ακουστε τι συμβαινει. καθως παιζω φρηζαρει η οθονη και επανερχεται μετα απο 5-10 δευτερολεπτα με latency απο 500-1900ms. Αυτο δειχνει..γιατι δεν ισχυει. λεει οτι εχω τεραστιο latency αλλα δεν εχω. το θεμα ειναι τα πακετα που χανει στιγμιαια και παγωνουν τα παντα. μεσα στην υποστηριξη της blizzard μου λεει να κανω traceroute και pathping . Οταν εκανα pathping μου εβγαλε στη μια ΙΡ ολα 0% και στην αλλη μονο σε ενα value 1%. Οταν το εκανα πριν κανα 2μηνο μουβγαζε κατι 6% σε καποια values και ετσι μου ειπαν να παρω αυτα τα στατιστικα και να τα τριψω στης forthnet τη μουρη. Δεν το εχω κανει ακομα γιατι η φορθνετ ειναι πολυ καλη εταιρια και φοβαμαι μην παω για μαλλι και βγω καραφλας με ταχυτητα απο κει που κλειδωνει στα 21mbs να μου τη βαλουν στο 9 οπως σε αλλους για το ευχαριστω. Καποιος αλλος λεει εχει θορυβο η γραμμη σου. Ομως αυτο το προβλημα τοχω κανα εναμιση μηνα max οποτε δε νομιζω να ειναι αυτο. Το ιδιο ισχυει και σε συνομιλιες απο skype που κανω. Στιγμιαια παγωνουν τα παντα και μετα επανερχοντε που σημαινει οτι ειναι ακριβως το ιδιο προβλημα σταθεροτητας.
P.s εχει γελιο να πας πανω στο raid να ανοιξεις defensive CDs και να παγωνουν τα παντα...μπουκετα/παναγιες