ειναι πολλα τα ΚΣ
Printable View
ειναι πολλα τα ΚΣ
σαν τα μπουρδέλα
ε χιόνια εννοούσα, Κυνηγετικός Σύλλογος καλό βόλι κτλπ
Ναι ρε, κανένα πρόβλημα με το ποιός θα αναλάβει αρκεί να παραμείνει το πνεύμα πάνω κάτω το ίδιο. Και ο ικονο έχει αρκετό πνεύμα από μόνος τους.
Μόνο εγώ νόμιζα ότι τόσο καιρό το φόρουμ το είχε ο dragonlord ακόμα;
Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα το νομίζω.
Δικό του είναι. Αλλά από τους 29 admins, μόνο ένας ασχολείται. Δύο, ίσως, τώρα.
Λολ.
Εγώ θα προτείνω, εντελώς φιλικά κι ας αγνοηθεί, εφόσον θέλετε να ανανεώσετε το ενδιαφέρον και τη φάση γενικότερα, να αρχίσετε από το moderating team. Διαγράψτε όσους δεν ασχολούνται, βάλτε στη θέση τους 3-4 άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται. Μην περιμένετε πολλά από τους χρήστες, αν οι ίδιοι οι διαχειριστές/μοντς έχουν να ποστάρουν 9 χρόνια. Και είναι κάπως αστείο να υπάρχουν 7 αντμίνς.
Just saying.
^Συμφωνώ απόλυτα.
Συμφωνώ κι εγώ και αν μετράει, προτείνω WBRB και Art in Haste, ως ενεργούς και σωστούς χρήστες.
Kάντε ένα πολλ να τελειώνουμε πια.
Σε τι συμφωνείτε; Στο να μπουν moderators στα υποφόρουμ;
Moderation σε ένα forum σημαίνει ότι φερειπειν τα offtopic σχόλια, το spam και το trolling αφαιρούνται για να λειτουργεί κανονικά ένα thread. Για παράδειγμα όλα τα ποστ που έγιναν στο ΓΑΤΟΘΡΕΝΤ από τον Onibocho και τον 00ι00 που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά τους, σβήνονται. Η λογική του ER από περίπου το 2008-10 και μετά είναι ότι οι χρήστες από μόνοι τους καταλαβαίνουν πότε παρεκτρέπονται και αυτό συμβαίνει επειδή άλλοι χρήστες τους λένε ότι παρεκτρέπονται.
Δε θα αλλάξετε γραμμή, επειδή θα μπουν 3-4 ενεργά άτομα ως υπεύθυνα του χώρου. Δε χρειάζεται το moderating να είναι αυστηρό. Αρκεί να μην είναι παντελώς ανύπαρκτο. Να υπάρχει κάποιος που ασχολείται. Που θα ποστάρει κάνα νέο, θα γράψει καμιά εμπειρία, θα κρατήσει τα σχόλια σε τροχιά, που είναι ΕΝΕΡΓΟΣ. Εγώ, προσωπικά, βλέπω ένα φόρουμ που το'χουν γράψει όλα στα αρχίδια τους και κανείς δεν αφιερώνει ούτε μισό λεπτό στο να επιζήσει κι όχι ένα γαμάτο, αυτοδιαχειριζόμενο, χίπικο φόρουμ.
Βέβαια, μπορεί απλά να είμαι εγώ.
Όπως εδώ για παράδειγμα. Θέλω να μου πεις το σπαμ πώς ορίζεται κι όχι με επιγραμματικές αναφορές σε μηχανισμούς άμυνας βλέπε απώθηση και πράσιν' άλογα.
Spoiler