ΠΑΣΟΚ αυτοί (οι ίδιοι) είστε! Θυμάστε τη φάση με τον Δροσογιάννη που έριξε μπουνιά σε τροχονόμο και τον έστειλε δυσμενήμετάθεση γιατί πήγε να του δώσει κλήση για παράνομο παρκάρισμα;
http://www.news247.gr/a/4!103591
Printable View
ΠΑΣΟΚ αυτοί (οι ίδιοι) είστε! Θυμάστε τη φάση με τον Δροσογιάννη που έριξε μπουνιά σε τροχονόμο και τον έστειλε δυσμενήμετάθεση γιατί πήγε να του δώσει κλήση για παράνομο παρκάρισμα;
http://www.news247.gr/a/4!103591
θαρρώ είμαι κάπου ενδιάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία. Ωστόσο όντας αυτή που είμαι, ούτε με την ψήφο μου θα αλλάξω κάτι.
Καταλαβαίνεις τι λέω; Αν πάω και ψηφίσω και "νομίζω" ότι κάτι έκανα, είναι λάθος, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα κοινά πέραν του "κάνω ό,τι κάνω όσο πιο καλά/σωστά μπορώ" (που για την Ελλάδα είναι τρομαχτική πολιτική συνείδηση ε!).
Ξαφνικά δηλαδή άμα ψηφίσω παύω να είμαι του καναπέ; Μόνο άμα απέχω δείχνω αδιαφορία; Δεν καλύπτομαι από κανέναν, δεν έχω πολιτικές αρετές ώστε να κάνω εγώ προσωπικά κάτι παραπάνω από αυτά που κάνω, απέχοντας δίνω χώρο σε κάποιον που πιθανόν, στο μέλλον, ίσως, κάποτε, να μπορέσει να με καλύψει.
Πού. Το. Λάθος.
πουθενά <3
δεν υπάρχει σωστό και λάθος , απλά σου είπα την άποψη μου :)
απλά δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους σαν τον τύπο της διαφημίσεις που έβλεπε τα χαρτάκι πεταμένο κάτω , έβριζε το κράτος , και στην συνέχεια το πέταγε δίπλα.
Δεν πάει σε εσένα ε?! , απλά τη δεν με αρέσει λέγω :)
Για πείτε για ανταρσυα γιατί στις αφίσες αναφέρει
Αριστερός λαϊκισμός κι ετς;Quote:
Ένωση ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ, ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ αριστεράς και ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ οικολογίας.
ένα οικολογικό απόκομμα (400 ψήφους έπαιρνε) που κράτησε το όνομα από τους παλιούς Οικολόγους Εναλλακτικούς κατεβαίνει μαζί τους.
παντως αυτο το δε συμφωνω με κανενα απολυτα, κατανοητο αλλα αδυνατο να πραγματοποιηθει!! δε γινεται να υπαρχει κατι που να ικανοποιει καποιον 100% οπως ουτε και γκομενος/α ε, δηλαδη τι μενεις στο ραφι, απεχεις απο το σεξ?!! το θεμα ειναι για την καθε weiss τι θα ηθελε..? εβλεπα χτες βραδυ στο γιου τιουμπ τη συνεντευξη των ανταρσυα στην ετ-1 και λεει η δημοσιογραφος δε γινεται να παρουμε τα καλα στοιχεια του κομμουνισμου και του καπιταλισμου και να τα κανουμε ενα? τι της λες μετα?
Απαξιώνεις την δημοκρατία; Θα μου πεις είναι ήδη απαξιωμένη, δεν υπάρχει δημοκρατία κλπ ναι, αλλά το δικαίωμα ψήφου είναι κάτι επίκτητο, δεν μας το χάρισε κανείς ώστε να το απαξιώνεις. Γιατί η αποχή το πολίτευμα απαξιώνει, όχι τα συμμετέχοντα κόμματα. Είναι πολύ αμφισβητήσιμο αν ένα μεγάλο ποσοστό αποχής έκανε καλύτερα τα πράγματα κι όχι (πολύ) χειρότερα.
