επιτέλους,ένας που έπιασε το νόημα.
είναι ΝΟΗΜΩΝ βεβαίως,λογικό.
έλα.καυτό.
http://punkfromthegutters.blogspot.c...blog-post.html
Printable View
επιτέλους,ένας που έπιασε το νόημα.
είναι ΝΟΗΜΩΝ βεβαίως,λογικό.
έλα.καυτό.
http://punkfromthegutters.blogspot.c...blog-post.html
terma provokatorika ta metaloposts. :touched:
xtipiemai.Quote:
Η συνοδεία αγνού,κλασσικού,δυσκοίλιου χέβυ μέταλ είναι επιβεβλημένη.Η παρουσία γυναικών δεν είναι απαραίτητη
το πρόβλημα, και νομίζω στο έχω ξαναπεί αυτό κάπου ρητζέκτ, είναι οτι ο καημός σου είναι οι μεταλάδες. σε ενοχλεί πολύ ρε παιδί μου αυτό το πράγμα. έχεις αναλώσει πολύ χρόνο από την ζωή σου να γράφεις, να μιλάς, να γελάς, να κοροιδεύεις αυτό το πράγμα. εσύ λες οτι σε αρέσει να φυτιλιάζεις. ένας εσύ και ανάλογοι και αυτοί που φυτιλιάζονται από αυτά που γράφεις.
γενικά πάντως δεν έχω δει κανένα να ασχολείται με την πάρτη σου και με τι ακούς (βρε λες ?) αλλά εσύ ασχολείσαι και έχεις άποψη για όλους τους υπόλοιπους. δεν υπερασπίζομαι κανένα, έχεις θέματα πάντως.
Το μόνο μου θέμα οπαδέ have heart είναι με τον ΠΑΟΚ.
Καθήσαμε σπιτι 5 μέρες άρρωστοι,και είπα να γράψω καμία μαλακία να βγεί γέλιο.
Από ψαρούκλες άλλο τίποτα,απειλητικά μυνήματα κτλ που βγάζουν τρελό χαβά.
Κάτσε λύσε τα δικά σου τα θέματα και μετά ασχολήσου μαζί μου.Και τι σε νοιάζει εσένα ρε Λακίσεβιτς που σπαταλάω τον χρόνο μου?Στην επιχείρηση σου δουλεύω?
Βλέπεις να δουλεύω/κριτικάρω κανέναν που ακούει παραδοσιακά,ηλεκτρονική μουσική,νταμπστεπ,sludge και noise?Άρα ποιοι είναι "όλοι οι υπόλοιποι"??
Και επίσης η όλη φάση είναι και πικάρισμα κολλητών.Οι 2 καλύτεροι μου φίλοι (όχι ο ρέηζορ δεν είναι φίλος μου) είναι μεταλλάδες.:)
γιατί αραίωσε ο ρέιζορ ρε? :(
το Revolvers πάντως ήταν δισκάρα
'φχαριστούμε πάνκη
ανεβάζει φωτογραφίες στο ιντυμίντια
xaxaxaxa
το revolverς συμπαθητικο το λες,δισκαρα οχι-θυμαμαι μαλιστα το ειχα αγορασει 2 ευρω πριν χρονια απο γνωστο μεταλ σκουπιδοσινταδικο
κατεβαστε και ακουστε τους γερμαναραδες inferno να στρωσετε επιδερμιδα
ερωτας ακαριαιος-απο χτες το εχω ακουσει 5 φορες
μλκ αλεξ μας κατεστρεψες
ε τι να λέμε τώρα,η welcome to 1984 μας έχει διδάξει το καλύτερο hc πανκ της εποχής,τα πάντα όλα
http://www.youtube.com/watch?v=Z7EI3T5Hjf4
Revolvers τεράστια αγάπη ρε GG,και δυστυχώς μόλις 2 δίσκαρες.
Καλά,το Inferno κομματιάζει ψυχές.Παίζουν λες και δεν υπάρχει αύριο.Όλοι ρέστα,αλλά ο drummer είναι αφιονισμένος...τσέκαρε τα πάντα από αυτούς,από τις μεγαλύτερες hardcore μπάντες της Ευρώπης.
Ρε πάνκη, πού πήγαν τα μεγάλα ποστ;
Επεσε ρουφ και απείλησαν με μυνήσεις.αγνό ατσάλι.:dfinger:
(φυσικά,για αυτό φταίει ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ).
http://www.mtvgreece.gr/blogs/vanessa/
:touched:
XAXAXAXAXA ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΤV H XAΡΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
best blog ever :touched::touched::touched:
διαβασα και συνεντευξη πανκη στο artcore με τον τύπο που κάνει το φλεξ και του λέει ερώτηση γιατί δεν έκανες ενα βιβλιο για το αγαπημένο μας glam metal;
τέτοιο πείσμα ούτε ο helm!
