νόμιζα πως η μπάρτσα έχει να νικήσει την τσέλσι από το 1854. βέβαια το πιο αστείο είναι ότι η μπάρτσα φέτος έχει αφήσει βαθμούς βαθμών σε κάθε καφενείο της ανδαλουσίας, όχι ότι διαλέγουν παιχνίδια δηλαδή κι αυτοί...
Printable View
Κλασική βλακεία, όπως και του μιτσμαννου παραπάνω. Χέστηκα για τις Μπαρτσελόνες και τα ρέστα, δεν υποστηρίζω καμιά ομάδα εκτός Ελλάδας (πόσο μάλλον να αντιπαθώ επειδή έχει χάσει ο ΠΑΟ, αυτό είναι τραγικό), με εξαίρεση τη μια (Λίβερπουλ). Μάλλον όμως αυτό με κάνει λίγο πιο αντικειμενικό από τους υπέρ και κατά Μπαρτσελόνα εδώ μέσα ε; Δεν υπάρχει καμιά συνομωσία - απλά συχνά οι διαιτητές στο Καμπ Νου παρασύρονται από το (αναμφισβήτητο) μεγαλείο της ομάδας και σιγοντάρουν στο σόου που παράγει - ειδικά ο Μέσι μπορεί να κάνει ο,τι θέλει και πάντα οι διαιτητές θα τον προστατεύουν. Μαγκιά της που έχει καταφέρει με την απόδοσή της να έχει τέτοια αντιμετώπιση, αλλά δεν είναι κακό να το σημειώνει κάποιος.
Το μόνο που έχω πει αρνητικό για τη Μπάρτσα όσο γράφω εδώ είναι ότι η συνεχής προσπάθεια να την αντιγράψουν διάφοροι, έχει χαλάσει αρκετές ομάδες. :ρ
Ε, άμα το λες ότι είσαι αντικειμενικός για τον εαυτό σου, τότε έτσι θα είναι.
Για το ματς, προφανώς πέρασε δίκαια η Τσέλσι η γαμώσπιτη. Από την άλλη δεν είδα κανέναν να σχολιάζει τους δέκα παίχτες στην μικρή περιοχή με τον Ντρογκμπά στην θέση Μαρκάνο. Σε σημείο που μια ομάδα που έπαιξε δέκα φορές πιο αντιποδοσφαιρικά από την Ελλάδα του γιούρο, λαμβάνει τα εύσημα που γονάτισε την Μπαρτσελόνα ξέρω γω. Έκλεισε καλά τον Μέσι λέει ο άλλος. Με 3 παίχτες στο ημικύκλιο της μικρής περιοχής να τον μαρκάρουν και άλλους 3 από πίσω στην περίπτωση που πέρναγε. Μετά σας φταίει η Μπαρτσελόνα για τις πάσες που αλλάζει.
Αυτοί είστε.
Odonian ο τελευταιος που αναφερομουν στο ποστ, ησουν εσυ.
ουτε καν ο τελευταιος δηλαδη.
Δηλαδη πως αλλιώς μια ομάδα, με 2 γκολ στην πλάτη με παίχτη λιγότερο πριν καν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, θα προσπαθήσει να πάρει (κλέψει) αποτέλεσμα σε αγώνα ημιτελικού για CL? Αναφέρονται οι δέκα παίχτες της Τσέλσι στην περιοχή και ότι κακοποιησαν το θέαμα. Δηλαδή τι να κάνουν να παίξουν ανοιχτά? Σε αγώνα που φαντάζομαι μάλλον υπάρχει κίνητρο για ποδόσφαιρο σκοπιμοτήτων για το αποτέλεσμα. Αλλά οχι. Πρέπει να ανοιχτουν για να μπορέσει η Μπαρτσα να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και το ποδοσφαιρικό της μεγαλείο και να φιλοδωρήσει κάθε ομάδα με 5αρες. ΟΚ.