(δεν είναι απαραίτητο ότι συμφωνώ με αυτήν την άποψη ε. απλώς την αναφέρω)
μπα, η κάθε οργάνωση αυτοπροσδιορίζεται διαφορετικά οπότε μπήκαν εκατό επίθετα για να καλυφθούν όλοι.
καντίρου ΣΚΑΣΕ, οι οικολόγοι εναλλακτικοί το '89 δεν έμπαιναν σε καμμία κυβέρνηση συνεργασίας, όχι αυτό το έκτρωμα που έχετε κάνει τώρα. όχι ότι θέλω να υπερασπιστώ τους δέκα τύπους που έχουμε, αλλά μη μιλάτε τώρα τα τσουτσέκια που ως οικολόγοι *random leksh* έχετε στηρίξει από συν μέχρι πασόξ και πούτσες πράσινες.
βουλωνε ρε βλακα καντιρου!! και καποτε περναν χιλιαρες και τι μ'αυτο! οι υπολοιποι των οικολογων εναλλακτικων που τα ξες καλα που μπηκαν, στους ΟΠ? οι οικολογοι εναλλακτικοι υπηρχαν εδω και πολλα χρονια στο ΜΕΡΑ και το "ριζοσπαστικης οικολογιας"υπηρχε απο τοτε, και δεν μπηκε τωρα που εχει σκασει το πρασινο trendy emo!
εδιτ: με προλαβε ο συντροφος φαντομ, σκασε και βουλωνε ταυτοποιηση αποψεων!!
μα βρε παιδιά, αυτό λέω, από το να με καλύπτει κάποιος σε ενα 30% (ειλικρινά, αλλά και από την άλλη σχεδόν όλα τα κόμματα με καλύπτουν σε ένα 30%, άρα μπορώ με την ίδια ευκολία να ψηφίσω 4-5 διαφορετικούς) και να τον ψηφίσω, προτιμώ να απέχω βλέποντας αυτό ως μόνο τρόπο για να προκύψει κάποιος νέος που θα με καλύψει 45% και μετά ίσως 50 και μετά, ποιος ξέρει, μπορεί και 70%!
ποιο ειναι αυτο το κινκυ 70% ρε παιδι μ, που σου λειπει απο μια πολιτικη ομαδα?!! πες κανα 2 παραδειγματα, του στυλ να το συριζα αυτο κι αυτο μεχρι εκει, αλλα... το πασοκ να να να...!!
Δε ξέρω πού. είναι. Tο. Λάθος. Το. Σωστό. πάντως. είναι. all around.
Προσωπικά δηλαδή γουστάρω την φάση, δεν υπάρχει κάτι που να με ενοχλεί σε αυτή τη χώρα ή σε αυτό τον κόσμο και τελοσπάντων what the romans did for us? Εννοώ πέρα απο την εργασιακή ανασφάλεια/εκμετάλλευση, μια κρίση που πληρώνουμε όλοι και ουχί αι τράπεζαι (τυχαίο το παράδειγμα!), τους μπάτσοι και τους φασίσται που σκοτώνουν κόσμο (στο ξύλο ή και γενικά), τα καζίνο στα πρώην ξεσκισμένα δάση, την απόλυτη εξαθλίωση και παρακμή του μιντιακού πολιτισμού, το ΝΑΤΟ, τα ΚΑΠΗ, την ΕΕ, τον πόλεμο, την κλιματική αλλαγή, μια ρώμη που γενικώς την τρώει την πτώση της σε όλα τα επίπεδα και εμείς είμαστε απο κάτω, ασούμε ναούμε. Κύρια το σωστό φάνηκε σε όλες εκείνες της δημοκρατίες του κόσμου που η αποχή είναι στα ύψη -ναι, χρόνια τώρα- και η ποιότητα δημοκρατίας φαίνεται, κολαούζο δε θέλει, φερ'ειπείν στας ΗΠΑ. Το σωστό της αποχής είναι ότι "απενοχοποιεί" μια γενικότερη στάση αδράνειας. Όντως, αν κάποιος αποφασίσει να αρχίσει να κάνει κάτι λογικά δε θα είναι οι εκλογές το πρώτο του μέλημα. Θυμηθείτε λοιπόν να ξανακάνουμε αυτή την κουβέντα στην επόμενη δολοφονία, στα επόμενα δάση, στην επόμενη απεργία, στις επόμενες καταλήψεις, στις επόμενες απελάσεις, στην επόμενη κρίση, στον επόμενο πόλεμο και όχι στις επόμενες πουτάνες εκλογές ή στις επόμενες φορές που θα σας πιάσουν ενοχές.