πως μπορει να θιχτηκε καποιος? επειδη του εβρισες το ΜΕΤΑΛ!!! ?Quote:
El Turko
December 30th, 2010 at 8:07 pm
to blog einai diko mou,kai esvisa tis dimosieyseis epeidi:
a)ena athrwpos pou sympathw thixtike para poly
b)kapoioi alloi apeilousan me miniseis.kai htan arketoi.
pantws to anti metal rant egrapse istoria.
το κείμενο για lemmy μου προκαλεί εκρήξεις αγάπης προς πάνκη.
Χαχαχα και μένα. Χρόνια πολλά πάνκη, να ζήσεις να σε χαιρόμαστε :)
απο το μεταλντομ...Quote:
Η μόνη μουσική που ξεκίνησε από μερικούς σχεδιαστές ρούχων και έγινε μουσικό κίνημα για 2 με 3 χρόνια.
χεβι μεταλς...τι να πεις
Δεν υπάρχει λινκ φιλοξενείται στο issue26 του Artcore, μπορεί αμα με πιάσει το μεράκι και δεν ενοχλείται ο πάνκης να το αναδημοσιεύσω αλλά ειναι πολύ εξεζητημένο το άρθρο!!!
Μία ακόμα ψύχραιμη ανάλυση περί ελληνικής σκηνής. Όπως είπα και στον ίδιο, διαφωνώ κάθετα στα περί γαμησιού μέσω μπάντας, ίσα ίσα είναι η καλύτερη επιβράβευση του έργου σου.
Βάζω φράγκα να το βγάλουμε σε φάνζιν.
γέλασα πολύ στο ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΟΣΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑΣ
αλλά πέρα από την πλάκα, πού τις βλέπουμε αυτές τις συμπεριφορές?
είμαι σε σχεδόν καθημερινή επαφή με πολλά άτομα από πολλές διαφορετικές μπάντες
κι αυτού του είδους η στάση είναι η πανσπάνια εξαίρεση και όχι ο κανόνας
ανανεώθηκε με εξτρά χολή.:)
:dfinger:
Εδιτ: θυμήθηκα αυτό που λέω συνήθως όταν παραγγέλνω σαλάτα... "εξτρά λιαστή". :touched:
"Ορίστε και η σαλάτα σας με ΕΞΤΡΑ λιαστή..."
ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ BLAZE OF GLORY πάντως, να τα λέμε αυτά.
αμνε,όταν το ακουω μεταφέρομαι σε μία ατελείωτη φυστικοφυτεία,και φτύνω φλούδες πάνω στις φιδισιες μπότες μου.
αχαχα ε ναι, κάτι τέτοιο. Δε μπορεί να μη σου αρέσει, σε συνδυασμό με τη ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ.
apo to top10 leipoun oi u2 megali paraleipsi.
Α, ρε πάνκη, ξέρεις πόσο πόζερος είσαι; :) Απλά το ποζεριλίκι σου είναι το αντιποζεριλίκι. Είσαι ο κλασικός θρασάς που άκουγε Κριέτορ και Σλέιερ αλλά όχι Μετάλικα (φλώροι, με μπαλάντες). Το 86. Είσαι ο μεταλάς που στέλνει γράμμα στο "Αγόρι" και βρίζει τους οπαδούς των Ντουράν Ντουράν, των Γουάμ και των Μόντερν Τώκινγκ.
Είσαι όλα αυτά και ακόμα πιο κάτω γιατί το 86 ήταν το 86 και η ηλικία του κλασικού θρασά που τα έλεγε αυτά ήταν 15-18.
Επίσης θα χαρείς να μάθεις ότι ένας άλλος που εκφράστηκε δυσμενώς για τους Μπον Τζόβι και ότι δεν θα πάει με τίποτα ήταν ο Β. Ζαχαρόπουλος. Και με επίκληση στην εφηβεία σαν εσένα! Επίσης σε θυμάμαι να γράφεις εδώ μέσα για το τι ωραίος δίσκος είναι το Rage for Order και ρισπέκτ (και για το One Small Voice!).
Το γεγονός ότι έχεις τα ίδια κολλήματα και στάση με τους μπλακάδες και τους γκάου θρασάδες του 86, πώς σε κάνει να αισθάνεσαι; Όλα για το φαίνεσθαι, για την μουσική αναλώνεσαι σε κοτσάνες όπως "ακίνδυνη" και "σκατά". Να είναι τρου, να μην είναι έτσι, να είναι γιουβέτσι. Πίπες. Κίνδυνος το πανκ, έχει χεστεί η κοινωνία πάνω της κανονικά.
