Halo 3: ODST (Region Free, Voices in French, English Subs/Menus/etc)] - "Halo_3_Odst_TheBatFinder.part
Prosoxi pantws osoi den exoun bannaristei kai to pexoun.21 meres prin mirizei ban hammer sigoura.Einai kai halo ,polles oi pi8anotites :D
Printable View
Halo 3: ODST (Region Free, Voices in French, English Subs/Menus/etc)] - "Halo_3_Odst_TheBatFinder.part
Prosoxi pantws osoi den exoun bannaristei kai to pexoun.21 meres prin mirizei ban hammer sigoura.Einai kai halo ,polles oi pi8anotites :D
να σας πω,τα dlc του gta σε σχεση με το gta4 ποση ωρα gameplay ειναι;
να ξερω αν ειναι να στεναχωριεμαι λιγο ή πολυ (τεραστιο gta fanboy,τα πρωτα game που λιωνω στο psp ειναι τα stories =p)
To lost and damned to teliwsa prin 2vdomades, mou pire 15ores gia to main story.Vevea sta reviews lene 8-10hrs.Apla , meta apo toso kairo xesini8isa to xirismo kai se 1 apostoli eidika mou spase ta nevra kai efaga kabosi ora.Ektos twn main quests exei 12 races me mixanes (kai ropala se fasi road rage), kai 25 gang wars apo tous opious exw pexei tous 5.Episis exei random quests me haraktires opos sto gta4 pou den asxoli8ika.Den xerw, genika me halaro ri8mo pistevw paei 20aoro.8eorite to pio "value for money dlc addon" pou xei vgei os tora genika.
Gia to kainourgio den exoun pei akoma, peran enos playtrhough ton 2 proton apostolwn.Exei alexiptota leei :)
Ούτε καν πιθανότητες, πριν λίγες μέρες είχα διαβάσει ανακοίνωση ότι θα είναι σαν κέρβεροι στο XBOX live και με τη μία θα φεύγει ban.
edit: ωπ, να΄το και το λινκ
http://xbox360.gamespy.com/xbox-360/...1019482p1.html
θα κλείσουν σπίτια
ΓΟΥ ΧΑ
αν κρίνω κι από τα γραφικά που δεν είναι διαστημικά και το ότι το προηγούμενο cod έτρεχε κυριλέ, θα λιώσουμε πάλι.
Αυτές οι LED τηλεοράσεις της Samsung από ποιότητα εικόνας πώς τα πάνε;
Eπειδή δε νομίζω να χρειάζεται δικό του τόπικ και για να μην γράφουμε στο τοπικ του Raven, ας συνεχίσουμε εδώ. Μy 2 cents είναι πως το cuda αν το προωθήσουν σωστά (και Νvidia είναι αυτή, μπορεί να το κάνει) είναι το επόμενο 'big thing'. Όταν εδώ και 3-4 χρόνια έχουμε μείνει στα 3GHz ως μέγιστη επεξεργαστική ισχύ, κάπως πρέπει να προχωρήσει το θέμα μέχρι να γίνει το επόμενο άλμα και να πέσουν οι επεξεργαστές κάτω από τα 40nm.
E, το Cuda της Nvidia νομίζω ότι θα το καταφέρει αυτό. Ήδη βγαίνουν nvidia workstations (Tesla νομίζω τα λέει) με πολλές VGA πάνω οι οποίες εκμεταλλευόμενες τα πολλά cores που έχουν (όταν το κοίταζα, η 2xx series της nvidia είχε >200 cores σε κάθε VGA) αναλλαμβάνουν να εκτελούν υπολογισμούς αντί της CPU. Matlab και άλλες τέτοιες εφαρμογές ήδη επωφελλούνται από το Cuda και ήδη έχει μπει στην stable του 'gcc' υποστήριξη για να κάνεις compile χρησιμοποιώντας και τα core της κάρτας γραφικών. Επόμενο βήμα της nvidia είχε ανακοινώσει ήταν να βγάλει VGA που θα έχει x86 cores, που σημαινει ότι ακόμα και mainstream εφαρμογές θα μπορούν να τα εκμεταλλεύονται χωρίς να χρειάζονται μεγάλες αλλαγές.
Κλασσικό παράδειγμα για αυτό ότι αυτή τη στιγμή ο πιο γρήγορος MD5 cracker παίζει με Cuda και αφήνει πολύ πίσω όλους τους άλλους.
edit: τόση ώρα προσπαθούσα να το ποστάρω και μου έβγαζε 403 error. έβαλα το 'gcc' σε ' ' και έπαιξε...περίεργα πράγματα!
edit2: βρήκα γιατί το έκανε αυτό με το http://brunolinux.net/SNLF/GccPicture.png. Λεπτομέρειες εδώ.
Η επεξεργαστική ισχύ δεν είναι το παν. Η εξέλιξη που έγινε με τους multicore cpus ήταν κατά πολύ σημαντικότερη από το να είχαμε τώρα συχνότητες της τάξης των 6GHz π.χ.
Το cuda προωθείται εδώ και καιρό αλλά αποτυγχάνει επειδή πολύ απλά δεν υπάρχουν killer apps να το στηρίξουν. Αν είσαι developer, όλο και κάπου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αν θέλεις, αν είσαι μέσος χρήστης τότε πολύ απλά δεν αποτελεί κριτήριο για αγορά, είναι ένα απλό marketing trick. Επίσης και η Ati αναπτύσσει παρόμοια τεχνολογία.
Το τι θα γίνει στο μέλλον θα το δούμε, πάντως τώρα είναι μια παπαριά και μισή.
Ε και οι 32nm cpus έρχονται (γενάρη).
Aυτό με τους multicore δεν νομίζω ότι ισχύει. 90% των εφαρμογών δεν έχουν καν υποστήριξη για SMP και χρησιμοποιούν μόνο ένα core. Συμφωνώ ότι για τον μέσο χρήστη αυτή τη στιγμή το Cuda μπορεί να μην λέει πολλά αλλά εγώ εκει θα πόνταρα τα λεφτά μου.
Όσο για τους 32nm τους κόβω να αργούν ακόμα.
Έλα ρε, σχεδόν ότι έχει βγει τα τελευταία 1-2 χρόνια υποστηρίζει multicores.
Ναι αλλά όταν το λειτουργικό υποστηρίζει SMP η διαφορά στο multitasking είναι πάλι μεγάλη. Αυτό θέλει ένας απλός χρήστης, να κάνει τα πράγματα που χρειάζεται χωρίς το pc να πνίγεται, όχι να κάνει 24/7 matlab simulations :p
Εγώ τα λεφτά μου τα ποντάρω στην ενοποίηση cpu-gpu (και πάλι από την σκοπιά του home user κυρίως). Βέβαια αυτό είναι σε ακόμη πιο νηπιακό στάδιο από το Cuda.
Οι 32nm της Intel έχουν ανακοινωθεί για Ιανουάριο 2010 (i5 και i9).
Μια ωραία συζήτηση σχετικά με copyright laws στην φετινή Hacking At Random. Στο ~30:00 σκάει και ο Gottfrid Svartholm του Pirate Bay.
Ανακοινώθηκαν και οι DirectX 11 Nvidia/Ati κάρτες. Ati θα βγουν τέλη Οκτώβρη, Νvidia θα βγουν κατα τέλος του έτους.
υποτίθεται οτι παιξαμε κατι με dx10;