Καταρχήν μόνο εμένα με έθλιψε που στη συνέντευξη της ανταρσυα είδα 5 κωλόγερους να μιλάνε για το φοιτητικό κίνημα;
Στο θέμα της αποχής, αυτό που εγώ προτείνω είναι ο απέχων να ξεκαθαρίσει στοιχειωδώς πρώτα ποιες είναι οι απόψεις του, τι επιδιώκει, πώς θα τανε γι αυτόν το ιδανικό μοντέλο της κοινωνίας, και αφού το "λήξει" (εντός εισαγωγικών γιατί θεωρώ ότι κανένας λογικός άνθρωπος δε θα το λήξει ποτέ στη ζωή του) τότε ας αρχίσει να ψάχνει για μία κοινή εκλογική συνιστώσα. Θεωρώ ότι η αποχή από τις εκλογές κατά ένα συντριπτικό ποσοστό είναι προϊόν αντίστροφης-αρνητικής σκέψης, ατόμων που περιμένουν αφελώς πρώτα να ανακαλύψουν έναν φορέα που όλως τυχαίως θα τους εκφράζει αντί να εκφραστούν οι ίδιοι στο αρχικό επίπεδο με πρωτογενείς διαδικασίες, ας πούμε.
εκείνη την εποχή ειχαν βγάλει και βουλευτή λόγω εκλογικού νόμου με 1,5%. Αυτό για την μαλακία του Φάντομ ντακ.
Μετά ηρθε το μακεδονικό και έγινε η διάσπαση και τους εθνικιστές τους πήρε αποχωρώντας ο Καραμπελιάς, κάποιοι υγιεινιστές με τον παπανικόλα και κάποια ελάχιστα άτομα κράτησαν το όνομα. Οι υπόλοιποι σχημάτισαν την Πρασινη πολιτική με τον Χρυσόγελο που δεν προχώρησε καθόλου και αυτή, ούτε καν κατέβηκε ποτέ εκλογές. Μια νεκρή οικολογικά περίοδος στην πολιτική σκηνή για αρκετά χρόνια, αλλά όχι στα κινήματα,
και μετά τις επιτυχίες του Τρεμόπουλου στις δημοτικές άρχισε να κινείται και πιο σοβαρά ο πολιτικός χώρος σε όλη την Ελλάδα και σχεδόν το σύνολο των παλιών οικολόγων εναλλακτικών σχημάτισαν τους ΟΠ οι οποίοι γνωρίζουν από τότε ταχύτατη άνοδο
Pinatero, δεν είναι κουβέντα για εδώ αυτή. Είμαι πάντως αρκετά συντηρητική οπότε πιθανόν να μπορείς να καταλάβεις γιατί δεν εκφράζομαι πολύ από τη ριζοσπαστική αριστερά. Επίσης, ΠΑΣΟΝΔΚ.
