ε, εσύ με το φέηκ, μη το προσπαθήσεις καν, σε καταλάβαμε!
πσ. πλάκα έχει, ο θρεντστάρτερ ζηλεύει επειδή δε μπορεί να γράψει έτσι!
Printable View
ε, εσύ με το φέηκ, μη το προσπαθήσεις καν, σε καταλάβαμε!
πσ. πλάκα έχει, ο θρεντστάρτερ ζηλεύει επειδή δε μπορεί να γράψει έτσι!
εντάξει, δεν γράφει τόσο εντυπωσιακά. βασικά ακριβώς εκεί χωλαίνει, μπορεί να πει σωστά πράγματα αλλά δεν έχει τον τρόπο, δηλάδη ούτε έλληνας μάντοξ είναι, ούτε νεος χρηστίδης/ανάν. με άλλα λόγια, προσπαθεί πολύ και δεν είναι αστείος.
το βλακόμουτρο ο ικονοκλαστ δεν είναι σίγουρος αν ο φαεναμαλακα διαβάζει μαντοξ ή όχι όταν ο τελευταίος ποστάρει πιξ όπως αυτή, αυτή ή αυτή με τους δεινόσαυρους παραπάνω, ποστάρει "κριτικές" σε ταινίες/σειρές καθώς και κράξιμο σε κοινωνικές ομάδες χωρισμένες σε υποκατηγορίες. πράγματι θα μπορούσε να ονομάσει και το μπλογκ του τοκαλυτερομπλογκτουσυμπαντοςτελειακομ και να έχει ψεύτικα κάουντερζ.
όπως και να 'χει το πράμα ταυτίζομαι διακόσα τα εκατό με το (φαενα)μαλάκα όσον αφορά τους indie τύπους.
κατά τα άλλα πράγματι ο τύπος θα μπορούσε να είναι ένας οποιοσδήποτε πόστερ του ιαρ (αν δεν είναι όντως δηλαδή).
Όσον αφορά την καραμέλα του "θα μπορούσε να είναι ένας οποιοσδήποτε ερίτης (στο μεταξύ ε? από πότε ακριβώς άρχισε να αποτελεί δείγμα ποιότητος ή έστω ιδιότητας το να γράφει κάποιος εδώ, λολ) και παρόμοια βάριαντς του "σιγά μωρέ, θα μπορούσα να το κάνω και εγώ, βαριέμαι απλά" που μας κάνουν να αισθανόμαστε οκέι και μη λειψοί που λέει και ο κάλκι μπροστά σε εκείνους που είναι πιο δημιουργικοί από εμάς, εγώ θα ήθελα να δω κάνα δυό από εσάς να προσπαθήσετε να γράψετε κάτι παρόμοιο, αλλά αμ δε! αφού θα βγει τόσο unfunny που θα ντραπείτε μόνοι σας και θα το σβήσετε αμέσως. Δεν είναι και τόσο εύκολο πράγμα το χιούμορ όταν πάει να κάνει κάτι πιο σύνθετο από τις κλασικές χαζομάρες του 4chan και ποστ των δυό λέξεων. Όχι ότι αυτός είναι και κάτι τρομερό (το χιούμορ κατηγοριοποίησης είναι σιχαμένο και βαρετό για την ακρίβεια) αλλά λέμε γενικά.
f8ogke 8a i8ela na se epanaferw stin taksi re mlk giati ki emeis mia xara dimiourgikoi eimaste ama 8eloume kai ok mia xara paidi alla oxi kati enthousiastika souperouaou, ksero ki allous pou 8a mporousan na grapsoun etsi. pantws einai poly kalos se orismena, to ar8ro pou evale o ubu me apogoiteuse ligo giati isopedwnei ta panta gia na ta isopedwsei kai kataligei ligo malakas.
Ε ψιλομαλάκας τύπος φαίνεται γενικά που όντως μερικές φορές γράφει έξυπνα ή/και αστεία. Μεγάλο θέμα έχει γίνει γιατί το ταβάνι του χιούμορ πάρα πολλών ανθρώπων είναι το χιούμορ που κάνει αυτός. Αυτό.
ε γράφτε τίποτα να διαβάζουμε, κάντε ράνετε! Αν περίμενε ο καθένας να του έρθει η θεία έμπνευση πρώτα δε θα υπήρχαν ούτε μάντοξ ούτε φάε-ένα-μαλάκα ούτε παραπάνω. 'Γω την υπεράνω κριτική του βαρετού καταναλωτή κριτικάρω!
