Το'χα ακουσει καιρο τωρα..αλλα φαινεται οτι εχει βαση:
Spoiler
Το'χα ακουσει καιρο τωρα..αλλα φαινεται οτι εχει βαση:
Spoiler
μετά απο αρκετό καιρό κι εγώ επιτέλους τέλειωσα τη σειρά. Ειλικρινά έχω ανάμεικτα συναισθήματα για το τέλος.
Spoiler
Παντως προκειται για μια απο τις καλύτερες σειρές που έχω δεί,άρτια και με όσο το δυνατόν λιγότερα κλισε γίνεται.
με τα αστεια εφτασα 3χ05. it grows on me
το ειχα παρατησει κανα χρόνο, αλλά η τρίτη πάει καλά και όταν τελειώνει το ένα, βάζω αμέσως το επόμενο. εξακολουθούν να με εκνευρίζουν χαρακτήρες, ο τρόπος που μιλάνε, που αναπνέουν, που έχουν τα νύχια τους και τέτοια, αλλά συνηθίζω. θα την τελειώσω
Vielen Dank für alles was mal war
εχω λιώσει με το 4χ03 (αυτο με τον Κολομβο)
η 6η σεζον εχει τοσες χαιλαιτ σκηνες, που ειναι σκετη απολαυση
Και το πιο ευφυες φιναλε που εχω δει σε σειρα.
τους 4 πρώτους τους είδα όταν πήγαμε διακοπές δυο βδομάδες Βόλο... οι άλλοι δύο μου πήρανε κάνα μήνα αλλά άξιζε.
satan was a lez
ευχαριστώ το θεό του ΗΒΟ που με φώτισε και το συνέχισα.
Ό,τι είπατε, έχω λίγα πράματα να προσθέσω
Spoiler
μόλις το τελείωσα. μια ομορφιά. boardwalk empire σου 'ρχομαι.
Last edited by Krux; 08-02-2012 at 16:57.
I'll bury you in your god's fucked garden
Ρε βασικά βοήθεια. Το 'χα κατεβάσει πρώτη φορά πριν κανα χρονο και δεν έβρισκα ούτε έναν συγχρονισμένο υπότιτλο. Αποφάσισα να το ξαναδώ, κοίταξα στο addicted, DvD-Rip XG subs ολη η πρωτη σεζον, λέω ωραία, εδώ είμαστε, κατεβάζω αντίστοιχο ριπ. Και ρε, δεύτερο επεισόδιο και ο υπότιτλος ειναι ΣΚΑΤΑ. Παίζει για το συγκεκριμένο rip κανενας σόι αγγλικός ή ελληνικός; Ό,τι σας βρίσκεται.
A, κατέβασα κάτι ελληνικούς που λένε DvD-Rip αλλά βγάζει αλαμπουρνέζικα (έκανα την μόντα στο VLC, ctrl+P -> subtitles κι έβαλα ελληνική, αλλά παρέμειναν τα ίδια ακαταλαβίστικα σύμβολα, παρόλα αυτά, φαίνονται να συμβαδίζουν)
Last edited by 12 stars circle your brow; 08-02-2012 at 16:22.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
συμβαίνει αυτό με το vlc και τα ελληνικά. δοκίμασε άλλο (π.χ. k-lite codec pack) θα παίξουν.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
ας βάλει κάποιος ένα spoiler στα ποστ #8, #10, #11, #12, #13 (το οποίο είναι σπόιλερ χωρίς καν να έχει δει τη σειρά αυτός που το πόσταρε, wtf), #49, #50
ψείρας ίσως, αλλά απλά κάντε τα ένα edit, δε βλάπτει
tt0274518
Θέλω να κάνω ένα τεράστιο φανμπόυκο ποστ για αυτή τη σειρά αλλά μάλλον δεν χρειάζεται.
Θα πω ότι οποιαδήποτε σινεφίλ φατσούλα που σέβεται τον ευατό της, οφείλει να την έχει δει.
Επίσης καλύτερο τέλος στην ιστορία της μικρής-μεσαίας-μεγάλης οθόνης.
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
molis teleiwsa.pwpwpw anatrixila entelws
de mporwna perigrapw allo. tony soprano tha mas leipseis
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band