Η Ubisoft κλεινει 30 χρονια στο χωρο και κανει δωρο ενα game καθε μηνα για 7 μηνες. Ενα ακαουντ στο uplay και κατεβαζεις καπακι.
εδω
Printable View
Η Ubisoft κλεινει 30 χρονια στο χωρο και κανει δωρο ενα game καθε μηνα για 7 μηνες. Ενα ακαουντ στο uplay και κατεβαζεις καπακι.
εδω
πάντως το sands of time είναι μεγάλη παιχνιδάρα
όχι τόσο το gameplay που καλό ήταν δλδ για την εποχή του, όσο τα παραμύθια της χαλιμάς που συμβαίνουν.
Ακριβώς. Είναι διασκεδαστικό και για πότε περνάει η ώρα ούτε που το καταλαβαίνεις. Μ'αρέσει που τα ματσάκια κρατάνε μόλις λίγα λεπτά [συχνά παίζω μέχρι να τελειώσει το σύντομο πρόγραμμα στο πλυντήριο :razz: ] και υπάρχει και ποικιλία από heroes για όλα τα γούστα.
ΚΩΛΑΡΕΣ οι γυναικάρες του παιχνιδιού ε!
Κάντε κανα add στο battlenet: DiabloCat#2293
Μόνο δάκρυα για το τέλος του uncharted 4 :touched:
Δεν ξέρω αν θα το συνεχίσουν, (μην ανοίξει το σπόιλερ όποιος δεν έχει δει τον τερματισμό)
Spoiler
Γενικά πινκς για τη naughty dog, προς το παρόν περιμένω το last of us 2 και γελάω βλέποντας τα κακέκτυπα, το tomb raider ήταν απλά αστείο και το ίδιο φοβάμαι για το καινούριο god of war.
Ethereal, πες τίποτα για το gravity rush γιατί το πέτυχα σε καλή τιμή για το ps4 και το σκέφτομαι.
Μακραν το καλύτερο παιχνίδι που είχα παίξει στο playstation vita.Αν το χεις βρει σε καλή τιμή μην το σκέφτεσαι καν.Βέβαια δεν ξέρω τι δουλειά έχει γίνει στη μεταφορά του στο ps4 ε.
Καποια στιγμή πρέπει να πιασω το uncharted 4...Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα πρόκειται για παιχνιδάρα μιας και δεν απογοητεύει ποτέ αυτή η εταιρία.
Είναι παιχνιδάρα (προφανώς), τέλεια γραφικά, gameplay πιο κοντά στη λογική του 3 και για τον επίλογο τα είπα πιο πάνω. Μόνο. Δάκρυα.
Το Gravity Rush μάλλον θα το πάρω τώρα που το βρήκα φτηνό και θα το παίξω κατά τα Χριστούγεννα, έχω ήδη πολλά στην άκρη και τον Οκτώβριο βγαίνει και το Last Guardian :dfinger:
δωκετε κανα απντεητ για το gravity rush! το βρηκα φτηνο και μου κινησε την περιεργεια αλλα τ αφησα.
Δεν ξέρω αν παρακολουθεί κανείς ή αν ενδιαφέρεται, η Behaviour έβγαλε ανακοίνωση για τα μέσα (μάλλον προς το τέλος το κόβω πλέον) του 2016, ότι βγάζει το Warhammer 40K: Eternal Crusade με κάποιο content ανοιχτό και το υπόλοιπο free to download, ενώ στις κονσόλες το release θα γίνει αργότερα. Το PvE στην αρχή θα είναι με Tyranids.
Ρε παλικάρια, έχω ένα θέμα απο τότε που έκανα format στο πι-τσί μου. Πάω να κάνω launch παιχνίδια απο το Steam και ενώ μου λεει "Game Launching" και το Steam δείχνει ότι έπαιξα σήμερα π.χ. τελευταία φορά, δεν γίνεται τίποτα. Έχετε καμία ιδέα?
