παίζει να το έχω ξαναπεί. πριν ~5 χρόνια, σε συζήτηση στο τραίνο με δυο αλβανούς, το πρώτο πρόβλημα που μου ανέφεραν σχετικά με την ζωή τους στην ελλάδα είναι ότι "έρχονται εδώ οι πακιστανοί και μας παίρνουν τις δουλειές".
Printable View
παίζει να το έχω ξαναπεί. πριν ~5 χρόνια, σε συζήτηση στο τραίνο με δυο αλβανούς, το πρώτο πρόβλημα που μου ανέφεραν σχετικά με την ζωή τους στην ελλάδα είναι ότι "έρχονται εδώ οι πακιστανοί και μας παίρνουν τις δουλειές".
ενα φακ μαι ντει
Spoiler
καθε ενα ποστ electra, ενα γαμημενο χρυσαφι.
ποιος αλλος καταλαβε στην πρωτη αναγνωση οτι ειπε στον φιλο της "ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ!"?
παντως εχεο δουλεια
δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να νομιζει κανεις οτι γραφει γρηγοροτερα αν γραψει "μ" και οχι "μου". εκτος αν ποσταρετε απο τα κινητα σας οπως εγω τωρα (μπαινω οντοπικ) που ειμαι στο γραφειο ακομα, νηστικος απο το μεσημερι, εχει ερθει η καθαριστρια να βαλει σκουπα και εχω δουλεια ακομα....
(και πριν πει κανεις μαλακιαρα σταματα να βλεπεις ερ και δουλευε, compiling...)
εισαγωγη...
στο σπιτι πλεον δεν υπαρχει ζεστο νερο, αρα σαν σωστος αναρχονιγριτιστης ετοιμαζω το μπανιο μου με την βοηθεια ενος βραστηρα νερου, απο αυους τους ντελονγκιδες
δευτερα παραμονη σαρκοφαγικης πρωτομαγιας...γδυνομε αισθησιακα ενω βραζει το νερο, κανω με μεγαλη επιτυχια μπανιο και με την σιγουρια οτι δεν μυριζω ασχημα βαζω τα ''κυριακατικα'' μου.. τουτεστην τζην και υποκαμισο (καρο)
καβαλαω γεματος αυτοπεπηθησις την χαμηλου κυβισμου ημιβεσπα μου και ξεκιναω...πρωτο εμποδιο, σε σταυροδρομι πετυχαινω μια θειαμ ποντιακ εξωφρενικα εξωστρεφη, πρωτη σκεψη, στριψε δεξια στο πλατανι
στριβω με απιστευτη επιτυχια και επιταχυνω ενω αφηνω πισω μου την κολαση της ΝΔ (αδερφη βουλευτη)
φτανω στο περιλαλητο πλατανι και στριβω με ταχυτις αριστερα...τοτε εντελως ανεξηγητα μπροστα μου σκαει ενα φορτηγο (στανταρ φασιστικο) και με αποσυντονιζει
αμεσο πατημα μπροστινου φρενου και σαβουριασμα
η νταλικα με προσπερασε επειδικτικα...πως συμβαινουν τα παντα γυρω σας και απλα δεν κανετε τιποτα αλλα κοιτατε να πληκτρολογεισετε γιαυτα? ε καπως ετσι
ενα προφανως λουμπεν στοιχειο προσφερθεικε να με παει σε φαρμακειο για επιδεσμους κλπ και μετα σπιτι (αυτο καταμετρατε στα ΜΛΡ)
τελικα καταληγω στον προορισμο ο οποιος ηταν ενας καρδιολογος σωσιας του κιμωνα του κουλουρη
ο αρχιδης εχει μια γραματεα να την πιεις στο ποτηρι και με βλεπει μεσαα στα αιματα (το παραβλεπουμε ετσι κι αλλιως δε γαμαμε...)
και ο ΑΡΧΙΔΙΣ ο δοκτορας με βγαζει καρδιοπαθεια οτιναναι.... αρα χανουμε το επιδομα του ΠαΣοΚ (μεγαλο κινημα)
σκατιγερε 80 ευρα σε εσταξα τουλαχιστον ας με πατουσε το φορτηγο
με λιγα λογια για ολα φταιει η δεξια
οταν το πρωτοδιαβασα νομιζα οτι ειδες μια εξωφρενικια ποντια θεια σου και εστριψες στο πλατανι για να την αποφυγεις..
χανεις το επιδομα επειδη η καρδια σου ειναι ΚΑΛΑ;
ναι...και ειναι ντροπη τουτου
για ενα κατοστο χανω χαρτι...ξεφτιλα
πουλημενη αριστερη κοιλία
molis mou pe o pateras mou oti tha pshfisei pasok. me ataka, ti na pshfisw dexia? h suriza kai kke. a parata me hsuxo
fml
ξέρει τι κάνει πολύ καλά, εσύ είσαι αιθεροβάμων
με τι ασχολείται αν επιτρέπεται;