Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 133

Thread: ΞΥΛΟ.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Default ΞΥΛΟ.

Είστε υπέρ ή κατά;

Πιστεύετε ότι κάποια πράγματα λύνονται μόνο με ΜΑΠΙΔΙΑ ή τα πάντα τακτοποιούνται με συζήτηση/αδιαφορία;

Και αφού απαντήσετε στο καυτό αυτό ερώτημα, πείτε εμπειρίες από ξύλο που έχετε ρίξει ή έχετε φάει. Όχι υποθετικά σενάρια ή καυγάδες που έχετε δει, αλλά περιπτώσεις που υπήρξατε τα πιο λαμπρά αστέρια ακα πρωταγωνιστές.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ρίξεις ξύλο πάντως, να έχεις φάει πολύ πρώτα.

(εγώ δεν έχω)
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

δεν είναι έτσι άσπρο/μαύρο, υπέρ ή κατά... προσωπικά, το αποφεύγω και συνήθως είμαι ο ψύχραιμος που χωρίζει τους υπόλοιπους. πρέπει να φτάσω σε πολύ ακραία κατάσταση για να μπλέξω σε βίαιο καυγά. ούτε καν μεθυσμένος δεν είμαι οξύθυμος. και για κάποιο ανεξήγητο λόγο, ούτε οι υπόλοιποι επιχειρούν να μπλέξουν σε καυγά μαζί μου, ακόμη και όταν γίνομαι εγώ προκλητικός.

φάσεις πέρα από σπρωξίδια δε μου έχουν τύχει ιδιαίτερες. πριν 5 χρόνια στις διακοπές στην κρήτη είχα βαρέσει έναν άγγλο που πήγε να τα βάλει με μια φίλη μου (η οποία πείραζε την γκόμενά του), αλλά ήταν πιο πολύ σοφρωνιστικό το ξύλο - πώς ρίχνει κανείς στο μικρό του αδερφό - για να μάθει να μην αγγίζει ξένες γυναίκες. μετά με κέρασε μπύρα.
    Rock or Nothing

Α, εμένα μου τη σπάει πάρα πολύ η μπατσίλα αυτών που χωρίζουν δύο τύπους που απολύτως συνειδητά έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να πλακωθούν ο ένας με τον άλλον. Ποιό είναι το πρόβλημά σας; Ξαναλέω ε, όχι περιπτώσεις δυνατός κυνηγάει αδύναμο κτλ.

Οντόπικ έχω να παίξω ξύλο από το γυμνάσιο οπότε και έπαιζα μέρα παρά μέρα βρωμόξυλο. Με το που πήγα στο λύκειο ηρέμησα απίστευτα πολύ και πλέον νομίζω ότι πρέπει να γίνει κάτι εξωφρενικό για να σηκώσω χέρι σε κάποιον.

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ρίξεις ξύλο πάντως, να έχεις φάει πολύ πρώτα.

(εγώ δεν έχω)
    Για πες, πώς προκύπτει αυτό.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Σαν το σεξ, για να γινεις καλος θελει προπονηση, ξερεις εσυ

Ισχύει πάρα πολύ ΦΙΞΞΞΕΡ.

Προκύπτει με παρατήρηση μιας κουλτούρας βασισμένης στο ξύλο όλα τα σχολικά μου χρόνια.

Ε μωρέ αν δεν τρως έχεις αδυναμία, δε θυμάσαι τον ποπάυ με το σπανάκι πιχί;
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Α, εμένα μου τη σπάει πάρα πολύ η μπατσίλα αυτών που χωρίζουν δύο τύπους που απολύτως συνειδητά έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να πλακωθούν ο ένας με τον άλλον. Ποιό είναι το πρόβλημά σας; Ξαναλέω ε, όχι περιπτώσεις δυνατός κυνηγάει αδύναμο κτλ.
    το πρόβλημά μου είναι ότι πάω να πιώ ένα ποτό ή να παίξω μπάλλα και να περάσω καλά και μου τη σπάει αφάνταστα να μου χαλάνε τη φάση 2 κοκόρια. αν όπως λες επιλέγουν συνειδητά να πλακωθούν, να δώσουν ένα ραντεβού 2 τους να τελειώνουμε.
    Rock or Nothing

στο κάραβελ λόγου χάρη!
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Μερικοί άνθρωποι καταλαβαίνουν μόνο με ξύλο.

Αγκαλίτσας Dr.Gonzo's Avatar

Epic thread, Dragonlord σε τρελη φορμα.

Επαιξα κουτουλιες once στην 6η δημοτικου και απο τοτε τιποτα.