Οι Εξπλότιντ γίνανε μπάντα όταν μάθανε να παίζουνε. Και φυσικά το γύρισαν στο θρασέ/κροσόβερ:
http://www.youtube.com/watch?v=b17tir-Yre4
Γαμάει το μπλογκ σου!
οι Εχπλοιτεντ ειναι ενα ματσο σκατα.Υπαρχουν κανενα εκατομμυριο πανκ μπαντες να ακουσεις,ακομα και πιο μεταλλικες,και εσυ μου μιλας για Εξπλοιτεντ.Καλα,και τα μεταλλικα τους ειναι τα χαλια τα ιδια.θελεις να ακουσεις μεταλλικο πανκ που να σερνει?τσιμπα.
Αν δεν το καταλαβες,εγω βγαζω χαβαλε βρε κοπανε.Ειτε με τα απειλητικα που μου στελνουν ("η μπλακ μεταλ μαφια θα σε εξοντωσει ανικανε πανκη"),είτε με πιο σοβαρους που μου στελνουν "ε μην κραζεις".
φυσικα και μου αρεσει το Ρητζ φορ ορντερ,και το gayful inheritance.Αυτο που εκραξα είναι το και καλα... "μεταλ του σκεπτομενου".
Για τον βλακα τον Ζαχαροπουλο δεν μου καιγεται καρφι.Ο ανθρωπος ειναι αρχιδας.
Κινδυνος μπορει να μην ειναι πλεον το πανκ,αλλα αν παει η αφεντια σου σε ενα αυτοοργανωμενο live πχ των Βανδαλουπ,και αραξεις,μονο απο τις φατσες που κυκλοφορουν και απο το ολο κλιμα θα νιωσεις αβολα ρε παιδι μου.Για εσενα μιλαω.Δεν θα σε κοιτανε στραβα,αλλα θα υπαρχει ο κινδυνος ανα πασα στιγμη ολα να γινουν κωλος,απο ενα τσαφ.
Το ιδιο πχ αν πας να δεις και τους D.r.i.
Αλλα πέρα από αυτο,ναι,καποτε ηταν επικινδυνο.Στιχουργικα,εικαστικα.Και ακόμα έχει την ιδια σταση,περα απο το οτι ειναι τετριμμενη και πλεον δεν ακούγεται "επικινδυνη".
Δεν ειναι Cinderella ρε παιδι μου.
Τα αλλα που λες περι ποζεριας,ασχολιαστα.Δεν με ξερεις.Μπορει να ειμαι σνομπ απεναντι σε καποιον πχ με μπλουζα Μπον Τζοβι(οπως και πολλοι εδω μεσα πιστευω..),αλλα στα αρχιδια μου για το τι μαλακιες ακουει.Ειναι μαλακιες,τερμα και τελος.
Πολυ το φιλοσοφησαμε.
Rudie το πιστευεις?με πηρε τηλ φιλος και μου ειπε "10/10 μεσα,αλλα λειπουν οι U2 ρε μαλακα".Δεν θα μπορουσα να τους βαλω,εχουν βγαλει 2 δισκαρες αρχες 80ς,ειδικα το πρωτο σχεδον ανυπερβλητο ποστ πανκ...
Πάνκη, εγώ θέλω να μου λύσεις την απορία:
Αφού ρε αγόρι μου πάνκης είσαι και γουστάρεις, γιατί ασχολείσε με το μέταλ? Κάνε ένα μπλογκ και πες γι αυτά που γουστάρεις, τί ξεκατινοιάζεσαι με το μέταλ και τους μάνογουορ και τον αρχίδα τον λέμμυ?
Ναι ρε αρχηγέ, το ξέρω ότι κάνεις χαβαλέ, και εγώ για το χαβαλέ σου την λέω.
