Τρελό ξεθάβινγκ χθες. Να το τσεκάρετε, αξίζει, cartoon 2d adventures όπως πρέπει να είναι.
Printable View
Τρελό ξεθάβινγκ χθες. Να το τσεκάρετε, αξίζει, cartoon 2d adventures όπως πρέπει να είναι.
μιας και λεμε για ξεθαβινκγ,ξαναπιασα fahrenheit :dfinger:
βγήκε η δεύτερη σεζόν; =ρ
btw σκατίλα το still life 2, γαμώ τη μάνα σου microids.
εσυ δεν εθαβες την ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ;
μάλλον δεν την έβλεπα σε καλό σινεμά :!:
Έχει ένα ποιντ ο Phantom Duck, αλλά δεν πρέπει γενικά να ξεχνάμε ότι εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό του gameplay είναι και η αλληλεπίδραση, άσχετα αν δεν είναι ουσιαστική (δεν προσφέρει δηλαδή τροφή για προβληματισμό). Βασικά ο κανόνας είναι αυτή η αλληλεπίδραση να επέρχεται μέσω του gameplay, αλλά στο Fahrenheit έρχεται μέσω της κινηματογραφικής παρουσίασης και των καίριων σημείων που κάνεις κάτι που επηρεάζει όντως την ιστορία. Οπότε κακό δεν το λες, κυρίως γιατί προσφέρει μια νέα άποψη στο πως πρέπει αν προσεγγίζουμε το θέμα, άσχετα το αν εμένα δεν θα μου άρεσε να εξελιχθούν τα games βάσει αυτού.
Τέσπα αφήστε τις συζητήσεις και πιάστε το adventure που έβαλα πιο πάνω :!:
Όντως θυμήσει Guybrush σε πολλά σημεία, αλλά το παιχνίδι είναι καλό, χωρίς να είναι το adventure της 10ετίας αλλά σε κρατάει (είναι και μεγάλο). Για κατέβασμα δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί το είχα περασμένο σε cd από παλιά, λογικά στο bb θα υπάρχει
νταξ οκ ωραίες οι καινοτομίες αλλά θέλουμε gameplay, δεν είμαστε πιθήκια να πατάμε κουμπάκια οταν εμφανιστεί η μπανάνα στην οθόνη.
Secret Files 2. Ωραίο!
ναι γιατι το να κλικαρεις απλα το αντικειμενο θελει επιστημονικες γνωσεις
δε μπορεις να θελεις καινοτομιες και να τις πετας στα σκουπιδια οταν αυτες ερχονται επιμενοντας στα στερεοτυπα
Μου το πούλησε ένας ονοματι SKIDROW. Δεν καταλαβαίνω αυτά με τα releases...
To UI και το gameplay είναι ίδια με το πρώτο.
@Αbruzzi: Νταξ, το χάσμα δυσκολίας ανάμεσα στο Fahrenheit και ένα "μεσσαίας δυσκολίας" adventure είναι μεγαλύτερο από αυτό μεταξύ συρμού και αποβάθρας. Δε λέω, καλό παιχνίδι και το Fahrenheit και η συνέχεια του Longest Journey αλλά και τα δύο στηρίζονται περισσότερο στην αφήγηση και την ανάπτυξη της ιστορίας παρά στο κλασσικό puzzle solving που όλοι αγαπάμε.
οκ skidrow βρήκα κι εγώ, απλά είχε πολύ μικρότερο μέγεθος από το unleashed και παραξενεύτηκα. τέλεια, το πρώτο μου είχε αρέσει πάρα πολύ αλλά είχε μαλακία τέλος, ίδωμεν.
το Fahrenheit δεν είν κακό μωρέ, απλά το χω ξεκινήσει 5 φορές και δεν το χω τελειώσει ούτε μια, βαριέμαι τα adventure του δωμάτιο-δωμάτιο, θέλω να πηγαινοέρχομαι παντού και να δοκιμάζω Inventories μέχρι θανάτου.
το dreamfall δεν είναι παιχνίδι, το αντιμετωπίζουμε ως συνέχεια του σεναρίου του TLJ και γι' αυτό το κρίνουμε ως κάτι άλλο, το οποίο γαμάει.