Quote:
Originally Posted by
my_troubled_Mind
φισκσκσκσκσκερ δώσε τα φώτα σου.
Το λοιπόν, σκέφτομαι να επισκεφθώ την Αμερική για ένα 10-12ήμερο(για ψώνια μωρέ). Φθηνότερο αεροδρόμιο αλλά και προορισμός που θέλω να δω οπωσδήποτε είναι η Νέα Υόρκη. Φτάνουν λες 5 μέρες? Τα βασικά χαζοτουριστικά θέλω, άντε και κανά drive by shooting σε καμιά κακόφημη γειτονιά.
Προλαβαίνεις μετά να δεις καμιά κοντινή πόλη λες? Έχεις να προτείνεις κάποια? Τσουτσουρώνω με Νέα Ορλεάνη αλλά ξέρω πως είναι μακρυά.
Αυτά τα roadtrip που βλέπουμε στους σινεμάδες θέλουνε 10ήμερο από μόνα τους ε?
Σε αυτη τη ζωη ολα ειναι θεμα χρηματων σε τετοιες περιπτωσεις. Αν εχεις τα λεφτα να πας Νεα Ορλεανη με αεροπλανο, τοτε να πας ετσι. Αλλιως για road trip μεχρι εκει περα απο Νεα Υορκη δεν ειναι απαγορευτικο (ειναι περιπου 20 ωρες συνολικα η οδηγηση μονο), αλλα για να το κανεις προφανως θα πρεπει να εχεις 2 βδομαδες χρονο ωστε να αξιζει. Να σταματησεις και καμια μερα στο Τενεσι, στο Μισσισσιππι κτλ στη διαδρομη, ε να κατσεις και 3 μερες στη ΝΟΛΑ. Κατα τα αλλα για Νεα Υορκη φτανουν 5 μερες, αλλα δε θα τα δεις ολα. Θα δεις ομως αρκετα ωστε να λες οτι εχεις δει τη Νεα Υορκη τοσο που αξιζε. Αν αποφασισεις να πας και για κανα drive by σε κακοφημη γειτονια, ε τοτε μπορει να μεινεις για παντα. Θα σου εχω και μια λιστα με μπαρακια, εστιατορια και αλλα που πρεπει να δεις οπωσδηποτε και δε θα τα βρεις στους τουριστικους οδηγους :touched:
Η εναλλακτικη επιλογη που θα εδινα εγω θα ηταν να ερθεις και να κανεις road trip προς τα κατω να δεις Washington, Philadelphia και στα τσακιρ κεφια φτανεις και μεχρι South Carolina αμα εισαι της φασης road trip και γουσταρω οτι και να βλεπω στο δρομο μου (οπως ειμαι εγω). Αλλοι ειναι πιο εκλεκτικοι σε προορισμους, οποτε σε εκεινη την περιπτωση θα μπορουσες να πας μια εκδρομουλα προς Washington DC και αλλη μια προς τα πανω να δεις και καμια Βοστωνη, κανα Rhode Island, κανα Vermont (που δεν εχει φτασει ακομα η χαρη μου). Ολα βεβαια εξαρτωνται απο το τι εποχη θελεις να επισκεφτεις.