πσ. αλλά μη μου πείτε τότε θα γεμίσουμε μπλογκς και ααα και και ανκουλ και φακτηπλέμπα! Αν ο κόσμος δε γουστάρει 0 replies τέλος. Εγώ λέω φακ δε κομπλεξισμούς.
ego pantws ama kanw blog 8a xei ena ar8ro mono kai 8a milaei gia tous bloggers pou psaxnoun mesw tou blogging na broun gkomena, 8a dimiourgisw ena teras, omg, katalavaineis, 8a ginw ta idia skata pou (8elw na) koroideuw kai 8a me xasete :-|
fthogke ektos tou oti sinexeia thes na mou prosapteis kompleks enw stin pragmatikotita den exw kanena, les k malamordies. diavase ta komments twn tipadwn katw ap ta arthra tou vlaka katalave ti kosmos paizei genika sto internet k gia ti soi apithmeni vlakeia milame k meta ela pes mou gia to epipedo tou er. diladi de tolmaw na sigkrinw posts amniziak karxart ikonoklast k allwn me tis malakies tou sigkekrimenou pou vasizontai se paromoiwseis k xavale dimotikou tou stil "i poutsa akoumpaei tin patousa tou theou"
simfwnw me rins tigka o tipos de tha pernouse gia eksipnos sto er oute gi asteio. zitw to er
Welcome to our newest member, Mikeius
Kαλώς τα δεχτήκατε.
(ή μεγειά το φέικ)
ό,τι κ να λέτε, με κάτι σχόλια για χιπστερς, ίντι, είδη μεταλλάδων, συμμαθητές κτλ, είμαι κάτω!
το ελληνικό cracked.com
δε διαφωνώ, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί υποχρεούμαι να αποδείξω ότι μπορώ να το κάνω εξίσου καλά ή ακόμα καλύτερα ώστε να είμαι σε θέση να σχολιάσω. πράγματι πιθανότατα αν προσπαθούσα κάτι παρόμοιο το αποτέλεσμα θα ήταν σούπα, αλλά αυτό δεν αυξάνει την αξία του φάεναμαλάκα. αν ήταν ο μόνος που το κάνε, πάσο, αλλά υπάρχουν άλλοι που το κάνουν από πριν και το κάνουν και καλύτερα.
κατά τα άλλα, το "οποιοσδήποτε ιαρίτης" ήταν υπερβολή, εννοούσα "ο μέσος ιαρίτης που έχει περάσει τη φάση του νιουμπά που τον κράζουν όλοι και πλέον ανήκει στην πλευρά των κράζοντων και όχι των κραζόμενων" και αυτό όντως είναι ποιοτικό χαρακτηριστικό, συγκεκριμένα του ύφους των ποστς, το οποίο δεν πολυδιαφέρει από αυτό του ΦΕΜ. λίγο-πολύ αυτό που είπε ο αντιμιούζικ δηλαδή, ότι για τα δεδομένα του ιαρ ο τύπος ειναι "απλά οκ".
Ακριβώς. Γενικά είναι μια θλίψη το κονσένσους των χρηστών αυτού του φόρουμ για αυτό το φόρουμ.
Μπα, δεν ξέρω αν θα 'βρισκες ένα με τόσους χρήστες με ζωές που αρχίζουν και τελειώνουν σ' ένα φόρουμ, μπορεί βέβαια και ναι, ποτέ δεν ξέρεις!
auto me tin teleutaia kouventa na to kopseis kapoia stigmi giati pas apo astoxi malakia se astoxoteri, einai domikos nomos.
όπου "δομικά" ευδόκιμος όρος;
Μόνο σε τροπικά κλίματα, σαν τον ανανά!
όντως θα μπορούσε να είναι κάποιος ιαρ γιουζερ. ο χρήστης Η. ας πουμε.
Είμαι είμαι! Τι όμως?
μάντεψε!
ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ
...είπε ο dythor...