Η Μπαρτσα παίζει καταπληκτική μπάλα έχουμε βαρεθει να το διαβάζουμε, λέμε, γράφουμε κτλ, αλλά στους δύο τελευταίους αγώνες που έχασε CL και πρωτάθλημα μόλις κλείστηκε αποτελεσματικά αρχίδια το τιτιτακατικιτουκα της. Ο Γουαρδιόλα ντάξει ρίσκαρε και πειραματίστηκε πολλές φορές με θεαματικά αποτελέσματα ενίοτε. Ε δεν γίνεται να του βγαίνουν πάντα. Αυτα είναι σχόλια για αγώνα στον οποίο ακόμα απορώ με το αποτέλεσμα. Το Σάββατο θα μπορούσε να φάει και άλλα. Ακόμα η Ρεαλ (πχ) είναι εξίσου παραγωγική - αποτελεσματική ομάδα αλλά δεν ακούμε κανά διθύραμβο για την μπαλάρα που παίζει.
Εν συντομία
Spoiler
τρομερη η αναλυση σου, περα απ τα προφανη, ολος ο γραπτος σου κοπος ανταπανταται με ενα :
"και χτες μπορουσε να βαλει δυο γκολ τουλαχιστον παραπανω"
Γράφω πουθενά παράπανω ότι δεν μπορούσε ή ότι δεν μου έκανε εντύπωση το αποτελεσμα του αγώνα ή ότι η Τσέλσι έπαξε μπαλάρα και έκλεισε την ΜΠαρτσα στα καρέ της και ο αποκλεισμός της ήρθε φυσιολογικά? Κάτι λέω μάλιστα για παιχνίδι σκοπιμοτήτων.
γραφεις οτι θα μπορουσε να φαει κι αλλα το σαββατο.
δικαια εχασε το σαββατο, και προφανως ειναι σε κριση, αλλα δεν μου λεει κατι αυτο, χτες θα μπορουσε ανετα να βαλει κι αλλα.
δεν τα εβαλε, αποκλειστηκε.
τελος.
Η πρώτη πρόταση είναι υπερβολικά αστεία, όχι τόσο για το ότι πας να κρίνεις αντικειμενικά το ποιος έχει καλύτερη ομάδα, όσο για το ότι το λες αυτό μετά από ένα ματς που ήρθε χ με τη Μπαρτσελόνα να προηγείται 2-0 στο 40' με παίχτη παραπάνω. Γενικότερα η φετινή Μπαρτσελόνα είναι μακράν η χειρότερη της 4ετιας, δεν ξέρω αν είναι λόγω των 3 αμυντικών, αλλά εκτός του Μέσσι που κάνει εκπληκτική χρονιά, ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είναι πεσμένοι. Βέβαια θα μου πεις, και τότε που 'ταν ανεβασμένοι με Ovrebo πέρασε, οπότε μια στις 10 πράγματι.
Οκ wtf, το ότι η Μπαρτσελόνα αλλάζει πάσες είναι ακριβώς ο λόγος που κλείστηκε η Τσέλσι, ποιο είναι το πόιντ; Το ότι έπαιξε "αντιποδοσφαιρικά" είναι επίσης αστείο, ούτε καθυστερήσεις έκανε, ούτε βρώμικα (με εξαίρεση τον βλάκα τον Τέρρυ) έπαιξε, εκτός αν εννοείς ότι με 10 παίκτες έπρεπε να ανοιχτεί, οπότε λολ. Το ότι κανείς δεν σχολιάζει τους 10 παίκτες στη μικρή περιοχή είναι προφανώς επειδή κανείς δεν νοιάζεται και επειδή δεν γίνεται αλλιώς. Εδώ ακόμα και έτσι η Μπαρτσελόνα έκανε από 5 φάσεις σε κάθε ματς, γιατί να ανοιχτεί ο άλλος; Για να χαίρεστε μόνοι σας και να ποστάρετε playstations; Ή μήπως επειδή έπαιξε η Τσέλσι αμυντικά ήταν κακό ματς χθες;
http://i.imgur.com/EyqEU.jpg
Μην το κουράζουμε τώρα μεταξύ μας, δεν υπάρχει και λόγος.
