Μαν, μπορείτε να έχετε ΚΑΙ Guinness, η οποία προφανώς θα είναι ακριβότερη, αν σας παίρνει να τη δίνετε 4,5-5 € γουάι νοτ;
Printable View
σωστο και αυτο. θα δουμε τι παιζει με τους προμηθευτας κλπ και θα αποφανθουμε
ωραια βαλε muprhy's κοκκινη ή αυτην που λεει ο Raven Lord δεν εχω πιει αλλα φαινεται καλη
η γκίνες βαρέλι είναι πολύ ακριβή και δε συμφέρεi να την έχεις 4,5-5e, μπορείς όμως να βάλεις κουτάκι και να'σαι κομπλέ
τι βεργίνα λέτε ορισμένοι εν τω μεταξύ, νομίζω είναι η μόνη μπύρα που δεν πίνεται (α, μαζί με τη lager της craft)*
αν θες κάτι που να ψιλοπίνεται βάλε μύθο ή άλφα
*η οποία craft, όπως έγραψε κάποιος πιο πάνω, φτιάχνει υπέροχη καπνιστή, δεν ξέρω όμως τι τιμές παίζουν σε βαρέλια
απ' όσο ξέρω η pilsner urquell είναι αρκετά φτηνή σε βαρέλι
καλές δουλειές μανάρι
Φρικ ΠΜ σε 3 μιν.
και Leffe μπορεις να βαλεις αλλα κι αυτη φανταζομαι θα'ναι ακριβή
αν βαλεις Craft παντως μη βαλεις τη μαυρη επ'ουδενί
Μενουμισσιον οργανωτης :touched:
βασικα μολις ειδα πως υπαρχει AMSTEL BOCK ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ
ΑΥΤΗ ΒΑΛΕ ΑΥΤΗ
τζον σμιθ δεν είναι μπύρα, το λέει κιόλας :P
τζον σμιθ επινα για πολυ καιρο βαρελι. γαμαει
Geia sou FreakBro. Sou euxomai kales douleies k an k eimai apo Volo tha sou rthw kamia mera giati menoun filarakia mou ekei konta.
http://www.corfubeer.com/realale_el.html
tsekare mhpws k mporeis na bgaleis akrh me tous sigkekrimenous. einai fthnes ellhnikes mpires(GaMaTes). twra den 3erw ti akrivws paizei me dianomh ktl, apla sto petaw.
H paulaner k i erdinger einai apo tis pio wraies mpires pou mporeis na valeis vareli opws k h e3isou wraia Franziskaner pou einai sta idia epipeda isws k pio fthnh.
Simvoulh gia to 3irokarpi sou einai na einai 3irokarpi kai oxi fistikia-stragalia. an den fas to aiginis k to migdalaki me to jameson kalitera na to pieis 3erosfuri. einai pio akriva alla ektimountai parapanw. Kata ta alla na ta exeis kala me olous gt oi pelates exoun dikio (yeah right), opws k oi geitones sou. oi kales sxeseis pou tha anaptu3eis me tous geitones sou tha einai o logos pou den tha sou stelnoun ta kwladika 3 h wra gia autoforo.
Auta panw katw. Kales douleies, kaloriziko!
p.s. an thes pera po to Fb ktl to radio einai enas fthnos kai wraios tropos na diafimistei to magazi sou.
επίσης το όνομα τι φάση;
Spoiler
η φάση με τα νησιά είναι ότι λόγω βρετανών τουριστών, κάποιοι στέλνουν βαρέλια μόνο στα νησιά και μόνο το καλοκαίρι
η carling για παράδειγμα που είχαμε εμείς στο μαγαζί που δουλεύω σταμάτησε να μας στέλνει γιατί ήμασταν οι μόνοι της πελάτες στην αθήνα και δεν τη συνέφερε
δεν ξέρω αν παίζει κάτι αντίστοιχο με js, δεν την έχω πετύχει σε βαρέλι πουθενά πάντως τουλάχιστον εδώ αθήνα (ακόμα και σε κουτάκι δηλαδή τη βρίσκεις δύσκολα)
πάντως εδώ σε κουτάκι υπάρχει στάνταρ σε 2-3 μαγαζιά...
Καλορίζικο και καλές δουλειές φρηκ!
Όσον αφορά τις μπύρες (βαρέλια), προτείνω να έχετε οπωσδήποτε ένα ελληνικό νερόπλυμα φάση μύθος/άλφα που είναι στάνταρ φθηνό και θα φεύγει αέρα λόγω τιμής.
Μετά επιβάλλεται μια weiss, πολύς κόσμος τις προτιμάει. Maisel's και η Paulaner είναι κλασικές επιλογές.
Από stouts πρέπει να υπάρχει guiness (υπάρχει στανταρ "κοινό") και ίσως και άλλη μια εναλλακτική. (αν όχι σε βαρέλι, σίγουρα σε κουτάκι)
Έπειτα προτείνω να ψαχτείτε με λιγότερο γνωστές τσέχικες μπύρες (πχ Primator). Δεν ξέρω τι παίζει με προμηθευτές, αλλά όπου τις έχω βρει είναι σε πολύ χαμηλή τιμή, άρα τις παίρνουν και φθηνά.