αχαχαχαχ τι βλάκαςQuote:
Τhursday, December 31, 2009 Mikeiddox
Πριν από 2μέρες ήρθε στο inbox μου ένα chain mail με τίτλο Mikeius VS Madoxx. Το είχα ξαναδεί βέβαια, σε μορφή comment στο άρθρο μου 90s: The good, the bad and the ugly και είναι μια λίστα με 10 λόγους που ο Maddox είναι ανώτερος από μένα. Παρόλο που δεν το συνηθίζω, απάντησα στο συγκεκριμένο comment, αλλά ο κομπλέξας ανώνυμος δεν αρκέστηκε σε αυτό. Πήρε την αποψάρα του, την έκανε chain mail, μετά έψαξε έναν-έναν τους συχνούς αναγνώστες μου, βρήκε τα email τους και το έστειλε. God Damn! Μερικές βδομάδες πριν, ο φίλος Βαγγέλης μου λίνκαρε ένα thread στο Electric Requiem Forum που ασχολιόταν με την πάρτη μου. Με βρίζανε και υποστήριζαν ότι μπροστά στις ατάκες που πετάνε αυτοί κάθε μέρα στο E.R., οι δικές μου ατάκες δεν κλάνουν μία κι άλλα τέτοια patheticλίκια. Περιττό να πω ότι μεγαλύτερες ιντερνετικές ψωνάρες δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Οι μισοί ανεβάζουν thread για το πόσο γαμάει το E.R. και οι άλλοι μισοί μπαίνουν στο thread και γράφουν "Καλά, ε; Κορυφαίο το thread που ανέβασες για το πόσο γαμάει το E.R.". GOD DAΑΑYOM!!! Καλά ρε ζώα; Άλλη δουλειά δεν έχετε στη ζωή σας; Τόση μεγάλη αξία νομίζετε ότι έχουν οι απόψεις σας που τις πετάτε στον ωκεανό πληροφοριών που λέγεται internet και νομίζετε ότι έχουν και κάποια επιρροή; Μου στέλνει η άλλη comment ότι είμαι αγενής επειδή με διαβάζει εδώ και μήνες και εγώ δεν της λέω "ευχαριστώ" κάθε φορά που μου γράφει πόσο της άρεσε ένα άρθρο μου. Δε μας κατουράς λέω γω κυρά μου; Με διαβάζεις για να γελάς ή για να μου μαθαίνεις σαβουάρ βιβρ; Μπαίνει ο κάθε άεργος και γράφει "Χάλασες πολύ, μαλάκα. Εδώ και 8 ποστ έχω σταματήσει να γελάω". Δηλαδή μου λες ότι διάβασες ήδη 7 κρύα άρθρα και αντί να παρατήσεις για πάντα το site, μπήκες να δεις και το όγδοο! Μάλιστα το comment σου αναρτήθηκε μισή ώρα αφού πόσταρα το άρθρο. Και μετά είμαι εγώ ο μαλάκας. Το blog μου, όπως και το κάθε άλλο blog έχει αντίκτυπο στην κοινωνία ακριβώς ΜΗΔΕΝ! Φαντάσου πόσο μηδέν αντίκτυπο έχουν τα σχόλιά που κάνεις εσύ για τον συγγραφέα του. Δεν αναφέρομαι μόνο στα αρνητικά σχόλια. Και τα θετικά είναι ηλίθια και pointless. "Μιχάλη γάμησες", "Μιχάλη σ' αγαπώ", "Μιχάλη σε παντρεύομαι". ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ! Καταλαβαίνω ότι ενθουσιάστηκες επειδή μόλις ανακάλυψες το internet που εκ φύσεως είναι γεμάτο προβληματικούς παπάρες σαν κι εσένα που νομίζουν ότι έχουν καλλιτεχνική έκφραση. Να μαντεψω: εχεις και ημιεπαγγελματική φωτογραφική μηχανή και ανεβάζεις στο λογαριασμό του Deviant Art σου ασπρόμαυρες φωτογραφίες με υψηλό κόντραστ και θολή μαύρη μπορντούρα. Το τελευταίο σου entry είναι μια κοντινή προσωπογραφία ενός γέρου/άστεγου/ζητιάνου και πριν απ' αυτό ήταν μια καρέκλα μαζί με τη μακρόστενη σκιά της με τίτλο "Juxtaposition". ΟΚ. Λογικό είναι μετά από αυτά τα bratwurst μετριότητας που τρως στον κώλο να σου φαίνεται φοβερό το blog μου. Πολλοί θα πείτε ότι πάω να επιστρατεύσω την αιώνια πίπα που λένε όλοι στους κριτικούς τους όταν αμύνονται. "Αν δε γουστάρεις, να σε δω να το κάνεις καλύτερα στην τελική". Αυτό το επιχείρημα δεν το υπερασπίζομαι. Είναι άκρως βλακώδες, ειδικά όταν το χρησιμοποιείς ενάντια σε κριτικούς ταινιών/θεάτρου/βιβλίων γιατί είναι τεχνικά πολύ δύσκολο να φτιάξουν δικιά τους ταινία/θεατρικό/βιβλίο υψηλών προδιαγραφών για να το αποδείξουν. Αλλά στην περίπτωση του blog, πραγματικά ισχύει! Δε γελάς με αυτά που γράφω; Φτιάξε δικό σου blog και γράψε καλύτερα. Είναι ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΥΠΟΘΕΣΗ! Κι εσύ θα μου κάνεις κρέας το παραπάνω επιχείρημα κι εγώ θα έχω ένα αστείο site να μπαίνω και να περνάω καλά. Δυστυχώς όμως, το πιθανότερο είναι να γράψεις ένα σίχαμα μισή παράγραφο για το πόσο έχεις βαρεθεί να ακούς το Last Christmas ή για τον Αλβανό που ήταν μπροστά σου στο ΠΡΟ-ΠΟτζίδικο και, επειδή ήθελε να παίξει στο ΤΖΟΚΕΡ τα γενέθλια των παιδιών του, κατέληξες να περιμένεις στην ουρά πεντέμισι ώρες. Γι' αυτό σκάσε. Γιατί λοιπόν μετά απ' όλα αυτά, εξακολουθώ να έχω ενεργά τα comments: 1ον) Μπορεί και βάζει ο κόσμος το λιθαράκι του, όπως έχει γίνει επιτυχημένα στις Μικρές λεπτομέρειες της ζωής ή στην Ξενάγηση στο βλαχοπαππουδόσπιτο. 2ον) Αν τα βγάλω θα στερήσω από τον κόσμο διαμάντια όπως ο ΛshinobiΛ, ο polystrofos και φυσικά ο Liberis. 3ον) Το να βγάζεις τις απόψεις σου σε δημόσιο βήμα και να μην δέχεσαι τον αντίλογο, εκτός από πουστιά είναι και βαρετό. 4ον) Συνήθως περνάω τα απογεύματά μου αλείφοντας Merenda στο πουλί μου και περιμένοντας τον σκύλο μου να έρθει να τη γλείψει. Οπότε, έχω στην καβάτζα το διάβασμα comments όταν ξεμένω από Merenda.
