ρε μαλακες/ισμένες τόσο ωραίο είναι?? Μου το προτείναν καποιοι φίλοι τις προαλλες κι απο ότι βλέπω δεν είναι οι μόνοι που γουσταρουν.
Παρακαμπτοντας τη συγκριση μήλου με πορτοκαλιού, μπορείτε να μου πείτε που την βαζετε σε σχέση με το λόστ?
Printable View
ρε μαλακες/ισμένες τόσο ωραίο είναι?? Μου το προτείναν καποιοι φίλοι τις προαλλες κι απο ότι βλέπω δεν είναι οι μόνοι που γουσταρουν.
Παρακαμπτοντας τη συγκριση μήλου με πορτοκαλιού, μπορείτε να μου πείτε που την βαζετε σε σχέση με το λόστ?
Δεν είναι της κλάσης του Lost ή του Dexter, κλπ, αλλά είναι ωραία σειρά και σε κάθε σεζόν γίνεται και καλύτερη. Μόνο τα πρώτα 7-8 επεισόδια της 1ης σεζόν είναι άσχημα, βασικά, που ασχολούνται με τυπικούς urban legends. Μετά αλλάζει εντελώς το κλίμα, σε έναν πόλεμο μεταξύ δεμόνων και demon hunters.Quote:
Originally Posted by distortionofperception
αχμμμμμ..
εχουμε ολες τις σεζόν, αλλα λέω να αρχίσω να βλέπω το Dexter ή το Alias μιας και ακουω πολύ καλα λόγια.
καινούργιο επισόδειο σήμερα ε
To opoio gamise :)Quote:
Originally Posted by wino
μόλις είδα φινάλε τέταρτης. πάμε για μεγάλη πέμπτη σεζόν. μεγάλη.
τόσο μεγάλη:
http://www.isfreetv.tv/site/imagens/...no_ss_2470.jpg
ε ε ερχεται
gia kalokairi mia xara itan, twra apo ploki den mporw na pw giati den kserw ti season epaize to STAR
h moni malakia ta 2 aderfia ligo axwneuta
Spoiler
Ξεκίνησε σιζον φάιβ
πάω να δω :)
καλό χειμώνα :)
αυτα που παιζει το σταρ ποια σεζον ειναι;γιατι ομολογω εχω κολλησει αρκετες φορες οταν το πετυχαινω
θα σε γελάσω ... δεν το έχω πετύχει ποτέ στο σταρ :shock:
το τελευταίο που είδες τι έδειχνε; τεσπα κάπου δεύτερη πρέπει να ναι αν έχω καταλάβει καλά.
πρώτον SPOILERS, δεύτερον φινάλε δεύτερης σεζόν.
ωραια ηταν, δε πιστευω να χε κανεις παραπονο για την αρχη της πεμπτης