whatever u do make it count
tsampoukas re
ektos kai an eisai emo poustraki lol
pankis eisai megali mouri
Printable View
ελα ρε,νταξει.και εγω εσπασα ρεκορ σημερα,5 μερες αγκαλιτσες.
αλλα αυριο τελειωνουν ολα-θα μπουμε στο μπουντρουμι.
υπερενταση,πως να κοιμηθω.
ανεβασω συλλογη με αγαπησιαρικα πανκ για να στηριξω μιχ με ολη μου την ασπρομαυρη καφριλα.
ρε μπερνι δεν κανω χαζα (σορυ) δικα σου...εγω ζεματοκοπιεμε
τεσπα...θελω να παντρεφτω
post pics of gomena pou tha pantrefteis
post info of the track u will put in the wedding dexiwsh otan tha mpainete
αμα βαλω φωτο παιζει να γινει ανατιναξις του ΕΡ
αμα βαλω φωτο παιζει να ανατιναχτει το γαριδακι του ρεηζορ
και διαφορα αλλα που σιγα μην τα 8υμαμε
Στο άσχετο, η μοναδική ιστορία από κάποιο ξεχασμένο Ναρίτη ομιλιτή... Ανεβαίνει στο πόντιουμ, κοιτά από κάτω τους φρίκουλες που τον κοιτάζανε/αμε απαθέστατα και αναφωνεί:
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, το μουνί και το μπουκάλι μ' έφεραν σ' αυτό το χάλι.
Μεγάλες στιγμές.
Πάνκη πες την ιστορία, μιν μιν μιν στενοχωριέσαι.
οταν θα φατε την ΠΟΥΤΣΑ και σας το ευχομε...να με πειτε
τεσπα η ιδια με εκοψε το ξυδι η ιδια με το ξαναρχισε...πανηλιθιε μινμιν πανε ψοφα
ειμαι ο μονος αρχιδατος που σταρχιδια μου να ποσταρω πιξ απο γκομενετα που τα ειχα κατα καιρους και στα καμπανελια μου... τεσπα και γω επαθα σημερα τσοκομπλοκο ///εχω επικοινωνια με 2 19 χρονα που το παιζουν ιστορια ειμαι σαν ναυαγος και υπερ-καψουρευτικα την 21 χρονη υπερ-θεα καψουρ και ζω ενα δραμα... αλλα αυτο δεν ειναι δικο μου τοπικ αλλα βαριομουν να κανω αλλο αλλα ΟΝ ΤΟΠΙΚ .... ΣΥΜΠΑΣΧΩ.
υ.γ - απιστευτα βυζομπαλειρος το 19 χρονο το ενα το αλλο απλα θεικο γενικα
τι να λεμε τωρα σαμπατακ,γιγαντιος ερωτας ο οποιος με εστειλε και 2 μερες στην χαλκιδικη για καυτο,ωμο,ατσαλενιο σεξ.
το τελος ηρθε λιγο πιο αργα απο το αναμενομενο,εχουμε και μια καριερα στα καγκελα να σκεφτουμε.
η συλλογη ανεβαινει και γαμαει καθε πουστη φλωρο.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ποιά καριέρα στα κάγκελα ρε?
μαλακα μου πως το κανεις αυτό με τα 3ήμερα και συνεχίζεις να ζεις αρτιμελής στην ίδια πόλη;
ρε ιαρικε αδερφε.... οποτε θες να ουμε το λεγαμε και με κανσερ ιριλιτζιουτ οτε που ξεφτιλιστικα ολοσχερως .... στο τζαζμιν .. εισαι αγαπη..αλλα τωρα ειμαι χανια... κατεβα και βλεπουμε ... η μια παντως με τρελα βυζομπαλα που μου ριχνει κατι κεφαλια.. γιατι ειμαι νανος ειναι απο τηνο... αλλα ξεχασα πως την λενε αλλα δεν ειναι αυτη που της μιλαγα η οποια ΩΧΡΙΑ στην αλλη που εχω φαει κολλημα που ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τι εκπληξη εχει και ΑΥΤΗ ΒΥΖΑΡΕΣ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ... και μια αλλη που γουσταρα παλια και μου ειπε οτι αν δεν ειχε γκομενο θα μου την επεφτε με αποτελεσμα να ΜΗΝ συνουσιαζομαι... εδω και πανω απο 25 ημερον!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Διδασκω τα ΜΠΛΟΥΖ-γουυυχου!η απαντηση ειναι αυτη.
