"σοβαρέψου" λέει και ακολουθεί αυτή καταπληκτική πρόταση.
Ξέρω όμως ότι δεν είσαι χαζή και κάνεις χαβαλέ οπότε το εξηγώ και σε σας παιδιά, η Βαρβάρα κάνει πλάκα!
Printable View
Λολ τον μλκ.
Γενικά δεν πιστεύω ότι πέρασε κάποιος καλά στον στρατό, έτσι όπως το λέει ο Krux δηλαδή. Απλά είναι 2-3 πράγματα που σου μένουν και τα αναπολείς και είσαι στην φάση "τι γέλιο είχε ρε πούστη".
Κατά τα άλλα μια χαρά όπλο έχουν οι μάγειρες και στη μονάδα μου βαρούσαν και πέτο κανονικά (ενώ δε μας πήγαινε και άσχημα, στο 3-1, μόνο από το 2-1 και κάτω ήταν απαλλαγμένοι).
Καλή θητεία 'C3rvant3s!
Έχω σκεφτεί άπειρα ηλίθια αστεία για θητεία carheart αλλά δεν θα επεκταθώ.
Πες πες! Θα με φωνάζει πορτοκαλί κεφτεδάκο ο επόπ μου; Θα είμαι ο κεφτεδάκος της μονάδας; Θα με πήζει ο ΚΓΧ και ο ΦΒΠ? Δεν θα πάρω το ΠΦΛ επειδή είμαι ΜΝΧ κάτω από τρία; Δεν θα είναι το πάρτυ της ζωής μου εμένα ο στρατός;
Πάντως έχω υπόψιν μου παλικάρι που δήλωσε οπλοφοβία και τον πήραν καψιμιτζή και τα ξυνε.
Σαφώς και υπήρχαν δύσκολες στιγμές και βεβαίως σε καμμία περίπτωση δεν έκανα σαν τρελός όταν πήρα την απόφαση να παρουσιαστώ. Είναι μια δύσκολη κατάσταση δεν αντιλέγω, για όλους είναι, απλά με το να προσπαθείς να σκαρφίζεσαι τρόπους που θεωρείς οτι θα σε βοηθήσουν να την περάσεις by, στην τελική γίνεται περισσότερο σκατά η όλη φάση. Γι' αυτό και σου είπα οτι γενικά μην το κουράζεις πολύ στο μυαλό σου. Αν το δεις με καλή διάθεση και με στυλάκι οτι πάω για μια εμπειρία και να τελειώνω για να συνεχίσω την ζωή μου, πιστεύω οτι θα περάσεις "καλά" σε γενικές γραμμές.
Και μηχανικό ρε κώλε, οχι θητεία, φυτεία θα κάνεις εκεί μέσα.
Θες να πάω εγώ στη θέση σου ?
Εννοείται ότι αν μπορείς να αποφύγεις το στρατό το κάνεις, αν και δε νομίζω να είναι και τόσο εύκολο και όντως θα σε τρέχουν καναδυό χρόνια μέχρι να πάρεις Ι5. Αποκεί και πέρα, αν τελικά πας, έχουν δίκιο όσοι λένε ότι δεν είναι κάτι που δεν αντέχεται, το πιθανότερο είναι πως όταν τελειώσεις θα σου μείνουν μόνο οι καλές στιγμές, αν και οι κακές και κυρίως οι πραγματικά ανούσιες θα είναι περισσότερες.
Οπότε η σωστή γραμμή είναι να κάνεις την προσπάθεια σου να τον γλιτώσεις αλλά αν δε σου κάτσει μη τρελαθείς κιόλας, 9 μήνες είναι και θα περάσουν χαλαρά και θάσαι και μια χαρά στο τέλος και θα παρακολουθείς και περισσότερη μπάλα (σε όλους συμβαίνει αυτό).
Γενικά το θέμα της θητείας είναι μια μαλακία και μισή. Αυτό το λέει ενας τύπος -όπως εγώ- που η μόνη πραγματική πούτσα που έχει φάει 5μιση μήνες τώρα, ήταν στην εκπαίδευση, που είναι στην αεροπορία, και που δεν πιάνει μία σε αγγαρεμα και πήξιμο μπροστά στο τι τραβάνε οι αντίστοιχοι στρατέοι στου διαόλου το κέρατο, ενώ αυτός κάθε 2-3 μέρες είναι στο σπίτι του. Η μαλακία αυτή, σου κόβει την ροή της (όποιας) ζωής έχεις τελοσπάντων, σε βάζει να κάνεις τον χαμάλη για μαλάκες που δεν ξέρουν να βάλουν 2 λέξεις στην σειρά (πόσο μάλλον 2 σκέψεις ) και ένα σωρο άλλες ανούσιες παπαριές που αν πριν ένιωθες μια φορά αντιπαραγωγικός, εκεί μέσα το νιώθεις 10. Το οτι "θυμάμαι καλές στιγμές" προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Ακόμη και στο πιο σκατά μέρος μπορεί να γίνει κάτι αξιομνημόνευτο αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα ούτε για το μέρος ούτε για τι σε ανάγκασε να είσαι εκει. Τους 2-3 ανθρώπους που ενδέχεται να γνωρίσει κανείς εκεί και να τους κρατήσει σαν γνωστούς του και μετά τον στρατό, μπορείς κάλλιστα να τους γνωρίσεις με χιλιάδες άλλες αφορμές και έξω απο το χακί μαντρί. Προσωπικά ως τώρα δεν γνώρισα κανένα. Ούτε θυμάμαι τίποτα "τόσο γαμάτο" που να λέω "τουλάχιστον έζησα και θυμάμαι αυτό". Με 2 λόγια; ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.