Εγώ ακούω μουσική γενικά. Επειδή μπορεί κάποιοι Νεάντερταλ να αποφασίσουν ότι δεν τους αρέσει η μάπα μου και θελήσουν να την ανακαινίσουν, τι; Νεάντερταλ είναι, τόσο τους κόβει, θα χτυπήσουν σαν γορίλες τα στήθη τους, θα νιώσουν ΑΝΤΡΕΣ, είτε το έκαναν στο αυτοοργανωμένο, είτε στους DRI (που πήγα και έκατσα πρώτη σειρά και δεν με ενόχλησε κανείς! ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ!), είτε σε χρυσαυγίτες, είτε στο γήπεδο, το ίδιο Νέαντερταλ και κόπανοι είναι. Τι να λέει; Έτυχε και κάποιοι νιώθουν άντρες με το πάνκ, άλλοι με το γήπεδο, άλλοι με την "πολιτική" τους καραμέλα. Κατόρθωμα. Και είναι καλό αυτό τώρα. Να πλακώνεται ο κόσμος γιατί ακούει άλλη μουσική, υποστηρίζει άλλη ομάδα, γιατί έχει μακριά μαλλιά, γιατί είναι γουλί, γιατί είναι χαζός και φόρεσε Μπον Τζόβι μπλουζάκι στους Βάνδαλουπ, έγκλημα, να πεθάνει (αν την φοράει ειρωνικά;;).
Γαμάνε οι Σιντερέλα.
Δεν σε ξέρω όντως. Εικάζω ότι είσαι πολύ καλύτερο γούτσου παιδί από τις παπαριές που γράφεις για κατεβασμένες μάπες για ψύλλου πήδημα απλώς. Και στο λέω γιατί ξέρω ότι στην σπάει :)
μα...βαζω και αυτα που γουσταρω.Οι περισσοτερες αναρτησεις μου ειναι αυτα που γουσταρω.
Οσο αφορα τα αλλα,δεν καταλαβα?Υπαρχει κανεις που θα μου απαγορεψει να ειρωνευομαι και να κραζω?Και αν δεις,δεν εκραξα μονο μεταλ στο τελευταιο μου ποστ,αλλα και καποια πανκ.
Φορντ,δεν μου την σπαει καθολου ρε συ,ισα ισα.:)
Για το αλλο που λες,δεν μιλαμε για "κινδυνος"=κατεβασμενες μαπες επειδη δεν σου αρεσουν τα μουτρα καποιου.Αλλα για ενα κλιμα περιεργο ρε παιδι μου.
Αν την φοραει ειρωνικα μαγκια του ρε,και εγω μαζι του.
Δεν ειπα να πλακωνεται ο κοσμος για μουσικη,ομαδα ή οτιδηποτε,αλλα ειναι καλο να υπαρχει μια κοντρα που μονο σκοπο θα εχει την τρελη καζουρα.Πως εσυ ας πουμε λες σε φιλους σου βαζελες "Να δουμε θα στριψετε φετος στην Συγγρου",ενα τετοιο πραγμα ας πουμε.
Οι Σιντερελλα ειναι για τα σκατα.
"Πόσο ποιο κάτω?" το τελευταίο άρθρο.
0 χιουμορ, 0 φαντασία, 0 ουσία και απλά κράξιμο.
well done :maikl:
Εγώ το περίεργο κλίμα το αντιλαμβάνομαι ότι είμαι σε έναν χώρο με τύπους που ψήνονται για καυγά. Δηλαδή για Νεάντερταλ, σίλβερμπακ γκορίλα κλπ... Αλλιώς τι περίεργο και επικίνδυνο; Και το 1990 που στην Σωκράτους έπηζε από κάτι πρεζόνια ντεθμέταλους έξω από το τρου τότε ροκ σίτυ, περίεργο ήταν το κλίμα.
Για καζούρα μέσα. animae, έλα, και χιούμορ έχει και φαντασία. Διαβάζεται νερό ο πάνκης και αυτό δείχνει ωραία πένα και ρισπέκτ.
Nasum: The band is as good as the drummer. This is law. Γενικά χαρντκορίζουν πολύ περισσότερο από ότι μεταλλίζουνε. Στο Massacre να δεχτώ ότι παίζουν κροσόβερ, αλλά γενικά ανεκτοί σαν μπάντα στα αυτιά μου είναι μόνο στο Beat the Bastards. Όχι ότι τους έχω εξαντλήσει κιόλας, έναν φίλο έχω πορωμένο (Athens Thrash Attack!) και μια ζωή προσπαθεί να με κάνει φαν, αλλά μόνο το Beat the Bastards έμεινε.
A, και σε αυτόν τον συνειρμό, μου είχε βάλει αυτό το πανκoειδές κομμάτι που μου άρεσε πάρα πάρα πολύ. Τρομερα κεφάτο ρεφρέν. Αυτό στο πανκόμετρο πού στέκεται; Σιχαμένο τρέντι; Καλό; Του σωρού; Για τον πούτσο; Πάντως δεν είναι κουλάδια του κερατά οπότε υποψιάζομαι ότι θα φάει θάψιμο :)
http://www.youtube.com/watch?v=PynWTLeUJRA