια, το Treme αποζημιώνει σε ανθρώπινες ιστορίες και (σαφώς) μουσική. Ειδικά στον δεύτερο κύκλο δάκρυζα σχεδόν σε κάθε επεισόδιο, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα.
:touched:Quote:
Originally Posted by άρθρο
Εγώ έπαθα σοκ με τον Idris Elba, σκεφτόμουν "άντε κόψε την Αγγλική προφορά, κάνε την κανονική σου".
Το είδα όλο τον τελευταίο μήνα. Τελειότητα. Χρειάζεται πιστεύω 4-5 επεισόδια για να μπεις στο κλίμα. Η πρώτη σεζόν μου άφησε απλά καλές εντυπώσεις, από τη δεύτερη μέχρι και την τέταρτη πορώθηκα. Η τελευταία ήταν τελείως αδιάφορη και με κούρασε.
Ο Όμαρ είναι ο καλύτερος χαρακτήρας σε σειρά έβερ.