Αν δεν σαρεσουν οι Radiohead και δεν ασχολειστε εδω και 8 χρονια ξερω γω γιατι μπαινετε να γραψετε τη μαλακια σας?
Printable View
Αν δεν σαρεσουν οι Radiohead και δεν ασχολειστε εδω και 8 χρονια ξερω γω γιατι μπαινετε να γραψετε τη μαλακια σας?
Γιατί κάποτε μας άρεσαν και στεναχωριόμαστε με την κατάντια τους.
Εντωμεταξύ, το αστείο είναι ότι η Αλήθεια υπάρχει ακριβώς ανάποδα: Οι Radiohead έγιναν μπάντα όταν παράτησαν το παιγμένο βρετανικό ποπάκι των τριών πρώτων για να βγάλουν ένα αριστούργημα και έγιναν υπερμπάντα όταν τους έγλυφαν όλοι τα αρχίδια, και πέταξαν στα δόντια, τύπου, κοινού και δισκογραφικών ένα Kid A.
Βλακάρογλου, δεν είναι αλήθεια, τελευταία ασχολούμαι μόνο με τον Firestorm.
Δεν ξέρω και ούτε και παρακολουθώ με ποιον ασχολείσαι πιο πολύ, είναι κρίμα όμως, θα φτάσεις καμιά 35, θα κάνεις μια ανασκόπηση στο πως πέρασες τα καλύτερά σου χρόνια και θα κάνεις καμιά τρέλα φοβάμαι.
Η δε πραγματική αλήθεια είναι ότι τα μετά Kid A είναι ο λόγος που όλοι οι hipsters τους ερωτεύτηκαν, βάλαν όλα τα αντικειμενικότερα all around sites και μέσα το KidA στα τοπ 100 αλμπουμς οφ ολ τάϊμ και γενικά όλοι μαζί go with the flow of mainstream. Και είναι κρίμα.
Το Kid A σε περίπτωση που έχει γίνει κάποια παρεξήγηση είναι αυτό που έχει μέσα αυτά τα κομμάτια:
Everything In Its Right Place 4:11
Kid A 4:44
The National Anthem 5:52
How To Disappear Completely 5:56
Treefingers 3:43
Optimistic 5:16
In Limbo 3:31
Idioteque 5:09
Morning Bell 4:36
Motion Picture Soundtrack 6:59
Ε άει στο διάολο! Να σαι καλά φίλος! Παραμένει overhypped.
Σώζω το thread, του γαμίσατε τη μάνα (H. λες μαλακίες)
Κατι τετοια μαλακισμενα αρθρα ειναι που χαλανε την εικονα των Radiohead.
Το κυκλοφορησαν μια μερα νωριτερα. Σταρχιδια μας ομως?
Τεσπα, ον τοπικ τα κομματια που εχω προσεξει ως τωρα περισσοτερο ειναι το Gloom, το single, το Feral και το Codex.
Θελει ακροασεις ο δισκος, ειναι τουλαχιστον πολυ ενδιαφερων.
εγώ πάντως έμεινα στα βλαμμένα τα μόγγολα
Ακούγεται όλο πολύ ευχάριστα. Προς το παρόν ξεχωρίζουν lotus flower, feral και codex.
Συμφωνουμε οπως ειδες πληρως, ποσταρω απλα για να διορθωσω πως ηθελα να γραψω Bloom κι οχι Gloom, δε θελω να κανω edit
Και ένα update :
Συνεδριάσαμε με το νάθινμαν χθες και τελικά καταλήξαμε ότι θα πρέπει να τους θεωρείτε υπερμπαντάρα, τουλάχιστον για 2 άλμπουμς ακόμα. Αυτή είναι η γραμμή που θα ακολουθηθεί στο ηαρ.
έντιτ : το άλμπουμ δε το έχουμε ακούσει ακόμα.
Μια φορά το άκουσα, αδιάφορο μου φάνηκε. Περισσότερα αύριο κατά τις 10.
Σαν άλμπουμ δεν μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση μέχρι τώρα αλλά το Lotus Flower το βάζω στα τοπ5 μου Radiohead κομμάτια.
ή κατεβασα φεικ ή ο ντιτζεισαδοου με τον τρικι μπηκαν στο γκωλο του γιορκ. το πρωτο πως θα το παιξουν σε λαιβ? τι ειναι αυτα
ακουω 45 σεκοντ το δισκο και συνεχιζω
Κάνε υπομονή. Από το 0:54 και μετά ο δίσκος ΓΑΜΑΕΙ.
περα απο τη μαλακια μασ αμνεσικ (μαλακα εισαι απο τους πολυ λιγους γαυρους που δε γαμιεται η μανα τους μαλακα παλι με πηρε ενας σημερα και μου λεγε πως μας γαμησαν) ο δισκος γαμαει. ειμα ιστο τριτο κομματι και εχει ρε παιδι μου σχεδιο πλευσης. εμεις κανουμε αυτο ξεχαστε το οκ πισι και μαθετε μπαλα. και μας καθαινουν. ο μαριος ειναι στοκος. του αρεσε το τρολχαντερ τι να λεμε τωρα. μαριε κανονισου μαρμαροκοφτες
Με την εξαίρεση του πρώτου κομματιού ο δίσκος δεν μου έκανε καθόλου κλικ. Από την άλλη εγώ είμαι από τα art τυπάκια που τους αγαπάω μόνο για το Kid A (και δευτερευόντως για το Amnesiac) οπότε δεν μπορώ με τίποτα να θεωρηθώ οπαδός. Συνολικά βαρετός δίσκος.
:pink:
Μου φαίνεται πολύ παράξενο που γούσταρες Kid A και Amnesiac και σε πιάνει βαρεμάρα με τούτο.Ο δίσκος γέρνει καθαρά προς αυτές τις δουλειές τους.
Spoiler
den uparxei megaluterh teleiothta. foveros o thom yorke terastio group
Spoiler
an eisai gunaika, eisai vrwmiara anorgasmikia. an eisai antras eisai gauros
nai gia sena pou moutzwses to lew.
ixnos goustou re pousth mou.... ixnoa...
apo allh kamera
Spoiler
Μολις ακουσα το Lotus Flower, επειδη το postαρε μια τυπισσα στο fb, και ενα εχω να πω. Περιπου στη μεση του τραγουδιου μου ηρθε να κανω σεξ με χοντρες.
To little by little μου θυμίζει το ρεφραιν απ'αυτό και μου σπάει τα νεύρα
Spoiler
Ωραίος δίσκος μεν, υποδεέστερος του In Rainbows δε (τουλάχιστον μέχρι στιγμής). Δεν έχω ακούσει το eraser του Yorke αλλά κι εμένα όταν το ακούω (και χωρίς να ξέρω γιατί) μου αφήνει μια αίσθηση πως δεν είναι "Radiohead" αλλά πιο πολύ σαν κάτι που έβγαλε solo ο Yorke.
Επίσης καλά σας γαμάει το Kid A.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ispe2na_pew
επισης
Spoiler
εδιτ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΣΟΝΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΕΡ
στο 0:57 δινει ρεσιταλ, ανετα ο διαδοχος του χαμμερ
Σκάσε πια ρε σίχαμα.
τι γλυκος :pink: :pink:
to eraser gamaei apo kwlo oles tis douleis twn radiohead meta to ok computer
με πορωσε το ςσχολιο σου.ομως λυπαμαι, αλλα εχω απολυτο δικιο
ασε που το ερειζερ το εγκρινει και ο αρνολντ
κανα φθηνο σαιτ απο αμερικη με μεταχειρισμενα μουσικα οργανα ξερεις?