Με λίγο ψάξιμο που έκανα, είδα μερικές λύσεις, αλλά μιλάνε να αλλάξεις τα σέττινγκς του παιχνιδιού κλπ. Πού γίνεται τούτο?
Επίσης πολλοί λένε για το NET Frameworks και την εγκατάσταση του Visual C++ για τα 7. Το κάνω τώρα και επιστρέφω.
Μετά από ψάξιμο στο φόρουμ, δε βρήκα κάτι οπότε το βάζω εδώ. Ήρθα πριν μέρες ΗΠΑ και θα μείνω δύο μήνες. Επειδή μιλώντας με κόσμο μου πανε να προσέχω με κατέβασμα τόρρεντς κλπ, σκεφτόμουν να αρχίσω να χρησιμοποιώ VPN. Χρησιμοποιεί κανείς; Έχετε ιδέα γενικά τι να προσέξω κλπ; Αξίζει τον κόπο; Αν έχετε και προτάσεις για κάτι συγκεκριμένο, ευπρόσδεκτες! Γενικά δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω και κάτι του στυλ 10-20 δολλάρια για τους 2 μήνες που θα μαι εδώ. Ευχαριστώ!
Έντιτ: Βασικά περισσότερο με απασχολεί το θέμα streaming σε φάση Popcorn/Stremio, παρά το κατέβασμα τόρρεντς - αν και δεν ξέρω αν έχει ουσιαστική διαφορά τελικά.
υπάρχει κανένας ηαριτης γκουρού σε vba για excel?
Γνωρίζει κανείς από που συμφέρει/αξιζει να αγοράσεις domain name, ώστε να μην καταφύγεις στη λύση του μεσάζοντα;
Από αυτά τα καινούργια, που είναι .οτι_θελεις
free trial sto origin
μονο για κονσολες παλι...
https://www.youtube.com/watch?v=gmA6MrX81z4
:touched: τι να πει κανεις γι'αυτα τα αριστουργηματα. νομιζω οι san diego ειναι οι καλυτεροι απτους ροκσταρς.
Ρε μανίτσες, τελευταία άρχησα να έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών, μια αρχαία NVidia GTX 280. Προσφάτως, μετά απο ένα update στους drivers, άρχισε να κλωτσάει όταν κάνω κάτι το οποίο, φαινομενικά, την στρεσάρει. Παράδειγμα, ανοίγω το VLC να δώ ταινία, το βάζω φούλ-σκήν, κρασάρει η κάρτα, μπλέ οθόνη, dumping physical memory to C: και άλλα τέτοια φαιδρά. Βάζω να παίξω Dead Space π.χ. (όπου πρίν έπαιζε νορμάλ) μετά απο λίγο, κρασάρει, μπλέ οθόνη.
Σε κάποια φόρουμς κλπ, λένε ότι το τελευταίο update έχει θέματα με memory leak απο την κάρτα, λόγω μαλακισμένου προγραμματισμού απο μέρους τους. Επίσης, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, κατέβασε και εγκατέστησε μαζί με τους drivers και το NVidia experience, ένα suite που και καλά σε κάνει register με τα παιχνίδια που έχεις κλπ κλπ.
Για πείτε καμία ιδέα, γιατί το πρόγραμμα μας έχει πάει πίσω για αναβάθμηση μέχρι το Γενάρη, και περιμένουμε.
Ε αν οφείλεται στους νέους drivers, βάλε τους παλιούς.
αν δεν είναι πρόβλημα λογισμικού τσέκαρε αν οι γρίλλιες του μετάλλου ανάμεσα στην ψύκτρα και το τσιπάκι της κάρτας σου είναι μπλοκαρισμένες από σκόνη
Πώς κάνουμε revert στους παλιούς drivers όμως, χωρίς να αφήσουν πίσω μαλακιούλες που θα γαμήσουν την εγκατάσταση?
