λοιπόν παιδάκια, το Rising σήμερα κλείνει 3 χρόνια ύπαρξης. το παρτυ γενεθλίων θα γίνει την παρασκευή 25-9-2009. όσοι πιστοί...
Printable View
λοιπόν παιδάκια, το Rising σήμερα κλείνει 3 χρόνια ύπαρξης. το παρτυ γενεθλίων θα γίνει την παρασκευή 25-9-2009. όσοι πιστοί...
Σήμερα!
μονο ο razor ηταν εκει?
o razor είναι κίτρινος ρε :P
δηλαδη οπου κιτρινη μαπα και ραζορ?
η κίτρινη μάπα είναι αριανάκι πάντως
Κυριακή 14-2, Poser/AOR/Hair Metal Party
πότε και ποια είναι η ένοχη? :P
Πρόπερσι, με φιλοξένησε στα Τρίκαλα μια συμφοιτήτρια [χαχ και να πω όνομα δν έχει σημασία γιατί απ'όσο ξέρω η κοπέλα δν είναι θαμώνας του μαγαζιού και απλά ήξερε ότι θά'παιζε μουσική που μ'αρέσει. Γι'αυτό με πήγε. :-P Το σίγουρο είναι ότι αν ξαναπάω Τρίκαλα θα ξαναπεράσω κι απ'το μαγαζί.]
αν συχνάζει στη γύρω περιοχή πιθανό να την ξέρω. δεν είναι το μόνο μπαρ που πάω, ε? :P χμμμ, πρόπερσυ για τι εποχή μιλάμε? πρέπει να πρόλαβες αρκετά καμμένη φάση :P
Τέλος Μαΐου ήταν. Μου άρεσε που δν γινόταν και τόσος χαμός από κόσμο.
[λεπτούλα, καστανή, σγουρομάλλα η κοπελιά αν σου λέει κάτι. Και στην ηλικία μου κι αυτή.]
χαχχαχα, μ΄'αρέσει που δίνεις περιγραφή :P
χμμμ τέλος μαΐου του 2008 δηλαδή... ναι, είσαι μέσα. αν ήταν σ/κ κατά 99% ήμουν εκεί (εκτός αν έλειπα αθήνα βέβαια ;) )
Σ/κ ήταν! Αλλά με τις μπυρίτσες πού'χα πιει και να σε είδα εκεί μέσα δν θυμάμαι!!
δεν περίμενα να θυμάσαι έναν άσχετο που μετά από 2 χρόνια είδες μια μικρή και θολή φωτογραφία του σε κάποιο forum :P
ήθελα να δω σε τι φάση του μαγαζιού ήρθες.
Ωραίο μαγαζακι! χτες λιωσαμε!
κυριακή βράδυ εννοείς?
nai! an k phga k savvato alla ephksa ligo kouvalaga k thn aderfh mou me 15 ponto takouni ekei mesa. lol
ψιλοπανικό είχε. πήγα αργά για 1 μπύρα, αλλά έτρωγα την πόρτα στην πλάτη κ επέστρεψα κατά τις 4 που χαλάρωσε. καλά ήταν
kyriakh efyga kata tis 4? lol foraga mia mplouza bolt thrower (ti prwtotypo) savvato epishs kata tis 4 efyga alla nomizw pws se eida h s eixa plath kapoia stigmh
σάββατο κ εγώ τέτοια ώρα έφυγα. ε, δε λέτε μια κουβέντα :(
τουλάχιστο εμφανίστηκε ο rage for order αυτή τη φορά :P
den evriska internet na enhmerwsw!!! xaxa, mexri k arcturus evale kuriakh. epishs gnwrisa k mia tzoulia k enan 8odwrh lol
αν λες αυτόν που νομίζω (δε νομίζω να παίζει άλλος) είμαστε ίδια σειρά στο σχολείο κ είναι μια μέρα μεγαλύτερός μου :P ... τεσπα, την επόμενη φορά. οι γιορτές άλλωστε δεν ενδείκνυνται για ποιοτική διασκέδαση. παρα-έχει πολύ κόσμο.
για τη μουσική γενικά βάζει ό,τι ζητήσεις (αρκεί να μην ξεφεύγει). εγώ έχω παίξει ακόμη και immortal (αλλά παραλίγο να με λιντσάρουν :P ). ο κώστας που έπαιζε την κυριακή γουστάρει τέτοια ούτως ή άλλως.
για 'μένα διακοπές ήταν από παρασκευή μέχρι δευτέρα. ξεχνάω τα "αργά" τις καθημερινές :(
TO KORYFAIO METAL BAR THS EPARXEIAS AFTH TH STIGMH.....
O IDIOKTHTHS EINAI PIO KAMMENOS....KAI APO MENA.........
XAXAXAXA
A RE TRIKALARA, NA DO POTE THA XANARTHO.....
περιμένουμε με αγωνία :beerz:
αχαχαχαχχαχαχαχα, ελπίζω να είναι ακόμη εδώ να τη δουλέψω σήμερα :P
Παρασκευή 24/09/2010, 4 χρόνια Rising!
θα επανέλθω με λεπτομέρειες
Το Rising συμμετέχει στην εκδρομή για τη συναυλία του Ozzy στις 25-9-2010. Πληροφορίες μέσω pm.
σημειώνω ότι το πιο πιθανό είναι το λεωφορείo να ξεκινήσει από γρεβενά, οπότε όποιος ενδιαφέρεται από όλη την ενδιάμεση διαδρομή (Καλαμπάκα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Δομοκό, Λαμία κτλ) ας στείλει ένα pm
νέα σελίδα στο facebook: http://www.facebook.com/pages/Trikal...60717413943398
Σήμερα το Rising κλείνει 4 χρόνια και σας περιμένει να διασυρθούμε παρέα :p
αυτά είναι.... 4 χρόνια; μακάρι να τα κάνει 4444 :)
ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΕΓΕΝΕΤΩ λέμε
δεν προβλέπω να κλείνει 5ετία. κάποιο από αυτά τα σ/κ θα καεί ;) :P έχω τραβήξει μπόλικο υλικό αλλά έχει πέσει λογοκρισία στη μηχανή κ δε μου τη δίνουν.
κάτι για κλεισιμο επειδή μπαίνει μέσα ισχύει δεν ισχυει;