Σκουρο μωβ ftw αν το κανετε σκουρο μωβ θα ειναι το καλυτερο φορουμ ολου του κοσμου. Ηδη ειναι, αλλα θα αυξησει τη διαφορα.
Printable View
Σκουρο μωβ ftw αν το κανετε σκουρο μωβ θα ειναι το καλυτερο φορουμ ολου του κοσμου. Ηδη ειναι, αλλα θα αυξησει τη διαφορα.
ε να πω και εγώ τον καημό μου έτσι για το καλό!
σκουρο μωβ! 8α συμφωνήσω με τον προλαλίσαντα.
και τα χρώματα που ταιριάζουν με το μωβ είναι τα εξής:
κίτρινο
μπλε [φωτεινές αποχρώσεις]
πράσινο
και εγώ το συνδιάζω ακόμα και με τιρκουάζ.
αλλά εγώ έχω περάσει στην φυνκι εποχή μου χρωματικά.;-)
τι μωβ και ροζ ρε αγλαιες, οι οπαδοι θελουν κιτρινο η κοκκινο η μπλε η οτιδηποτε ΑΡΧΙΔΑΤΟ
http://example.com
Απλό κείμενο.
:mpazo::target:
Btw , an ginetai na allaksei kai to xrwma twn thread links sta forums tha tan wraia, giati auto to oloaspro kourazei sto dark toulaxiston.
Kati se ligo pio gkri, h an prepei na allaxthei mazi me ta links sta posts se kapoio oxi entono xrwma kala tha tan.
edit: kati tetoio
To logo παραείναι τεράστιο
Σε widescreen καλό είναι. Στο εταιρικό πισί που είναι 4:3 όντως ήταν λίγο του ματς, αλλά συνηθίζεται εύκολα.
Το λόγκο και μένα δε μ'αρεσει, προτιμούσα κάτι πιο καλλιτεχνικό και χειράγραφο, τέσπα, η βμπουλετίνα αρχιζει και συνηθίζεται και οι δύο versιοns είναι οk, καλό έγινε τελικά!:wink:
omg βγάλε το γκρι φόντο από το dark επειγόντως.
to Dark axise na asprizei stis akres :fear:
Να πω κάτι που ίσως φανεί μικρό, αλλά είναι σημαντικό γιατί είναι μέσα σε όλα τα ποστς. Τα εμότικα δεν ευθυγραμμίζονται με το κείμενο σωστά.
Παράδειγμα :fear: είναι λίγο πιο κάτω απότι πρέπει.
αυτα τα απαισια λινξ κατω απο τις επιλογες User CP,Blogs,FAQ ποτε θα μας αποχαιρετησουν?
Αυτά αν όλα πάνε καλά θα πληρώνουν τον σέρβερ από δω και πέρα, ή τουλάχιστον εν μέρει. Ειδικά αν αναγκαστούμε να πάμε σε ακριβότερο θα χρειαστούν. Συνηθίζονται.