πεφτουν κατι καντηλια κατα καιρους αλλα οκ.
τα καγκελα ειναι κατι σχετικο.καγκελα της ψυχης που δεν μας αφηνουν να ελευθερωσουμε το ειναι μας,καγκελα και μυαλα χυμενα εκει,καγκελα στην κωλαρα του ρεηζορ και αιματα στα πεζοδρομια,καγκελα παντου.
w re sy xania
pwwwwwwwwwww
zouleuw
kala ela athuna apli kai an exeis pali 18xrona tha mas ftasw
apla tha sou pw th stigmh pou tha to voulwsw afou tis exw psisei, gia na tis peiss na tis pame na tis gamhsoume giati twra teleutaia sto telos ta xalaw
ps2
an exou megala vuzia mallon de tha mou katsoun einai tis moiras mou
thekei diko tou topic auto alla allh stigmh
tsagko@hotmail.com
μπερνι κανε με αντ αν και σε εχω στο fb να μιλησομε δεν ειμαι καλα!! χαχαχα δεν βρισωκ καν το P.m
αντε γιατι θα σου δειξω εσενανε για τι μιλαμεν!γιατι? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΥ! χαχαχα
re!
5 selides k akoma den ipe tin istoria!?
τελικα ειμαι περηφανος που ανηκω στην μειοψηφια των ΑΝΤΡΩΝ που γραφουν στ'αρχιδια τους τις γυναικες,σιγα μην κατσω να πιω και να στεναχωρηθω για τις τρυπιες.
Μπουκαλι/α ουισκι με θρασοπαρεα,ΤΙΓΚΑ μεταλ να παιζει και στην φαση πεσιμο σε καμια ξεκωλιαρα αμα εχουμε ορεξη και αν οι χυλοπιτες φτασουν πανω απο 5 στο ιδιο βραδυ
http://img14.imageshack.us/img14/5948/sded.jpg
:dfinger:
minmin πες την ιστορία λέμε.
την γνώρισες τώρα ενώ είναι έρως μεγάλος ε?
και δεν σε ήξερε και εσύ ποναγες και έπινες για την πάρτυ της?
πες ρε λέμε.
Πώς γίνεται να τη γνώρισε τώρα αλλά να είναι έρως μεγάλος??
τίμιος στόκερ!
:rofl::rofl:
5 χρονια
τελικα το πηρα αποφασις
ειμαι ενας επικοινωνιακα αναπηρος σκατιαρης...εδω δεν χωνομε καν για να μπηξω καμια με θελω και ερωτες με την γυναικα των ονειρων μου
σκατα στα μουτρα μου
ειμαι ο ορισμος της αθλιας καταπτυστης αποτυχιας,ενας ουραγος της ζωης
απο δω και περα μονο ΠΑΟΚ και ξυδι...να πα να γαμηθουν ολα
Μινμιν,βίωσε την αλήθεια σου.
Η ζωή σου από δω και πέρα:
http://i42.photobucket.com/albums/e3...aok_nofcuk.jpg
http://i42.photobucket.com/albums/e3...mat/paok11.jpg
oποιος δεν γαμαει ΜΠΑΟΥΓΚ ειναι ρε :D
ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΙΚΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΗΚΕΣ?
γκούγκλισε απλά "ΠΑΟΚ":lol:
πως το κανω αυτο?
ρε το μαλάκα, αυτά τα λένε κάτι εικοσάρηδες αρπιτζάδες μπλάιντ γκάρντιαν μπλούζα με το που φάνε μιση χυλόπιτα από το πρώτο γκομενάκι που τολμάνε να μιλήσουν, εσύ δεν είσαι για τέτοια!! χώσου κι ας φας άκυρο, ξαναχώσου και ξαναχώσου μέχρι να έχει αποτέλεσμα ή να φας ξύλο! Ε, με τον μπαογκ τι διαφορετικό θα έκανες δηλαδή.
:maikl:
θα ριχνε ξυλο.δεν θα τρωγε.