Λέω ότι θα μπορούσε να φάει και άλλα το Σάββατο αλλά δεν το συνδυάζω με τον αγώνα χτές. Το κοινό των δύο αγώνων είναι ότι άμα κλειστεί η Μπαρτσα δεν βλέπει προκοπή. Κυρίως όμως αναφέρομαι στο κράξιμο που τρώει η Τσέλσι και το αναλύω παραπάνω. Και τέλος για όσους δεν είμαστε Μπαρτσελονιοι από παιδιά μικρά κάτω στα στενά για να μην κράζουμε που και που την αρμάδα της Καταλονίας, τα χτεσινά μας δίνουν λόγους για κριτική.
ποιος εκραξε την τσελσι εδω μεσα?
εχετε φωταγωγησει το φορουμ.
κι αν μου πεις "την εκραξε ο σπυροπουλος" π.χ. ε, γελαω ε.
Καλά τώρα, κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Δεν μιλάμε για "κλείσιμο" μιας ομάδας ή "εξουδετέρωσης" των βασικών παιχτών της αντιπάλου. Μιλάμε για δέκα παίχτες στην ΜΙΚΡΗ περιοχή, ούτε καν για πίσω από την σέντρα.
Από αυτό το αίσχος μέχρι το "έπρεπε να ανοιχτεί ε; ΛΟΛ" υπάρχει μια τεράστια απόσταση στην οποία χωράνε από την Ίντερ του Μουρίνιο μέχρι οποιαδήποτε ομάδα της σουπερλίγκας απέναντι στους μεγάλους. Δηλαδή πριν την αποβολή του Τέρρυ, εσείς είδατε κάτι πολύ διαφορετικό; Εγώ παρακολούθησα έναν ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ που παίχτηκε στο 1/3 του γηπέδου. ΟΚ, σας έχει σπάσει τα αρχίδια η Μπαρτσελόνα, είναι cheat o Μεσι και ο Τσάβι στην ίδια ομάδα ξέρω γω αλλά από εκεί μέχρι να βγάλουμε και φυσιολογικό το χτεσινό πράγμα που έκανε η Τσέλσι (που και έτσι ακόμη, μια κλωστή μακριά από την ΠΟΥΤΘΑ ήταν η Τσέλσι, όχι η Μπάρτσα). Κανείς λέει δεν νοιάζεται και δεν γίνεται αλλιώς. Τι έγινε, τερμάτισε το ποδόσφαιρο η Μπάρτσα δηλαδή;
Εσύ δηλαδή τι ακριβώς κριτική κάνεις στην Μπάρτσα ion_storm; Ότι κάνει κοιλιά επειδή δεν μπορεί να κάνει πλειστέισο απέναντι σε δέκα άτομα στα δύο μέτρα; Που βρήκε 2 φορές δοκάρι ο Μέσι; Κοιλιά κάνει γιατί δεν υπάρχει κίνητρο, χρειάζεται αγρανάπαυση/τιτλανάπαυση, όχι γιατί χτες δεν μπόρεσε ο Μέσι να περάσει 6 άτομα.
Όχι βέβαια, απλά η Τσέλσι με το ρόστερ της, με 10 παίκτες και με σκορ που την συμφέρει, δεν γινόταν και δεν έπρεπε να ανοιχτεί. Έχουν παίξει ομάδες την Μπαρτσελόνα "στα ίσια", πχ η Ρεάλ πριν 4 μέρες ή η Ίντερ στο πρώτο ματς πρόπερσι (που πάλι κλαιγόσασταν). Το θέμα είναι ότι με το παιχνίδι κατοχής της Μπαρτσελόνα είναι ηλίθιο κάποιος να είναι μπροστά χωρίς να έχει τη μπάλα.
Ποιος κλαίγεται μωρέ. Δίκαια είπαμε πέρασε και στα παπάρια μας. Τον παραλογισμό του "δεν έγινε και τίποτα περίεργο χτες" για τον τρόπο παιχνιδού της Τσέλσι λέω.
Επιμένεις πάλι να μου λες για "άνοιγμα" και "κλείσιμο", λες και είναι "on" και "off", δεν υπάρχει τίποτα στο ενδιάμεσο. Είτε θα παίζεις με δέκα παίχτες στην γαμημένη την μικρή την περιοχή είτε 4-3-3 ξέρω γω. Δεν γίνεται αλλιώς.