Quote:
Originally Posted by
animae
Αντί να χαρούμε που υπάρχει κόσμος που επιτέλους ψιλοξυπνάει και αντί να πάει σε 45353634 ίδια μπαρ να πιει, να κάνει τα ίδια και τα ίδια που γίνονται τα τελευταία εκατονοχτακόσια χρόνια,να δώσει λεφτά για τις γαμημένες υπερτιμημένες μπόμπες που του σερβίρουν και για το σάπιο φαγητό, προτιμά να πάει μια ΒΟΛΤΑ με το ποδηλατό του. Και καθόμαστε και τον βρίζουμε γιατί μας καθυστερούν 20 λεπτά. Ε χέστε με ε.
Ανιμαε αν και εισαι αμπαλος οσον αφορα το Λαμπρη, γενικα σε εκτιμαω και σε θεωρω πολυ σοβαρο χρηστη και με ωραιες αποψεις. Αυτην την παραγραφο τι την ηθελες? Δηλαδη η εναλλακτικη του να κανεις ποδηλατο Παρασκευη βραδυ στις 22:00 ειναι να πας σε ενα μπαρ για υπερτιμημενες μπομπες, να φας σαπιο φαγητο και να κανεις τα ιδια που γινονται τα τελευταια 100-800 χρονια? Εγω μπορει να θελω να παω:
α) σε μια συναυλια
β) σε ενα φιλικο σπιτι
γ) στην Ομονοια για το νεο DVD της Τζουλιας
δ) στο μπαρ του φιλου μου που ενω δινει μπομπες στους αλλους, σε μενα δινει ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΟΤΑ και τζαμπα κιολας
ε) περιπου 200-700 αλλα ενδεχομενα
Τι σχεση εχει το που θελει να παει και που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να παει ο καθενας εκεινη τη συγκεκριμενη ωρα της ημερας? Ο δρομος πρεπει να ειναι ανοιχτος για οσους πρεπει να τον χρησιμοποιησουν. Τα λεφτα τα οποια πηγαν για την κατασκευη του δρομου, προηλθαν ΚΑΙ απο τα δικα μου λεφτα καθως ειμαι φορολογουμενος πολιτης και εχω το δικαιωμα να χρησιμοποιησω αυτο το δρομο ΟΠΟΤΕ ΚΑΥΛΩΣΩ, με τον ιδιο τροπο που εχει το δικαιωμα ο ποδηλατης να κανει ποδηλατο οποια στιγμη γουσταρει στο συγκεκριμενο δρομο. Το οτι τρωει καυσαεριο στη μαπα ο καθε μογγολος φανατικος καπνιστης που το κανει απο ιδεολογια αλλά παραλληλα θελει να σπαει τα αρχιδια των οδηγων γιατι κατα τα αλλα ειναι φανατικος με υγιεινη ζωη και παιρνει το ποδηλατο του για βολτα μονο, ειναι κατι το οποιο αποτελει αλλο προβλημα, και δε θα πρεπει να την πληρωνουν οι συνανθρωποι μας για αυτο.
Πριν πεις οτιδηποτε ειτε εσυ ειτε το αλλο το μογγολο, για να παω οπουδηποτε απο εκει στο διαολο που μενω, μονο με αμαξι μπορω να κινηθω και γι αυτο το παιρνω για οπου χρειαστει να παω. Περαν του οτι μετα τις 1200 δεν υπαρχουν συγκοινωνιες, αντε πες 2 την Παρασκευη βραδυ. Οδηγω Prius, πως σου φανηκε.