Το τσέκαρα, την έχω βγάλει την κάρτα απο πάνω και καθάρισα όλη τη σκόνη με πινελάκι, ακόμα και απο το ανεμιστηράκι.
Θα απεγκαταστήσεις τους νέους drivers και θα κατεβάσεις/εγκαταστήσεις μια παλαιότερη έκδοση.
Κατέβασε κάποιο software, αν θες να ελέγξεις τις θερμοκρασίες της κάρτας. Μπορεί όντως να υπερθερμαίνεται, χωρίς να οφείλεται απαραίτητα σε κάτι που φαίνεται (σκόνη, βρωμιά).
Παίζει κανά καλό αντικατάστατο του passwordbox εκεί έξω για μας που δεν θυμόμαστε όλους τους κωδικούς μας και θέλουμε να λογκάρουμε παντού κατευθείαν;
Της Google δε σε κάνει MANMU;
:ΓΟΥΕΗΒ:
Συνδεσα ένα usb σε τηλεόραση και μετά στον υπολογιστή μου έβγαλε πρόβλημα, να το επισκευάσω κτλ.
Μετά το repair, κόλαγε ακόμα, οπότε το έκανα format. Έκτοτε δεν το αναγνωρίζει ή λέει ότι χρειάζεται format, το οποίο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Με disk management απλά το δείχνει ότι υπάρχει ως removable disk και καμία άλλη ανάλυση, με CMD και DISKPART το βλέπει, το επιλέγω στο clean κολλάει με διάφορα σφάλματα, με πιο συνηθισμένο το there is no media in the device η ότι δεν ανταποκρίνεται κτλ.
Καμία ιδέα παρακαλώ?
Spoiler
Σας ευχαριστώ πολύ κυριε αλλά δε μου αρέσει ο τόνος σας για το φλασάκι μου.
Πολύ το φοβόμουν αυτό, αλλά γιατί το έπαθε;
Τώρα χωρίς να είμαι γνώστης, δεν παίζει να πάει από τίποτα disk management, να καταστρέψει τελείως το partition και να το ξαναφτιάξει; Μου κάνει τεράστια εντύπωση αν κυκλοφορούν τηλεοράσεις που "καινε" φλασακια, δεν θα είχε γίνει ντόρος;
Θα ψάξω να βρω κάτι tools για format τύπου low level σε flash media (στικάκια, ssd κτλ κτλ) και θα τα ανεβάσω κάπου, μπας και σωθεί τίποτα.
Εντωμεταξύ, 10 στικάκια 8GB (διαφημιστικά του ΚΑΡΕΛΙΑ βέβαια) USB3.0 είχα, όσα έδωσα σε φίλους λειτουργούν άψογα, από τα 4 δικά μου 3 είπαν το ποίημα, το ένα μάλιστα με παρόμοιο τρόπο. Δοκίμασα να το χρησιμοποιήσω με τον αποκωδικοποιητή της NOVA ως PVR, του έκανε format και αντίο ζωή. Ούτε ως PVR δούλεψε η μαλακία, ούτε το στικάκι τώρα αναγνωρίζεται από οτιδήποτε.
Μου έκαναν δώρο για το PS4 το FIFA17, με κάρτα αλλαγής (τιμή 70 ευρώ, public).
Ερώτηση 1.
Είναι καλύτερο από το Pro ή όχι;
Ερώτηση 2.
Μήπως αξίζει τον κόπο, εφόσον ήδη έχω και έχω λιώσει το απόλυτο sports game 2K17, στη θέση του FIFA να πάρω 1-2 παιχνιδάκια που γαμούν; και αν ναι, ποια;
Exei kaneis kammia pcie karta grafikwn pou na mhn 8elei? De me apasxolei ti, proorizetai gia pc pou einai mono gia internet ante kammia tainia kai office efarmoges, genika light xrhsh. An exei kaneis kammia k den th 8elei as mou steilei pm!