Ikonoklast, εσύ ελπίζεις ψηφίζοντας ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εγώ ελπίζω απέχοντας. Και ξαναλέω, και ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ψηφίσω, η ύπαρξή μου δε θα αλλάξει, δε θα γίνω ξαφνικά η_γαμάτη_επαναστάτρια_που_έσπασε_τις_υπάρχουσες_κοινωνικές_δομές. Η ίδια θα είμαι στην καθημερινότητά μου, αλλά θα έχω ψηφίσει ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Έτσι, γιατί όταν ψηφίσουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ό,τι, δεν θα καίγονται τα δάση, το ΝΑΤΟ δε θα βομβαρδίζει, δε θα υπάρχει οικονομική κρίση, θα πλερώσουν οι τράπεζες, οι μπάτσοι δε θα είναι φασίσται, ο μιντιακός πολιτισμός θα γίνει τσίμπα το αυγό και κούντερα, η ποιότητα της δημοκρατίας θα ανέβει πατόκορφα, τα αφεντικά δε θα εκμεταλλεύονται τους δούλους, θα κλείσει η τρύπα του όζοντος, τα ΚΑΠΗ θα έχουν και φίλτρα αέρα εκτός από ερκοντίσιον και γενικά αφού στις ΗΠΑ έτσι άρα και στην Ελλάδα έτσι. Και βέβαια όταν ξανασκοτώσουν ένα παιδί θα φταίει η αποχή. Πάμε τώρα τα αντιστασιακά ταγκς, να μάθω.
Ευχαριστούμε που μας λέτε τι πάει στραβά. Έπρεπε να ειπωθούν αυτά, να ξυπνήσει ο κόσμος.
Εγώ απαξιώνω το πολίτευμα και το σύστημα. Όχι ότι δεν το ξέρατε, αλλά εντάξει.
ενταξει σταμ την επομενη φορα θα βαλουμε στο πανελ και κανα καλο ΜΟΥΝΙ που ηταν παρουσα στο φοιτητικο κινημα για να μη θλιβεσαι!
εισαι αρκετα χαζος εσυ ή παει με την ηλικια η κατασταση?Ξεχασα ομως,στο ΚΚΕ εχετε ολα τα τζοβενα μαζεμενα,λογικο να θλιβεσαι :moutza:
"υγιεινιστες" λεει το αλλο το σουργελο.Να σε δω μαλακα καντιρου οταν συμπραξετε με κανενα ΠΑΣΟΚ εκει τι θα λες.ο τρεμοπουλος για να παρει εστω και ενα κοκκαλακι εξουσιας πουλαει και την ψυχη του στον Σορ...εχμ διαολο.
Α,να και ο κλασσικος ελληνας βλακας μεταλλας φορντ,με την κριτικη πολιτικη του σταση.ρε δεν πας στο διαολο λεω γω?τοσα χρονια ψηφιζες πασοκ και νδ και σου φταιει το ΑΝΤΑΡΣΥΑ?τραβα κανε ενα κομμα εσυ ρε "ελληνες σπηντμεταλλαδες" και πες μας τι προτεινετε.αλλα αμα ηταν τιποτα συντηριτικα δεξιοσκυλα ή τιποτα σιχαμενοι κεντρο-"αριστεροι" δεν θα μιλουσες ετσι σιχαμα.Στην τελικη δεν διακυβευονται τα συμφεροντα σου εσενα οποιος και να βγει,εσυ εχεις βολευτει στην κατασταση σου και απλα ανοιγεις το στομα σου να κραξεις (αδικως αν θελεις την γνωμη μου) οταν ερχεται η στιγμη της κρισης (ειτε ειναι πυρκαγιες,ειτε ειναι καμια δολοφονια).
εκλογες φετος στηριζουμε ανταρσυα,τερμα και τελειωσε.
σε άλλο άνθρωπο απευθύνεσαι μάλλον, το λέω και δεύτερη φορά, λες και δεν το ξέρατε, "είμαι αρκετά συντηρητική".
δε θέλω ανατροπή, ναι; θέλω έναν άλλο τρόπο, και η αποχή είναι ΜΙΑ δοκιμή.
ford στα πελε μας αν δεν ψηφισεις ανταρσυα!! θα κατεβεις ομως στην απεργια, στην πορεια, στην καταληψη, στο ΔΡΟΜΟ, θα συντονιστεις με τους λοιπους εργαζομενους, φοιτητες, μαθητες?
