Έχεις win10?
Printable View
Έχεις win10?
ξεχασα να το πω...οχι, εχω win 7 x64
provider?
E σαν packet loss ακούγεται. Έχεις αλλάξει κάτι στο ρούτερ; Αν όχι, να τσεκάρεις με τον provider σου. Καλύτερα να έχεις μια σταθερή σύνδεση στα 10-12 Mbps, παρά αυτό που έχεις στα 21. Έχεις αποσυνδέσεις;
Γενικά οι υπόλοιποι πάροχοι (εκτός ΟΤΕ) δε φημίζονται για τις συνδέσεις τους με εξωτερικό.
EDIT: Έχω σταματήσει να παίζω εδώ και πολύ καιρό.
Ρώτησα για πάροχο γιατί η wind ξέρω έχει 2 θέματα, ένα με την ρύθμιση του MTU και ένα με το ότι έχουν σωθεί οι IP's τους και NATαρουν πελάτες .
thanx παιδες. το κανει τον τελευταιο 1μιση μηνα περιπου. δεν κανει αποσυνδεσεις απλα στιγμιαια χανει πακετα κι ετσι φρηζαρει μεσα το παιχνιδι ή το skype. μαλλον πρεπει να επικοινωνησω με τ'αστερια της forthnet (αντε βγαλε ακρη)
Δοκίμασε να παίξεις, κλείνοντας οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου τρώει bandwidth (πχ skype).
το χω κανει κι αυτο οπως και διαφορες αλλες παπαριες που λεει η blizzard στο tech support της. τζιφος...ισα ισα που πηγε να γαμηθει απο κει που τρεχει εστω οπως τρεχει το game. μυριζομαι φιασκο του Router γιατι δε μου βγαζει νοημα πριν 2 μηνες να ηταν ολα κομπλε και τωρα οχι...τι να πω.
Μαλακίες κάνουν οι ISPs κι από μέρα σε μέρα, μη σε εκπλήσσει. Αλλά ναι, πρώτα δοκίμασε ένα άλλο ρούτερ, μετά στον πάροχο.
Όλα αυτά, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι το σύστημά σου είναι καθαρό ε.
φορμαρισμενο προ 4 ημερων...σε φορμα λεμε
Γεια χαρανταν! Tα τελευταια datamined spoilers για το Legion!
https://www.youtube.com/watch?v=xTLVK7S8mjI
https://youtu.be/ZVEGC_vjQtQ
Share the love και οποιος θελει μπορει να κανει subscribe. <3
ποιοι παίζετε ακόμα σε ποιους σερβερς και τι φαξιονζ
Horde(ανέκαθεν) στον draenor. Μονο gold/mount farming βέβαια μέχρι το legion.
Και μιας και είναι επίκαιρο,θα ξαναγυρναγατε στο παιχνίδι αν άνοιγε vanilla server η blizzard?
Θα πω την ιστορία: Μου έστειλαν ένα trial 7 ημερών με έναν χαρακτήρα 90 λεβελ. Πριν το ενεργοποιήσω είπα να μπω στο "free" να δω τι παίζει, έκανα έναν παπά (παπαδιά δλδ) και δεν μπορούσα να ρίξω smite ...μετά θυμήθηκα ότι εκτός από τα instant spells για να καστάρεις πρέπει να είσαι ακίνητος ... ε οκ μετά το GuildWars2 αυτό είναι ένα μεγάλο ζόρι .... 99% θα το παίξω το trial να το δω
Αλλά όχι δεν θα είχα λόγο να μπω σε βανιλα σερβερ να κάνω 40ρια ρέιντ φαρμάροντας fire resistance :)