πάρε φόρα και κλάσε μας ταρχίδια βλάκα.
Printable View
πάρε φόρα και κλάσε μας ταρχίδια βλάκα.
Έτσι να έρχονται όλοι οι θιγμένοι τώρα ένας-ένας και να λένε για τους τρομερότατους Faith No More...
...και ιδίως για την κομματάρα που πόσταρα την οποία δε θα τη δεχόταν για soundtrack ούτε ο Λεζές στο "Οι ατσίδες και η κούκλα".
Καλό σας βράδυ!
αντιμιούζικ για πρόσεξε πως μιλάς στο φιλαράκι μου τον ρα παρία, συνέχισε σε αυτό το ύφος για να δεις το πως θα σου ορμήξω, μόνο αυτό σου λέω. Άμα φας μπουνιά θα φοβηθείς όντως.
Ra Pariah αντε ακου SOAD και RAMMSTEIN ρε βλακα μας το παιζεις και τρουμεταλας ΛΟΛ.
edit: η ώρα της αλήθειας.
enitharmon το πιο αστείο δεν είναι το κάμκα και το γιεγιο αλλά οι ίδιοι οι στίχοι, η ουσία δηλαδή.
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΟΙ (ΘΕΕΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΧΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΩΝ MANOWAR ) ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ.
Όταν πρωτοάκουσα το κομμάτι εδώ μέσα πάντως, νόμιζα ότι έβγαλε νέο κομμάτι ο Κατής το οποίο θα ήταν και το χειρότερο του. Πήγα γιουτιουμπ για να πειστώ ότι όντως είναι manowar αυτό το άθλιο ακι φαιδρό κατασκεύασμα.
Δεν μπορούσα να το πιστέψω.
PS1 Οι manowar έχουν δώσει λόγο για κράξιμο (πέραν αυτού του αίσχους) μόνο στους false, στους μπούληδες και στους άμουσους. Choose your side
PS2 Μπέρνη μήπως θες να σε περιλάβω με τα φιλόξενα χέρια μου?
Δεν το εχω ακουσει και δεν θα το ακουσω ποτε.
Στο δικο μου συμπαν οι Manowar εχουν βγαλει δισκαρες οπως hail to england, into glory ride, sign of the hammer, triumph of steel και μετα τους απηγαγαν εξωγηινοι για να μαθουν να παιζουν heavy metal αντικαθιστωντας τους με σωσιες. Ειναι η μονη λογικη εξηγηση...
Για τον Θειο δε θα γραψουν τραγουδακι? :(
Το έψαξα στα τούρκικα (Baba) για περισσότερο γέλιο, αλλά γαμάει όσο το αγγλικό (σχετικά βέβαια γιατί είναι από τα πιο ξενερουά κομμάτια τους). Πάλι γίναμε διεθνώς ρεζίλι
πάντως δεν θυμίζει λίγο το κρασάκι του Τσού ο άνταμς;
Ναι, τι κάνει η κυβέρνηση;;;;
μία ερώτηση. ΜΙΑ.
το τραγούδι πατέρα σου αρέσει; απάντησε μου. όχι "μα άλλες μπάντες έχουν βγάλει και χειρότερα", όχι "μα άλλες μπάντες τον παίρνουν απ το γκώλο", αυτό μόνο. είναι ενα τραγούδι που σου αρέσει;
ο γαμπρός μου, ο γαμπρός μου, ο γαμπρός μου, ΕΙΝAΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ φίλε. θα έρθει και θα σου κάνει ένα pow. ένα pow θα σου κάνει.
raparia , pes mas toulaxiston kati ontopic kai ti 8a psifiseis sto poll , ki ola ta alla ta vriskoume .
ας τσεκάρουμε και καμιά άλλη γλώσσα, πχ βουλγάρικα, ρώσσικα, ιταλικά
η πλάκα είναι ότι αν κάτσει και ακούσει όντως faith no more, είμαι 666% σίγουρος ότι θα του αρέσουν. απλα θελει να σας πρήξει ταρχιδάκια λίγο.
inb4 NIKOS PATERAS
δες τα tags ρε βλάκα, είναι το μισό θρεντ.
ANTITAG ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΣΤΑΡΕ ΠΑΝΤΕΡΑ ΒΛΑΚΑ
τα ταγκς ρε μαλάκες:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Έχω ένα ελάττωμα από τι φαίνεται προφανώς, που μιλάω ευθέως, κάτι που θεώρισα ότι σε ορισμένες στιγμές εσύ το είχες.
Εάν θες να δεις εάν ο τσαμπουκάς μου είναι μούφα, συνέχισε σε αυτό το ύφος για να δεις το για πότε θα σου ορμήξω, μόνο αυτό σου λέω. Μη με προκαλείς σε παρακαλώ επειδή δεν είμαι καλά, εντάξει?
χαχαχαχαχαχαχα.. επικ συζητηση.
στις 9 πίσω από τις αποθήκες στο λιμάνι.
τώρα θα πόσταρα την άσπα αλλά μου το χάλασες με την ΑΝΤΡΙΚΗ απάντηση.
http://i8.photobucket.com/albums/a40/phthog/aspa.jpg
http://www.woodenswords.com/WMA/images/cherry.jpg
ξυλινο να μην κοπειτε κιολας
ήττα κατα κράτος με ατάκα που δεν αναγνώρισα. well played sir.