Επίσης αναφέρθηκαν τα σνακ. Επιβάλλονται καυτερά πατατάκια ή/και φάση νατσος.
καλές δουλειές παίδαρε,
από βαρέλι βάλε άλφα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
και γκίνες σε κουτί για τους μερακλήδες...
από φτηνές προτείνω Φιξ για βαρέλι. 100% ελλαδάρα σε αντίθεση με μύθος, άλφα (και καλύτερη) :malaka:
Guinness βαρέλι θα σας δώσει πολλά μπόνους. δεν ξέρω αν σας συμφέρει ή όχι, τα περισσότερα μαγαζιά την έχουν γύρω στα €5 τη μισόλιτρη πάντως. Τα κουτάκια είναι συνήθως σκατά γιατί δεν τα έχουν στη σωστή θερμοκρασία.
οπωσδήποτε να υπάρχει Fischer στο μαγαζί. αν υπάρχει χώρος για Weiss, αγαπημένες: Erdinger (και η σκούρα ε), Weihenstephaner, Maisels Weisse, Paulaner.
τα ποτά εκτός από καθαρά να είναι και Candilia. και μέχρι €5.5-6 (αν μπορείτε και €5, δεν ξέρω από τιμές αθήνας, αλλά στην επαρχία παίζει πολύ).
σωστό για τα νάτσος (+ σάλτσα) και τα υπόλοιπα ψιψιψώνια.
καλές δουλειές!
τα βασικα που θελουμε για τα ποτα ειναι να ειναι καθαρα πρωτον και πολυ φτηνα δευτερον .
φρικο, προσεξε το εξης. απειδη στα εχουν ζαλισεο ολοι με προτιμησεις.
βαλε οσα βαρελια θες, αλλα σκεψου οτι πρεπει να φευγουν. γιατι αν βαλεις 7 βαρελια, πχ και τα 2 δε πολυκυκλοφορουν και φευγουν, η μπυρα χαλαει. τα βαρελια ειναι για να αδειαζουν. οποτε σκεψου και βαλε ενα σωστο νουμερο. γνωμη μου, πανω απο 4 ειναι ρισκο
και τελειωνοντας, γιατι αν συνεχισω να ποσταρω θα αρχισω τις κλασικες μαλακιες μου, καθαρο τανκερει λαιμ και τονικ μη ξεθυμασμενο και εχεις ενα αλκοολι θαμωνα για παντα
τα καλυτερα τζωρτζ, αντε και ιαρ παρτυ με ντραγκονλορντ ντιτζει και λιτς να κανει κραουντσερφινγκ
υγ. ευχαριστω το χρηστη που με υποστηριζει με τα ταγκς του. πινκς και αρκουδακια
οι μούτζες είναι του πορν χοχοχο
^ γελάω
Φρηκ καλή τύχη και καλές δουλειές.
Στηρίζουμε ελληνική φιξάρα βαρέλι ή καμιά άλφα.
Αν χρειαστείς κονέ για πάγους, πατατάκια, φυστίκια και λοιπές αρχιδιές στείλε πιεμ να δω αν εξυπηρετεί νότια προάστια η άκρη μου.
μαύρη ή κόκκινη βάλε εκτος απ'την μαύρη craft κι αν βάλεις ξανθιά μη βαλεις weiss βασικα
α κι απο κοκκινες μη βαλεις Μary Rose, απάτη
καλά τα λέει η μορφιν.
ισχύει, αλλά από το rising που ξέρω, ακόμη και τις εποχές με νέκρα, δεν κρατάει βαρέλι πάνω από 3-4 καθημερινές. ειδικά εποχές craft με 4 βαρέλια έφευγαν σε dt. και μιλάμε για μαγαζί που χωράει max 30-40 άτομα, σε επαρχιακή πόλη και παίζει συγκεκριμένο και μη δημοφιλές είδος μουσικής. όταν είναι φουλ δε μας φτάνει ο χώρος για back-up βαρέλια.
kana krasi tha xei to magazi??
θα χει , εχεις να προτεινεις καποιο?
και γω θα θελα μια τετοια κοπελα πισω απο το μπαρ , δειχνουν αξιολογες και καλες ψυχες , το θεμα ειναι πως θα τις πλερωνουμε!!! χαχαχα αν παει γαμιοντας το μαγαζι θα σας παρω μια τετοια!! χαχαχ :P
καλή αρχή και καλή συνέχεια θείο! Ελπίζω να μπορέσω να σε επισκεφτώ σύντομα και υπόσχομαι να κατεβάσω και τσίπουρο-μολότωφ να χεις για πυρηνικά σφηνάκια και όχι μόνο... \m/
Στην ανάγκη, ντύνεσαι εσύ έτσι. Θα κτυπήσεις και νέους πελάτες!
Χαιρετίσματα από Τρίαρχο
Για κρασί να σου πω εγώ!!
Spoiler
Όσο για ξύδι-μολοτοφ, άμα θέλεις σου κάνω care package ζιβανία και χαλούμι :D :D