δεν εχω ουδεμια αναμνηση απ την (οποια) θητεια μου και αυτο ειναι καλο. Δηλαδη εχω, αλλα ειναι συμπτυγμενα ολα, σαν να εκανα θητεια 3 μερες.
κατα τ αλλα Κρουξ λες παπαριες. "μερικες απ τις καλυτερες αναμνησεις σου"
Ρε συ μιτς όλα πάιζουν ρόλο και καθενός η θητεία είναι ολότελα διαφορετική απο του άλλου. Πίστεψε με έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές κατά την διάρκεια της θητείας μου και δεν εννοώ, χώρισα με την γκόμενα μου και λοιπές πίπες. Αυτό που εγώ ονομάζω ωραίες αναμνήσεις δεν είναι οτι βγήκαμε ένα βράδυ και γίναμε ντίρλα και μετά δεν βρίσκαμε το δρόμο για το στρατόπεδο αλλά σκηνικά που κάναμε χοντρές μαλακίες και την γλυτώναμε απο στρατοδικεία και βάλε. Τότε έτρεχε κρύος ιδρώτας, τώρα τα θυμάμαι και γελάω.
Πάντως κάθε φορά που ανοίγει κουβέντα, με την παρέα μου και λοιπούς φίλους, περί στρατού παίζει να ξημερώσουμε άνετα. Τώρα αν συμβαίνει μόνο σε μένα αυτό, οκ πάω πάσο.
Ρεεεεε το αν είναι "μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις μου" είναι καθαρά θέμα προσωπικό.. Για κάποιον μπορεί και να είναι.. Και εγώ γαμάτα πέρασα, έχω κάποιες πολύ καλές αναμνήσεις, 3 πολύ καλούς φίλους, αρκετά γελοία σκηνικά να θυμάμαι, αλλά δε θα έλεγα ποτέ, αχ και να ξαναπήγαινα, ή έλα ρε χέστη 12αστερε θα στην κάνω εγώ τη θητεία.. Φυσικά νιώθω ότι μου έκοψε τη ζωή στα 2, επί 1 χρόνο φυτοζωούσα, δεν έμαθα τίποτα απολύτως, απλά κέρδισα κάποιες αναμνήσεις και 3 φίλους.. Αααααα και διαπίστωσα πως γίνεται να σε διατάζουν καθυστερημένοι, που πιστεύουν ότι 1+1 κάνει 11.. (αμίμητη η ατάκα διοικητή-λοχαγού ετών 31, όταν του είπα ότι δεν έχω χώρο να αποθηκεύσω κάποια αρχεία τέσπα, και η απάντηση: "Μα καλά ρε συ Βασίλη μέσα στη βδομάδα δε σου πήρα καινούρια οθόνη, 17' ενώ η προηγούμενη ήταν 15' ; Δεν ξέρω τι θα κάνεις..").. Τώρα αν για όλα αυτά αξίζει να μην κοιμάσαι σπίτι σου, να μην κάνεις μπάνιο κάθε μέρα, να ξυρίζεσαι, να κουρευτείς, να τρως φαϊ όχι δικό σου/γκόμενας/μάνας επί 9 περίπου μήνες ξέρωγω;
Οπότε μην πολυαναλύουμε το αν θα πάρει γιωτόχαρτο ή όχι ο 12.. Δε θέλει να πάει, δε θέλει στολή, δεν ανέχεται κούρεμα, ΤΕΛΟΣ..
χαχα, είμαι σε αδεια και προχθες με πήραν τηλέφωνο για το πως φορτίζει η ψηφιακή μηχανή που έχουμε στο γραφείο και έχουν προηγηθεί τηλεφωνήματα με ερωτήσεις για το πως αλλάζει χρώμα μια γραμμή στο word, και "γιατί αφου κάνω 2πλο κλικ στο φάκελο που έχει μέσα τα έγγραφα, αυτά δεν ανοίγουν?" true story χωρις πλάκα.