Καλά ντε, μη βάζεις και τα κλάμματα, δε σε πειράζω άλλο!
(:πουστοχαστούκι τέλους διαλείμματος)
πάω σα τζέντλεμαν που είμαι να δείξω ανωτερότητα και ορίστε μας.
Spoiler
μεγάλη στιγμή της τηλεόρασης
ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ
ΤΙ, ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ;
ΝΑΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ
ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΤΣΙ
Λοιπόν, όταν ο Eric Adams στο 02:22 του από κάτω
στο 01:43 του από κάτω
και στο 02:18 του από κάτω
κάνει την πιο αναγνωρίσιμη χειρονομία του, από το metal γαλαξία διασώζονται ένα Iron Maiden + μερικά τραγούδια, ο Tate, o Τύραννος, λίγα τραγούδια Fates με Arch, κάποια Omen με τον αείμνηστο και το κιθαριστικό δίδυμο των Priest...
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Είναι κρίμα που κάθεστε και ασχολείστε με μια μέτρια στιγμή της μπάντας κι όχι με τις υπέρλαμπρες. Το ωραίο είναι όταν το παίζετε και ειδήμονες σε Bathory και Doomsword. Σας αρέσουν αυτά επειδή δε σας θυμίζουν τους μισητούς σας Manowar. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Και πού να ξέρατε...
λοιπόν, τώρα θα μιλήσουμε σοβαρά. Χιλιάδες φορές περισσότερο με ενοχλούν οι γνωστές ποζεριές, το "γυναίκα κούνα το κώλο σου" του ντεμάιο και το σιχαμένα over the top σκηνικό στα βίντεο που πόσταρες παρά το πατέρα, το οποίο είναι ένα τυπικό μεν αλλά απόλυτα ανθρώπινο και ειλικρινές τραγουδάκι με μύνημα πολλές φορές προτιμότερο ίσως από τους περισσότερους στίχους των μάνογουορ. Υπάρχει μία λέξη που λέγεται μετριοπάθεια ρε παιδί μου που στο λεξικό των Μάνογουορ απλά δεν υπάρχει. Άσχετα αν η μουσική μπορεί να χώνει κάλλιστα και κακά τα ψέμματα, δίκαση και speed metal ριφ και έρικ άνταμς θα ΞΕΣΚΙΖΕΙ τις ΣΟΥΦΡΕΣ faith no more οπαδών ανα τους αιώνες των αιώνων. Αλλά δεν είναι το θέμα εκεί. Το ξέρουμε ότι οι Μάνογουορ χώνουν μουσικά, άλλωστε και οι περισσότεροι που κράζουν από δω πέρα κρυφακούν και λίγο, έτσι? Το θέμα και το πρόβλημα είναι ότι εν λόγω (λούγκρες) γελάνε με και κάνουν τόπικ για να σπάσουν πλάκα με τους μάνογουορ για το Πατέρα και όχι για το Kill with Power που είμαι σίγουρος ότι αντιπαθούν χιλιάδες φορές περισσότερο και εσύ ποστάρεις όλα αυτά τα βίντεο σα να μη βλέπεις καθόλου όλα τα άλλα που γίνονται και συμβαίνουν γύρω από το γαμηστερό και καυτό ατσάλι, που πιστεύω θα έπρεπε να παίρνεις θέση και για αυτά, εκτός αν σε εκφράζει 100% αυτό το πράγμα ρε παιδί μου. Επίσης οι Bathory και οι Doomsword (και οι The Hound!) ακούγονται πιστεύω από πολύ κόσμο που αντιπαθεί τους Manowar γιατί εστιάζουν στο ουσιαστικό της υπόθεσης που είναι το επικό συναίσθημα και όχι όλο αυτό το ροκ εν ρολλ τσίρκο, με το συμπάθειο. Φυσικά και είναι καραεπηρεασμένοι από αυτούς, αλλά όχι από όοοολο το φάσμα που που αποτελεί αυτό που ονομάζεται "Μάνογουορ" πιστεύω. Και καλά κάνουν.
Προβληματιστείτε :!:
Τα λες ολόσωστα, φίλε! (ειδικά για Hound, AXAXAXAXAXAXAXAXAXA!)
Αν αφήνεις μια αιχμή προς το μέρος μου για τα συμπαρομαρτούντα της μπάντας, είναι μεγάλη συζήτηση κι επειδή σκοπεύω να την πέσω σε λίγο, ας το αφήσουμε για άλλη μέρα.
Ενί λόγω, δεν είναι κάτι που πραγματικά με πειράζει (ειδικά η αφέλεια του "Kill with Power"), χωρίς ωστόσο να τα ασπάζομαι και να λέω "πώ, κοίτα πώς σκάει το γλωσσόφιλο ο deMaio!". Τέσπα, δε με ενοχλούν περισσότερο όλα αυτά από τις "παραξενιές" των Νορβηγών μουσικών, δηλαδή σε μικρό βαθμό...
Πάντως, τα είπες ωραία ρε μπαγάσα! :touched:
Edit: καληνύχτα, αγόρι!