:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:
Printable View
μπερνι ασε τις μουτζες και κανε κοννε με μορφιν μπας και ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ λιγακι
Μίντναϊτ, όταν λες 16 εννοείς πέρυσι ε? έτσι για να ξέρω πόσες ελπίδες ακόμα αξίζει να εναποθέτω στην ανθρωπότητα.
Έλα ντε.
Σε άλλα νέα, Amnesiac. πρόσεχε:
THRASHER says:
*xaaxxxxaxaxaaxax
*fyto
*http://www.electricrequiem.com/forum...508#post845508
*ntaksei thelw na ton gnwrisw
Τί το παίζετε μεγάλοι ρε σουμάδες! Νταξ το παιδί άργησε να εννοήσει την "πλεκτάνη".
Καφούλης την Κυριακή, ε; :-P (προς Φθόγγο)
Koita file apo to nick mou katalabaineis ti niw8w gia tous Guardian. Exw problhma pou esu akous thn mpanta pou GOUSTARW! Gia egw file mou galouxh8hka me alles aksies edw sthn patrida tou Iaswna kai tou vounou twn Kentaurwn. Giati otan egw hmoun pitsirikas, gia na peis oti akous ena sugkrothma, poso mallon na kukloforhseis me thn mplouza tous sthn polh, eprepe na peraseis apo mia sugkekrimenh ierotelesteia. Mazeuontousan oi metalopateres ths klikas kai se rwtousan diafores erwthseis gia to sugkrothma pou goustareis, kai an den hkseres px ti sobrako foraei o Steve Harris sou ebgazan thn mplouza kai gurnouses spiti sou gumnoos gia na klapseis sthn agkalia ths manas sou.
Gi'auto loipon tsoutseki. Ti ksereis esu apo BLIND GUARDIAN?
Loipon thn kanw gia prolabw tous Innerwish kai tous Septic Flesh se ena ntopio festibal.
Εννοώ πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά δεν έχει και πολλή σημασία...καμιά ελπίδα, φίλε μου! Όπως είπε και ο true Ra Pariah χτες (αν θυμάμαι καλά), στην Πάτρα στην πλατεία Όλγας punks άκουγαν Brocas Helm, από κασετοφωνάκι μάλιστα!
Όπως καταλαβαίνεις, το true metal εξαπλώνεται σαν αρρώστια! Δεν έχετε καμιά ελπίδα!!!
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
:headbang::twisted:
Stay Heavy!!!
Γεια σου Δημήτρη (εικονικό όνομα “Mitsman” αν θυμάμαι καλά; ) και ευχαριστώ που με προσκάλεσες να δω αυτό το internet web site, αρχικά είχα σκοπώ να παρακάμψω την αριστερή προπαγάνδα κατά του Έθνους, αλλά τελικά κατάλαβα ότι στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε πρέπει γενικότερα να προσέχουμε. Εφαρμόζοντας το dagenred πρωτόκολλο οι «χάκερς» του στρατοπέδου έψαξαν και βρήκαν τα στοιχεία του χρήστη με το εικονικό όνομα “Midnight”. Ευτυχώς για την Εθνική Ασφάλεια, διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για ένα 20χρονο άτομο με σχετικά λευκό ποινικό μητρώο, οπότε δεν αποτελεί κίνδυνο για τη Χώρα μας. Δεν δημοσιεύω εδώ το πλήρες όνομά του για προφανείς λόγους ασφάλειας και προσωπικών δικαιωμάτων.
Σε ευχαριστώ για τη συνεργασία
ΣΧ Αξιωματικός
Βραδυνή βάρδια στρατοπέδου πολεμικού ναυτικού
Σαλαμίνα
Περσέας Παπαδόπουλος
Αθήναι, 24/4/2009
ROFLZ OMG
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΑΧΑΧΧΑ
ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ
:mouse:
Ουδέποτε φόρεσα metal μπλούζα και το θεωρώ τουλάχιστον ντροπιαστικό να διαφημίζω συγκροτήματα! Στη δική μου γη, αγόρι, όπου όλοι άκουγαν σκυλάδικα και metalheads δεν υπήρχαν, εγώ έφερα το metal με Manowar και Blind Guardian στα 11 μου χρόνια. Τράβα λοιπόν στο ντόπιο φεστιβάλ σου, γιε των Κενταύρων, κι εύχομαι οι Λαπίθες να σας σφάξουν μέχρι και τον τελευταίο!!!
οι Blind Guardian είναι true, πάει και τελείωσε!!!
ξεκαρδιστικο
de 8a prolavw na zhsw to telos.8a exw psofhsei ap[o ta gelia.DE MPOREI RE MIDNIGHT NA EISAI TOSO VLAKAS.DE MPOREI.Afto sto leei enas kniths zwo ti exeis na peis poustraki me panino swvrakaki daxtulaki sto kwlaraki kai pswlh sto stomataki?
Μίλησε ο Boris-san ο άνθρωπος που έδωσε νέες διαστάσεις στο ανθρώπινο intelligent quota! :moutza: