Προσωπικά το τέλος με ικανοποίησε πέρα του δεόντως. (βάζω spoiler λόγω Marillion:razz:)
Αριστουργηματική σειρά κατ'εμέ συνολικά. Και για το "ταξίδι", αλλά και για το τελείωμα.Spoiler
Printable View
Προσωπικά το τέλος με ικανοποίησε πέρα του δεόντως. (βάζω spoiler λόγω Marillion:razz:)
Αριστουργηματική σειρά κατ'εμέ συνολικά. Και για το "ταξίδι", αλλά και για το τελείωμα.Spoiler
:razz:
:lol:
Μα ναι, αν είχε ακόμη έναν αποκεφαλισμό ή στραγγαλισμό, τότε το τέλος θα ήταν πραγματικά απολαυστικό :P
Spoiler
είμαι 5ο επεισόδιο και άμα δεν είχα ακούσει μόνο τα καλύτερα παίζει να μην τη συνέχιζα από το 2ο και μετά. ακόμα περιμένω να δω τι προσπαθεί να δείξει η σειρά, το τέλος των επεισοδίων είναι ό,τι ναναι (σα να έπρεπε να τελειώσει εκεί, γιατί δε μένει άλλος χρόνος για το επεισόδιο) και οι ερμηνείες ως τώρα είναι απλά οκ (οι υπόλοιποι της μαφίας ώρες ώρες μου φέρνουν σε καρικατούρα). θα δείξει
Χμ παράτα το καλύτερα. Σοβαρά μιλάω, χωρίς κάποια ερωνία. Προσωπικά είχα κολλήσει αμέσως.
Δεν είναι τίποτα, κι ένας φίλος μου μού έλεγε τα ίδια και το παράτησε πριν καν φτάσει στο 10ο. Προφανώς θα ανήκεις κι εσύ σ'αυτούς :P
edit:
Ποιο 10ο, πολλά είπα. Στο 5ο μάλλον ή κάπου εκεί.
εγω λεω δωστου λιγο καιρο ακομα.σχετικα προσφατα τα εβαλα και τα ειδα ολα απο την αρχη και πιστευω σε μια κλιμακα τελος πρωτης-αρχες δευτερης θα κολλησεις.
αν συνεχισεις παιζει στην τεταρτη να βαρεθεις καπως αλλα αργοτερα ανταμοιβει.
θα συνεχίσω, γιατί δεν έχω βρει ακόμα συγκεκριμένο λόγο να τη σταματήσω (όπως το BG). το διάολο, δε μπορεί να είστε χωρίς γούστο όλοι εσείς που σας αρέσει, κάτι έχω πιάσει στραβά
Spoiler
O Marillion τα είπε μια χαρά παραπάνω, μέσα στο μυαλό μου ακριβώς. On second thought, Eni δώσε 2-3 ευκαιρίες ακόμα. Αλλά πραγματικά παίζει να μη μπεις στο τριπάκι ποτέ.
Spoiler
πρεπει να δω τι θα γινει μετα το δειπνο τωρα
eni, είχα κι εγώ τις ίδιες ενστάσεις όταν άρχισα να το βλέπω... αλλά σε λίγο σε παρασέρνει η σειρά για αυτό που είναι. Είναι τόσο καλοί οι ηθοποιοί και η σκηνοθεσία που νομίζεις ότι βλέπεις κάποιο ριάλιτι. Δε θα το μετανιώσεις αν την δεις όλη, ο Τονυ Σοπράνο είναι πραγματικά ο καλύτερος χαρακτήρας σε σειρά έβερ!!
megalh seira
kai afisa ulver
κόλλησα και 'γω, πολύ αντίστοιχη φάση με wire μπαίνεις δύσκολα στο κλίμα, η πλοκή είναι αργή αλλά όταν αρχίσεις να δένεσαι με χαρακτήρες κτλ, τέλειωσε κόλλησες.
Μπαίνω 3η season καιSpoiler
Μετα απο 3 χρονια παρακολουθησης στο ρελαντι, επεσε και για μενα η αυλαια χθες.
Spoiler
Ο Τόνυ είναι ο 2ος καλυτερος χαρακτήρας. ο 1ος είναι ο:Quote:
ο Τονυ Σοπράνο είναι πραγματικά ο καλύτερος χαρακτήρας σε σειρά έβερ!!
http://www.youtube.com/watch?v=2WQuy-Hl-kY
μόλις είδα τελευταίο επεισόδιο.
:touched:
οκ, μετά από το wire και αυτό, λογικά υπάρχει το χάος.
Το'χα ακουσει καιρο τωρα..αλλα φαινεται οτι εχει βαση:
Spoiler
μετά απο αρκετό καιρό κι εγώ επιτέλους τέλειωσα τη σειρά. Ειλικρινά έχω ανάμεικτα συναισθήματα για το τέλος.
