Είμαι σίγουρος.
Όταν κάποια στιγμή απέκτησα αυτοσυνείδηση είχα ακριβώς το ίδιο αν σε βοηθάει.
Printable View
τελευταία φορά με πλάκωσε αλβανός στην έκτη δημοτικού δυο τάξεις μικρότερος πέντε χρόνια μεγαλύτερος επειδή έτσι. πριν κάμποσα χρόνια "αυτοκτόνησε" στο τοπικό Α.Τ. και είχα κατέβει στην πορεία αλληλεγγύης προς το σπίτι του (έμενε στη γειτονιά μου) κι έλεγα κοίτα να δεις ρε πούστη πώς τα φέρνει.
από τότε δεν ξανάμπλεξα κι έκανα την κότα, αν δεν είχες παπί/μαλλί φράχτη και παρέα "βορειοηπειρώτες" ή άθιγγανς ήσουν μύγα.
ξύλα σε πορείες/με πασόκους/στο γήπεδο και τέτοια total war σκηνικά είναι οφτόπικ φαντάζομαι.
Έχω ραγίσει το χέρι στενού συγγενικού προσώπου, κοπανώντας το με αρβύλα που κρατούσα στο χέρι.
Έχω ρίξει γερά χαστούκια σε γκόμενους.
Στο σόνισφηαρ ήλπιζα πραγματικά να πετύχω ρέηζορ και να τον αρχίσω στα κλωτσίδια, αλλα ταυτόχρονα κότευα λίγο μπροστά στο ενδεχόμενο να βαράει γυναίκες, ο αρχίδας.
Κατά τ'άλλα, πιο πολύ γαυγίζω παρά δαγκώνω.
Επίσης, δεν έχω φάει ξύλο, προς το παρόν.
εντιτ: α, και είμαι κατά γενικά. Toν περισσότερο καιρό.
εδώ ρίχνεις χαστούκια σε ντιτζέηζ
ειμαι κατα , αλλα μερικες φορες ειμαι ευεξαπτος αλλα μετα οταν το σκεφτομαι ξενερωνω.
Γενικώς είσαι κάπως γελοίος imo αν έχεις πατήσει τα 15-18 και κοπανιέσαι με κάποιον για οποιοδήποτε λόγο, μεθυσμένος ή νηφάλιος, ειδικά για μαλακίες του στυλ τσαμπουκάδες σε μπαρ, γηπεδικά-οπαδικά, στούκες με αμάξια και γενικώς σκηνικά βγαλμένα από το Ρετιρέ. Φυσικά και μπλέκεσαι πάντα να χωρίσεις, ειδικά αν πρόκειται για φίλους σου που τις παίζουν μεταξύ τους.
Αυτό με φωτεινές εξαιρέσεις: Μπάτσους και φασίστες - λόγω λαϊκής αυτοάμυνας. Πασόκους - λόγω μίσους. Bullies, πέφτουλες και τσαμπουκαλήδες κάθε είδους - και να τις αρπάξεις έχεις το δίκαιο μαζί σου!
στα 17 μου εφαγα πολυ ξυλο απο bully της γειτονιας γιατι τον ειρωνευομουν σε αγωνα μπασκετ.
απο τοτε αποφασισα να χαραξω μια ζωη χωρις ειρωνια.
και καλά ξέχασε η μπάρμπ
Όποιος συνεχίσει το τρολλάρισμα, θα μπει στη λίστα μου στο πρώτο similar thread, αν θέλετε να ξέρετε!
το δικο μου ποστ ειναι πραγματικο, δε ξερω σε ποιο παπαρα αναφερεσαι.
αν το ξυλο ειναι χωρις μλκιες{μαχαιρια,2σε1},παιζει καποιος σεβασμος κ ειναι συνενετικο το βρισκω οκ.αλλα ειναι σπανια περιπτωση.
συνενετικο λολ.