Έχει ξαναεμφανιστεί τέτοια κατοχή αλήθεια?
Printable View
Έχει ξαναεμφανιστεί τέτοια κατοχή αλήθεια?
Το πινκ είναι δικό μου για το αποπάνω ποστ. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ σε όλα. Απο την αρχή ως το τέλος.
Να συμπληρώσω για ατο σιχαμερό Μένιο που απλά σε σχέση με τον άλλο βαμμένο δημοσιογραφίσκο της πεντάρας και αντίπερα όχθης Νικολασκατόπουλο έχει τουλαχιστον χιούμορ,
μετά το χαμένο πέναλτυ του Μέσι, σχόλιο για Φετφατζίδη. Ότι μα ότι πιο άκυρο έχω ακούσει.. Δηλαδή άλλα ντ' άλλα.
Να συμπληρώσουμε στην 4αδα και τον Pedro πάντως εεε.
Ρε συ όταν λεω να κρατήσει την μπάλα, εννοώ να προσπαθήσει να παγώσει κάπως το ρυθμό μέσω της κατοχής και να αλλάξει κανα δυο πάσες στο χώρο του κέντρου. Κάτι που ο Καραγκούνης με τα καραγκιοζηλίκια του μπορεί να το κάνει αποδεδειγμένα. Ο Λέτο χθες , αφένως όταν έπαιρνε την μπάλα προσπαθούσε να τους περάσει όλους (είτε θες λόγω ατομιστείας, είτε λόγω έλλειψης στηρίγματος) , αφετέρου, οι επιστροφές του ήταν από ανύπαρκτες έως ελάχιστες για να βοηθήσει στα αριστερά μετόπισθεν τον ούτως ή άλλως, "Mr.Θαλασσοπλημμύρα 24" που "αμυνόταν" μόνος του. Προφανώς και δεν υιοθετώ την χολή για τον Λέτο που έβγαζαν οι μενιοσωτηρακόπουλοι από την αρχή του ματς, αλλά κι έγω έχω την αίσθηση οτι έκανε πολύ κακή εμφάνιση, ίσως την χειρότερή του με τον ΠΑΟ.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως, από το χθεσινό μάτς είναι οτι φέτος είναι η μόνη φορά, που κόντρα σε τέτοιου επιπέδου ομάδα, θα περίμενε κανείς τους παίχτες τους του ΠΑΟ -καθαρά λόγω βιογραφικού και εμπειριών- να είναι πολύ πιο ανθεκτικοί ψυχολογικά, σε αυτό το αίσθημα φουρτούνας που είχε η ομάδα σε όλο το ματς. Και πραγματικά δεν ξέρω γιατί ήταν ΤΟΣΟ τρακαρισμένοι. Δεν μπορώ να βρω ευθύνες Νόμπλια σε αυτόν τον τομέα, γιατί άσχετα με την παικτική τους ικανότητα, παίχτες όπως οι Κατσουράνης, Σισέ, Γκοβού, Μπουμσονγκ, Ζιλμπέρτο, και Καραγκούνης έχουν παίξει στο παρελθόν τόσα ματς κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους που θεωρητικά είναι "ψημμένοι" σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην έχουν ανάγκη τον (κάθε) Νόμπλια να τους δώσει την κυρίως ψυχολογική ώθηση ώστε να μην τους πιάσει "θάλασσα".
εντιτ. εννοείται οτι αυτό που γράφω σαν "ζητούμενο" περι κατοχής της μπάλας δεν περίμενα τον Λέτο ούτε οποιοδήποτε AML - AMR να το δίνει σε μια ομάδα. Αλλού εστιάζει η κριτική μου για τον Λέτο. Και επίσης όταν λέω για κατοχή δεν εννοώ να κρατάει την μπάλα παραπάνω απο την μπαρτσελόνα. Αλλά να είναι παραπάνω από το 26% ρε γμτ.
οχι ρε το έχει πει ξεκάθαρα οτι είναι Λιβερπουλ πολλά χρόνια τώρα
Εγώ στο μόνο που διαφωνώ με τον Φορντ είναι ότι ο Λέτο μαρκάρει με τα μάτια. α) Δεν ισχύει γενικά αυτό και β) με το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχαμε για διάταξη χθες και με βάση τις οδηγίες να μένουν οι Λέτο-Γκοβού προς τον άξονα κάπου χάνεται η "ευθύνη" μεταξύ αμυντικού χαφ και επιτελικού. Τέλος πάντων, μιλάω για τακτική στο συγκεκριμένο ματς, λολ.