Spoiler
    Σε αλλα νεα αθλουμαι και σε ενα πυγμαχικο συλλογο αλλα εκει το ξυλο ειναι χοντρο, παρα πολυ γενικως, απολαυστικοτατο και με προστατευτικα ...οποτε δε μετραει για τσαμπουκας

Deafening, painstaking, BB King

Οντόπικ καιγώ, έχω ένα ηλίθιο ψυχολογικό που με αποτρέπει από το να ρίχνω/τρώω ξύλο : επειδή είμαι ατσούμπαλος σαν άνθρωπος, φοβάμαι μη ρίξω καμιά ξεκάρφωτη σε κάποιον και του προκαλέσω ζημιά (σπασμένο δόντι/μύτη κτλ). Και δε το εννοώ με την Τσακ Νόρρις έννοια, ότι γαμάω και δέρνω ή κάτι τέτοιο, ακόμα και σε περιπτώσεις που εγώ θα ήμουν ξεκάθαρα το θύμα, θα το σκεφτόμουν σίγουρα αυτό.

Το οποίο ψυχολογικό έχει προκύψει από ένα διαπληκτισμό στο σχολείο με ένα φίλο μου, ο οποίος πήρε ένα κομμάτι από αυτό το πράσινο (κόντρα πλακέ απότι θυμάμαι) που είχαν πάνω τα θρανία και με έκοψε στο χέρι και από τότε μου έχει μείνει ένα μεγάλο σημάδι. Επειδή κατάλαβε ότι έκανε μαλακία, στα πλαίσια της φιλικής δικαιοσύνης μου είπε να τον χτυπήσω καιγώ. Και σαν κλασικός μαλάκας του είπα να του ρίξω κλωτσιά και συμφώνησε αλλά εκείνη τη μέρα/εκείνη την εποχή φορούσα ΜΑΡΤΙΝΣ και (εδώ κωλάει το ατσούμπαλος) τον βρήκα στο γόνατο και το αποτέλεσμα ήταν για κάποια χρόνια να τραβιέται σε φυσιοθεραπείες.

Από κει και πέρα, το πιο σοβαρό ξύλο το έχω παίξει πάλι με κολλητό μου (όλοι στην παρέα έχουμε πλακωθεί στα σοβαρά μεταξύ μας) και εκεί είχαμε μπόλικο ξύλο και κλωτσιές στη μούρη κτλ αλλά ο καυγάς τελείωσε άδοξα όταν μου είπε "πρέπει να φύγω να πάω αγγλικά". Εγώ φυσικά του φώναζα "έλα εδώ ρε πούστη να σε γαμήσω" ελπίζοντας να μην έρθει εδώ γιατί είχα φάει μπόλικες και ευτυχώς δεν ήρθε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη μέρα. Την οποία επόμενη μέρα απλά κάτσαμε στο θρανίο μας, είπαμε καναδυό "σε γάμησα χθες", "όχι εγώ σε γάμησα" και το αφήσαμε εκεί.

Κατά τ'άλλα πέρασα πολύ ειρηνικά σχολικά χρόνια, αν και στο σχολείο μου έπεφτε τρελό βρωμόξυλο που έφτανε μέχρι μαχαιρώματα και εγώ ήμουν το τέλειο θύμα γιατί ήμουν καινούριος στο Μαρούσι, γιατί έτυχε την πρώτη χρονιά που πήγα να έχω στα αγγλικά όλα τα ζάκια του Αμαρουσίου (μεγαλύτερης ηλικίας) και να ισχύει το "αυτόν μη τον πειράξετε" καθεστώς.

Οπότε έγινα σιγά σιγά φλώρος.

. Ghoul's Avatar

Quote Originally Posted by Dr.Gonzo View Post
    Epic thread, Dragonlord σε τρελη φορμα.

Επαιξα κουτουλιες once στην 6η δημοτικου και απο τοτε τιποτα.

Spoiler
    Σε αλλα νεα αθλουμαι και σε ενα πυγμαχικο συλλογο αλλα εκει το ξυλο ειναι χοντρο, παρα πολυ γενικως, απολαυστικοτατο και με προστατευτικα ...οποτε δε μετραει για τσαμπουκας
    λογικό ακούγεται, μάλλον σε άφησε ανάπηρο ο once

Spoiler
    σε άλλα νέα ΝΑΙ ΡΕ ΑΘΛΟΥΜΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
    ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Α, ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

απο γυμνασιο εχω να παιξω φαπες.. σε 5χ5 πριν 3 χρονια ειχα φτασει να κυνηγαω καποιον στο γηπεδο αλλα αρχισε να φωναζει ο διαιτητης και ηρθαν 2 συμπαικτες και δεν εγινε τπτ..απο τοτε τπτ