Spoiler
Παντως προκειται για μια απο τις καλύτερες σειρές που έχω δεί,άρτια και με όσο το δυνατόν λιγότερα κλισε γίνεται.
με τα αστεια εφτασα 3χ05. it grows on me
το ειχα παρατησει κανα χρόνο, αλλά η τρίτη πάει καλά και όταν τελειώνει το ένα, βάζω αμέσως το επόμενο. εξακολουθούν να με εκνευρίζουν χαρακτήρες, ο τρόπος που μιλάνε, που αναπνέουν, που έχουν τα νύχια τους και τέτοια, αλλά συνηθίζω. θα την τελειώσω
εχω λιώσει με το 4χ03 (αυτο με τον Κολομβο)
η 6η σεζον εχει τοσες χαιλαιτ σκηνες, που ειναι σκετη απολαυση
Και το πιο ευφυες φιναλε που εχω δει σε σειρα.
τους 4 πρώτους τους είδα όταν πήγαμε διακοπές δυο βδομάδες Βόλο... οι άλλοι δύο μου πήρανε κάνα μήνα αλλά άξιζε.
ευχαριστώ το θεό του ΗΒΟ που με φώτισε και το συνέχισα.
Ό,τι είπατε, έχω λίγα πράματα να προσθέσω
Spoiler
μόλις το τελείωσα. μια ομορφιά. boardwalk empire σου 'ρχομαι.
Ρε βασικά βοήθεια. Το 'χα κατεβάσει πρώτη φορά πριν κανα χρονο και δεν έβρισκα ούτε έναν συγχρονισμένο υπότιτλο. Αποφάσισα να το ξαναδώ, κοίταξα στο addicted, DvD-Rip XG subs ολη η πρωτη σεζον, λέω ωραία, εδώ είμαστε, κατεβάζω αντίστοιχο ριπ. Και ρε, δεύτερο επεισόδιο και ο υπότιτλος ειναι ΣΚΑΤΑ. Παίζει για το συγκεκριμένο rip κανενας σόι αγγλικός ή ελληνικός; Ό,τι σας βρίσκεται.
A, κατέβασα κάτι ελληνικούς που λένε DvD-Rip αλλά βγάζει αλαμπουρνέζικα (έκανα την μόντα στο VLC, ctrl+P -> subtitles κι έβαλα ελληνική, αλλά παρέμειναν τα ίδια ακαταλαβίστικα σύμβολα, παρόλα αυτά, φαίνονται να συμβαδίζουν)
συμβαίνει αυτό με το vlc και τα ελληνικά. δοκίμασε άλλο (π.χ. k-lite codec pack) θα παίξουν.
ας βάλει κάποιος ένα spoiler στα ποστ #8, #10, #11, #12, #13 (το οποίο είναι σπόιλερ χωρίς καν να έχει δει τη σειρά αυτός που το πόσταρε, wtf), #49, #50
ψείρας ίσως, αλλά απλά κάντε τα ένα edit, δε βλάπτει
Θέλω να κάνω ένα τεράστιο φανμπόυκο ποστ για αυτή τη σειρά αλλά μάλλον δεν χρειάζεται.
Θα πω ότι οποιαδήποτε σινεφίλ φατσούλα που σέβεται τον ευατό της, οφείλει να την έχει δει.
Επίσης καλύτερο τέλος στην ιστορία της μικρής-μεσαίας-μεγάλης οθόνης.
molis teleiwsa.pwpwpw anatrixila entelws
de mporwna perigrapw allo. tony soprano tha mas leipseis
το sopranos και το wire με έκαναν να καταλάβω πότε μια σειρά είναι μεγάλη: όταν η ηθοποιία και σκηνοθεσία είναι τόσο μεγάλη που κάθε φορά που τρώνε κάτι πεινάω (από τα ξύγκια του τόνι στα καβούρια του μακνόλτη), και όταν ο άλλος πίνει club soda και σκέφτομαι ότι ναι ρε φίλε, γάμα το αλκοόλ, τέτοιο θα πίνω.
Η Αλήθεια είναι ότι την είχα πατήσει με σοπράνος , που έβλεπα ξέμπαρκα επεισόδια στην ΝΕΤ.
Μόλις μπήκα στην φάση να τα δω μαζεμένα με την σειρά , έπαθα πλάκα!
+1 σε όλα τα παραπάνω εννοείται, αλλά δείτε και Six Feet Under αν δεν το έχετε κάνει. Είναι κι αυτό από τα κεφάλαια που πρέπει να κατέχει ο καμμένος σειράκιας που σέβεται τον εαυτό του.
http://youtu.be/i1NngykN1Yw
ασχετο κάπως αλλα αυτο είναι το καλύτερο ξεκίνημα σεζόν έβερ. και βέβαια το σοπράνος η καλύτερη σειρά έβερ. τυχερός όποιος δεν την έχει δει ακόμα.