ααχχαχαχα σο τρουQuote:
Να μαντεψω: εχεις και ημιεπαγγελματική φωτογραφική μηχανή και ανεβάζεις στο λογαριασμό του Deviant Art σου ασπρόμαυρες φωτογραφίες με υψηλό κόντραστ και θολή μαύρη μπορντούρα
ξέρετε, comments, χρειάζεται διάδοχος για μπεμπέκο, κοσμοπόλιταν, υπέροχοςγάμος.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :rofl::rofl:Quote:
ΦΙΛΑΡΑΚΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΑΡ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΜΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΣΕΚΤΟΜΗ
Ο ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο WOTAN
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
ΤΟ ΗΑΡ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΔΕ ΣΠΑΜΜΑΡΕΙ
ΑΠΑΝΤΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΨΩΜΑΚΙ ΣΕ ΜΟΥΝΑΚΙ
Ποιος κανει ρε παιδια τοπικ για το ποσο γαματο ειναι το ηαρ?
Ποιο γαμημένο ΜΟΓΓΟΛΟ πάει και κάνει κόμεντ τέτοιες αρχιδιές?Quote:
This is a message to all newfags and cancer currently killing ER, What the fuck do you think this is, some place where you can just waltz in unannounced and be received with arms wide open? WELL FUCK THAT! This is motherfucking ER, bitch. WE call the shots. WE ALWAYS get shotgun. WE dont give a fuck who you are, because WE are infinitely more important than you. WE are always first in line. WE always fuck the hot chick before she gets acne and settles for you. WE rob banks, charities, and ANYONE else who fucking pisses us off. This place is more than just a place, faggot, it is an IDEOLOGY. And this ideology says you need to GET THE FUCK OUT. No one here will ever like you. WE have already established cliques, slop-worthy-hoes, and prop-worthy-bros, GOT IT? WE are the ideology of elitism, exploitation, and lulz. This isn't a fucking game, kid, so don't try to tag along. You're talking to people who have been around the block AND THEN SOME. WE pioneered class. WE made 'cool' cool. And you? What have you done? Jerked off in the shower? WE INVENTED JERKING OFF IN THE SHOWER, you stupid bitch. There is a clear-cut, defined, infinitely thick WALL between you and us. WE built the wall that keeps you fags OUT. So don't try to act like you know what the fuck is going on, because you dont. You just do NOT. But you really think you can compete with ER? LOL WOW Don't make me start flaming you. Are you forgetting who we are? WE are the ones who film people like you getting fucking destroyed by us. WE will rip your ASSHOLE out of your fucking rectum, STITCH IT on top of your pitiful dick hole, and then fuck you in the VAGINA we just made for you. SO WE MAKE YOU INTO A BITCH. Do you get it now? This site isnt a game, it isnt a place to 'chill' with your fags, and it isnt some fucking haven where people like you can get acceptance from people like US. IT ISNT GOING TO HAPPEN. JUST GTFO.
Και γενικά, ρεζίλι μας κάνετε. Κόφτε τις μαλακίες, καθυστερημένα.
ΓΝΗΣΙΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑQuote:
1451 said...
Αυτό είναι που λατρεύω. Γνήσιο, αυθεντικό και βαθύ μίσος για την ανθρωπότητα.
Κατά τα άλλα κείμενο αφιερωμένο σε hate mails, άντε και κείμενο ότι θέλει να κολλήσει τη γρίπη
Τέσπα, personal army προφανώς
Το ER δε χρειαζεται κανεναν για να γινει ρεζιλι ε.
προβοκατσχια