Τελευταίο για το ΜΕΝΙΟ: ο τυπάκος αυτός έχει βγάλει βιβλίο "εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ". "Με έξοδα άλλων συμπληρώνω εγώ". Υποτίθεται ότι υπάρχει εκεί για να κάνει ρεπορτάζ κι όχι να παίρνει πίπες στο μέσσι και να θυμάται το mul των καραγκούνειων χιαστών. Ανάθεμα κι αν είπε μια φορά "ο Νίκος Νιόπλιας ζήτησε από τον τάδε να κάνει αυτό" ή "αυτή τη στιγμή ανοίγει το τρίτο μπουκάλι νερό". Τίποτα. Τζάμπα τουρίστας. Τράβα γράψε το "Sega MegaDrive με τη φανέλα 45".
τωρα που λετε για μενιο δεν ειναι σοβαρη εκπομπη για CL για μια ακομη χρονια
κλισε σχολιακα ,χαβαλε της πλακας ,καλεσμενοι του κωλου, παρουσιαστες αμπαλοι κατι μυνηματα να περνανε απο 15χρονους τραγωδια
μονη μας ελπιδα πουρουπουπου-γκωνιας σημερα στην ερτ
Λοιπόν,έχω την αίσθηση ότι αυτά τα παιχνίδια δεν σηκώνουν κριτική.Γιατί πολύ απλά είσαι και εσύ αλλή μια ομάδα που προσθέθηκε στη λίστα των συντριβών του Καμπ Νου και κάνεις παρέα στη Ρεάλ,τη Μπάγερν,τη Σεβίλλη,την Άρσεναλ,την Λυόν κ.ο.κ.Δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από τέτοια παιχνίδια,πόσο μάλλον όταν αυτή η ομάδα προέρχεται από ήττα και θέλει να αποδείξει στις 98.000 των αλαζόνων οπαδών της ότι είναι ακόμα εδώ.
Θεωρώ ότι ίσως αποδειχθεί θετικό το γεγονός ότι δεν πιέσαμε όσο έπρεπε με συνέπεια να μη ρισκάρουμε ενδεχόμενους τραυματισμούς και κίτρινες κάρτες ενόψη των σημαντικών παιχνιδιών με Κοπεγχάγη και Ρουμπίν αντίστοιχα,μιας και το χθεσινοβραδυνό ήταν χαμένο από την κλήρωση.Βάση συγκυριών η τεσσαροπεντάρα ήταν μάλλον δεδομένη.
Από εκεί και πέρα αυτό που με προβλημάτισε ήταν η προκλητική αδιαφορία για ακόμα ένα παιχνίδι από τον υπαρχηγό πειρατή Κατσούρ,ο οποίος είμαι βέβαιος ότι είχε το νου του στο ποστ γκέιμ μικρόφωνο.Όπως κάνει πάντα δηλαδή.
Εξάλλου,ιδιαίτερη μνεία στον βοηθό γυμναστή της ΑΕΚ,που σαν φτηνός Έμπεν κάνει φτηνή δουλειά.Τους κρέμασε η γλώσσα από το 50.
Κατά τα άλλα,συγκινητική η αρχηγάρα της Λυοναί και τον ευχαριστούμε που μας έκανε να το πιστέψουμε για ένα λεπτό.Μόνο Φρανς.
ΣιχαΜένιο ξέρεις τρελή μπάλα αγόρι μου.Μάθε μας.
Λες και είναι η πρώτη φορά που το κάνει;Από τον καράφλα έχουμε ακούσει για το κρασί Βουργουνδίας,για τον μπακαλιάρο του Τροντχάιμ,τις τραγιάσκες του Κιέβου,τα κάστρα του Εδιμβούργου,τα φλαμανδικά άλση,τις πορτοκαλιές Ανδαλουσίας,τα εστιατόρια του Οπόρτο,τα μαγευτικά σοκάκια της Τοσκάνης.Μια ζωή παρασιτεί εις βάρος του Παναθηναικού.Στου ντζάμπα.
Χθες ήταν καλεσμένος ου Απουστουλάξ.Σε 10 χρόνια ποιος;O Κάρα;:fear:
στα του πρεσβη οκ αναμενομενο κρεας
αλλα να πουμε και ενα μπραβο στον μπενιτεθ που σε χρονο ρεκορ δειχνει το εργο του στην ιντερ....