εδιτ: πανκης :pink:
τώρα υπάρχει πρόταση για όλους:
http://i52.photobucket.com/albums/g3...syrmosSima.jpg
αυτοι ρεηβεν ειναι κατι βλακες μεσοκοποι μεταλλαδες απο θεσ/νικη?(οχι μπαντα,οργκανιζεησιον και καλα)
τι 1.5% ρε γαμημένε, πότε θα το βουλώσεις;
Οικολόγοι Εναλλακτικοί 39.130 0,58% - 1 -
Ρε κόπανοι :moutza: Τι δεν καταλάβατε; Θέμα αισθητικής ήτανε; Είστε τόσο βλακέντιοι ώστε να πιστέψετε ότι είπα κάτι τέτοιο;
αυτό που θέλουμε οι πιο ριζοσπαστικοί σε αυτή την συγκυρία είναι να πιάσουμε ένα 2,8-2,9 για να δηλώσουμε το στίγμα μας. Αμα βγούνε κάποιοι, είναι θέμα απόφασης της Γεν. συνέλευσης αν θα συνεργαστούμε ή όχι με το ΠΑΣΟΚ. Εγώ δεν θέλω, αλλά επειδή για να μην υπάρξει αναταραχή και νέες εκλογές είναι μια σκέψη και με κάποιο πολιτικό αλλά αμφίβολο σκεπτικό: ότι σπάει ο δικομματισμός και είναι λιγότερο επιρρεπής στην διαφθορά το πολυσυλλεκτικό κυβερνόν σχήμα από όσο ένα αυτοδύναμο που κάνει ό,τι γουστάρει στηρίζοντας απροκάλυπτα το μεγάλο κεφάλαιο και τις πελατειακές σχέσεις, χωρις την απειλή της αποχώρησης και χασίματος της αυτοδυναμίας
χαχαχα,ναι ηταν θεμα οτι "δεν βρισκονται ηλικιακα κοντα στην φοιτητικη νεολαια ωστε να γνωριζουν τα προβληματα της" :moutza:
χαχαχα καντιρου ετσι ρε,ΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ με ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ξεπουληματος.
τι εγινε καντιρου?παιρνουμε πολιτικη γραμμη?αν το εκανε αυτο το ανταρσυα ή οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ θα ουρλιαζες και θα αφριζες!
το μονο που γουσταρω ειναι πως αν κανετε τετοια μαλακια,θα φατε την πουτσα του αιωνα μετα.θα βαρεσει διαλυση το μαγαζι και ο τρεμοπουλος θα παει στο κομμα της καρδιας του:ΠΑΣΟΚΑΡΑ.
Δεν έχω ψηφίσει ποτέ μου πάνκη. Ό,τι θέλεις πες αλλά είμαι συνεπής. Και δεν μου φταίει το ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γενικά σχολιάζω ότι το να μου αραδιάζεις τα σκατά της κοινωνίας ως προεκλογική καμπάνια είναι μια τρύπα στο νερό.
Με τους εργαζόμενους *ίσως* υπό κάποιες συνθήκες τοπικού και πολύ συγκεκριμένου χαρακτήρα. Στους μαθητές θα τους πω "κομμένη η τηλεόραση και το πλεϊστέσον μέχρι να κάνεις τα μαθηματά σου" και στους φοιτητές άστο.
η πολιτική κόντρα ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ και στο er! :thumbsup:
για τις μαλακίες που λες μάλλον φταίνε οι δικοί σου που δε σου είπαν "κομμένα αυτά τα σατανιστικά που ακούς μέχρι να κλείσεις τα 18" λέω γω.
βλάκα καντίρου μόνο η ανδρεαδάκη ήταν βουλευτίνα, ξέρω πιο πολλά για το κόμμα σου για σένα, επίσης το τελευταίο ποστ ήταν ένα βήμα πριν το γυρίσεις από αντιεξουσιαστής σε "κυβερνήσεις συνεργασίας ρε παιδιά", STFU.
ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΠΤ.