παίξτε όμορφα μαζί γιατί είμαι σε διαπραγματεύσεις να 'αγοράσω' το ER και θα σας τεντώσω στην νέα εποχή
Printable View
παίξτε όμορφα μαζί γιατί είμαι σε διαπραγματεύσεις να 'αγοράσω' το ER και θα σας τεντώσω στην νέα εποχή
:touched:
"έχω αγόρι"
Ε τότε λογικά σου άρεσε και το καινούριο Paradise Lost.
κανονικό ή φουσκωτό;
Νομίζω ταιριάζετε, Σώτο.
Leuteria sto er. De 8eloume na kleisei, opoios 8elei na fygei na paei allou. 8a elega crowdfunding na to krathsoume up alla kati mou leei oti oudeis endiaferetai ;p
δε νομίζω ότι είναι οικονομικό το θέμα, άλλωστε τον τελευταίο χρόνο αν δε κάνω λάθος μέσω donations έτρεχε
Πέρα από ενδιαφέρον, χρειάζονται και γνώσεις.
Εγώ μέσα πάντως για το οικονομικό ε.
μάλλον δεν είναι το οικονομικό το πρόβλημα...
Μωρέ το φαντάζομαι, αλλά είπα να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου.
Νομίζω πως αν υπάρχει κανείς με γνώσεις που θέλει να το αναλάβει θα βρεθούν τα λεφτά. Εδώ χρειαζόμαστε έναν ικανοκλατς ας πούμε...που σαι!; Γύρνα πίσω ή έστω τηλέφωνα. Ε απ την άλλη θα μου λείψει...ήταν το καθημερινό μου ξεδωμα εδώ και χ+ χρόνια. Εδώ γνώρισα πρώτη φορά τον διαδικτυακό έρωτα. Μισηθηκα, λοιδορηθηκα, αποθεώθηκα. Ήταν ο πρώτος μου δημόσιος στίβος. Οι καινοτομίες που εισηγήθηκα δώσανε πολλά και ας πολεμηθηκαν σκληρα απ την ντόπια αντίδραση. Επικήδειο γράφω αντί να πέσω για ύπνο. Τεσπα. Τι αλλά; Καλά;
ρε σεις δεν μπορεί δηλαδή να λείψει κανείς δέκα χρονάκια χωρίς να πάνε όλα για φούντο; Ε-Λ-Ε-Ο-Σ
:admin:
Σαν να μη μπέρασε μια μέρα.
τελικά το ER θα το πάρει ο Σίου;
Όποιος το πάρει ας επαναφέρει επιτέλους τα πινκς και τις μούτζες πάντως, δεν είναι ωραία έτσι
Symfwnw. H afairesh ths moutzas mas anagkazei na grafoume anti na clickaroume ena mpouton :P
Με το που γράφτηκα είπατε να το κλείσετε;
Δες τη φωτεινή πλευρά. Γράφτηκες επειδή ο αντμίν ερχόταν να το κλείσει και, κατά τύχη, είδε το pending confirmation σου.
Το ER τα έπαιξε, το αφεντικό τρελάθηκε κλπ
Να ενημερώσω ότι πλέον το Forum το τρέχουν 3 άλλοι φίλοι Ο Μένιος , ο Λευτέρης , και ο Παντελής
Τα username τους είναι πλέον γνωστά, αλλά ας γίνει και η ανακοίνωση (με σειρά που έκαναν join ) When Black Roses Bloom, Raven Lord, ypersyntelikos
Μην τους ζαλίσετε με το καλημέρα, δώστε λίγο χρόνο.
Εγώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που δεν θα κλείσει το ER, είχα κουραστεί και δεν είχα καθόλου χρόνο για να μπορώ να του φέρομαι όπως πρέπει. Όμως για μένα το ER ήταν μια φοβερή παρέα σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής μου και είναι κάτι που δεν το ξεπερνάς εύκολα. Έχω γνωρίσει καταπληκτικούς ανθρώπους και επίσης έχουν γίνει μοναδικά πράγματα (Πεδίον Άρεως? ).
Σας αγαπώ όλους και σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους, κάθε φορά που βλέπω ένα ERιτη νοιώθω σαν τον βλάχο στην πόλη που βλέπει πατριώτη του.
Μετά και την τελευταία στροφή νομίζω πρώτα θα κλείσει το Ιντερνετ και μετά το ER.
Θα παραμείνω για λίγο καιρό ως admin για να μπορώ να βοηθάω τα παιδιά σε ότι χρειάζονται, αλλά χωρίς να επεμβαίνω σε αποφάσεις που μπορεί να παίρνουν (add/remove features, ban users , close threads klp)
:touched: :mouse: :dick:
Τώρα μένει μόνο να επανέλθουν οι μούτζες.
Να πω κι εγώ την παπαριά μου, αν και το ερ δεν είναι μέρος της καθημερινότητάς μου εδώ και χρόνια, είναι κάπως συγκινητικό που 14 χρόνια μετά υπάρχει ακόμα κόσμος που το γουστάρει και φροντίζει να συνεχίσει να υπάρχει. Και γουστάρω που κατά κάποιο τρόπο και σε ένα μικρό βαθμό έχει περάσει στα χέρια της κοινότητας, ή τουλάχιστον που το "ιδιοκτησιακό" έχει θολώσει, ήταν κάτι που ήταν ζητούμενο από την αρχή. Κι οι τρεις νέοι αντμίνς είναι γαμώ τα παιδιά, όπως κι ο σαμπρέλας, και είμαι πολύ χαρούμενος που το φόρουμ συνεχίζει σε καλά χέρια.
:pink:
Gia emena to ER htan the perfect utopia. An excellent exercise in anarchy. May it never change.
Kalws orisate loipon neoi antmhn kai pote.
nta3ei mwre, den einai kai aparaithto....
filia stous aperxomenous...
agaphtoi neoi idiokthtai perimenoume tis programmatikes sas dhlwseis gia thn katakthsh tou sumpantos kai tis nees diaplanhtikes sxeseis pou tha mas dwsoun ena deigma twn filodo3iwn sas. Prepei an mh ti allo na 3eperasete tous prokatoxous sas.
3erw bazw psila ton phxh ap thn arxh, alla exoume mathei se dusthewrhta upsh kai den einai dunaton na pesoume apo thn korufh (M alaka E xw REDA).
Pare ton phxh kai balton ekei pou 3ereis :pink: Akoma den hr8an na tous ankxwseis :P
Exoume apaithseis filos. Ti tha ginei me ta pink px? o laos - dhladh egw kai o zarou - apaitoun mia dikaih sumperifora se auto to feature pou ethrepse genies kai genies. Ma ton ebala! Polu pshla!
To mono prob pou exw me ta :pink: kai :moutza: einai oti einai poly eukolo na ta pathseis anti na grapseis kati kai den einai facebook edw na patame likes, protimw na ginete koubenta. Apo kei k pera k emena mou leipoune polles fores.
Προστέθηκαν και στο Ανώτατο Σοβιέτ... It's fucken OFFICIAL!!!!!!!!!`1!~!
:headbang: