ένοχος!!!!!
Printable View
Για εξήγα λίγο.
Η προσωπική μου επαφή με αυτόματα είναι το αμάξι του πατέρα μου αλλά είναι μεγάλο.
Το 1400άρι θα είναι "προβληματικό"; Γενικά οδηγώ μαζεμένα χωρίς καγκουριές, οπότε το προορίζω για συνετή χρήση, τι πρόβλημα μπορεί να μου δημιουργήσει μέσα στην πόλη π.χ.;
Ξέρει κανείς τι παίζει με το κόρσα συγκεκριμένα;
υπερβολές
προσωπική άποψη είναι η από πάνω και υπερβολική παραδέχομαι
δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
ίσα ίσα μέσα στην πόλη θα είσαι υπεράνετος κ κουλ
στα ταξίδια επίσης
άντε σε καμιά προσπέραση να σου κάνει κάνα σκέρτσο αλλά κ πάλι δε νομίζω
ούτε καν βσκ
άρχοντας θα είσαι
αλλά.
προσωπικά το θεωρώ τρομακτικό να μην μπορώ να ελέγχω τις ταχύτητες
δεν είναι αυτόματα του στυλ σκούτερ που έχουν μία ταχύτητα κ πάει
εδώ υπάρχουν ταχύτητες αλλά δεν τις αλλάζεις εσύ
μπορεί σε ένα ταξίδι να πηγαίνεις με 100 σε μια ανηφόρα να ζοριστεί το αμάξι (όχι πολύ.. καταλαβαίνεις) να κατεβάσει για να τραβάει, να ξανα αναβάσει γαιτί θα κάψεις πολύ (ξερωγω) να ξανακατεβάσει γιατί πάλι δεν θα τραβάει αφού ανέβασε...κωκ
αυτά από προσωπική εμπειρία. σε ένα χοντα τζαζ 1400 αυτόματο/σειριακό (αλλαγές στο τιμόνι με πετάλ..πάλι καλά) κ στην επιλογή αυτόματου δεν μπορούσα να οδηγήσω. μπορεί να φταίει το συγκεκριμένο βέβαια. γνωστός αγόρασε ένα γκολφ αυτόματο διπλούς συμπλέκτες κ τέτοια πράματα και είπε δεν είναι τόσο χάλια (δεν είναι κ τέλειο όμως).
κ τα παραπάνω παίζει να μην τα πάθεις κ ποτέ και να είσαι σούπερ ευχαριστημένος (που θα είσαι)
για να τελειώνουμε έχω κόλλημα με τα αυτόματα. δεν θα έχει πρόβλημα από τη στιγμή που έχεις μια εμπειρία και το προτιμάς, συνήθεια είναι καθαρά
εγώ είμαι κολλημένος και δεν τα μπορώ
α κ εγώ κορσάρα έχω οπότε ναι πάρε κόρσα
όχι από τη δρόμων. ούτε εκεί για σέρβις με τα καριόλια μην αρχίσω
παναφάω το κοτόπουλο με κάρι μου. γεια τώρα
:thumbsup: και :pink:
Γιατί ρε; Εμείς οπελάκι έχουμε και το πάμε εκεί και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής και χρέωση σινιέ, δεν παν να σε κλέψουν ή οτιδήποτε. Βέβαια μιλάμε για εμπειρία κανα 9μηνο ξερωγω, οπότε δεν είναι και το πιο αντιπροσωπευτικό. Για πες.
Φίλος, αφού το σκέφτεσαι για 1.4, ~90hp, εγώ θα τσόνταρα κανά χιλιάρικο παραπάνω για ένα πραγματικά όμορφο αμάξι.
Δε βρίσκεις πολλά τέτοια ούτε ακόμα και με το διπλάσιο μπάτζετ.
Εκτός απροόπτου θα είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο.
Υπόψιν, το κόκκινο είναι δικό μου, το είδα πρώτος :ρ
Εδιτ: λολ, να για πoιο λέω:Spoiler
Μιτσμομπιλ ρε μουνια.
alfa romeo είναι τα δεύτερα αντιπαθέστερα αυτοκίνητα μετά τις bmw :|
Spoiler
alfa romeo TZABA TA LEFTA.
amniziak gamaei.
καταρχήν να πω για τη δρόμων έχω να πατήσω κει πέρα 2,5-3 χρόνια πλέον
δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι
αλλά.
το κόρσα αυτό (που έχω) αγοράστηκε το '02 από τη γυναίκα του φάδερ το οποίο πέρασε σε μένα το '04. μέχρι και το '07 πήγαινε δρόμων (όπου και αγοράστηκε, μετά από απίστευτη αναμονή λόγω χρώματος κ καλά, το κλασικό φιστικί/ανοιχτό πράσινο είναι.αυτό που δεν μας λέγανε είναι ότι το είχανε απλά επειδή ήταν το μόνο gsi το κρατάγανε μέχρι να τους έρθει το επόμενο.τεσπα)
ποτέ μα ποτέ, ενώ πάντα πήγαινα με ραντεβού, δεν άφησα το αμάξι εκεί την ώρα που έπρεπε. πάντα απίστευτη αναμονή χωρις λόγο και χαρτομάνι χωρίς λόγο. ποτέ επίσης δεν το είχα πάρει στην ώρα του. το καλύτερο βέβαια δεν είναι αυτό. υπάρχουν αντιπροπσωπίες/συνεργία που δεν αφήνουν κόσμο στο συνεργείο.τουλάχιστον όμως έχουν τζαμαρία κ βλέπεις τι γίνεται. όχι διάολε όμως να μου το παίρνεις κ να το πηγαίνεις στο υπόγειο. χάνεται το αμάξι κ το βλέπεις μετά από δεν ξέρω κ γω πόσες ώρες κ καλά έτοιμο. άπειρες φορές είχα πληρώσει πράγματα που δεν είχαν αλλαχτεί ποτέ. μέχρι κ λάδια μια φορά. όσο για τις εργατοώρες. μια φορά περίμενα εκεί (την τελευταία) 4 ώρες για να το πάρω από σέρβις (κ εγώ μόνος μου πιο γρήγορα θα το έκανα) και είχανε χρεώσει 5:30 ώρες. δεν υπάρχουν οι τύποι απλά.
εγώ παένω πλέον στο περιστέρι στον Μαρκαντώνη
μικρός χώρος, βλέπεις τι γίνεται, μαστόρια απίστευτα και όλοι φιλικοί. από τιμές δεν υπάρχουν διαφορές προφανώς γιατί είναι εξουσιοδοτημένο αλλά αν του πεις θα κάνει καμιά μαλαγανιά για κάνα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό. κ πάντα σωστή δουλειά κ ενημέρωση πλήρης πριν γίνει το οτιδήποτε στο αμάξι.
αυτά
Πάνω σε αυτά:
Να πω καταρχάς ότι εμείς όσες φορές έχουμε πάει το αμάξι το έχουν πάρει πρακτικά αμέσως, και σε λίγες ώρες είναι έτοιμο. Για τζαμαρία που λες δεν ξέρω γιατί εγώ προσωπικά δεν το χω πάει. Πάντως ό,τι μας έχουν αλλάξει μας έχουν δώσει πίσω το παλιό. Επίσης αυτό που λες για τις εργατοώρες δεν είναι απάτη, γιατί πολύ απλά μπορεί να δουλεύουν δυο άτομα ταυτόχρονα (που το πιθανότερο έτσι γίνεται) και να πληρώνεις παραπάνω ώρες. Άσε που γενικώς μπορεί να κάνει δυο δουλειές παράλληλα από τις οποίες η καθεμία να ήθελε ξερωγω μισή ώρα και να τις κάνει μαζί σε τρία τέταρτα, αλλά φυσικά εκεί θα σου χρεώσει μια εργατοώρα. Εμένα αυτό που μου άρεσε ήταν ότι για το κάθε τι έγραφε αναλυτικά εργατοώρες με ακρίβεια ενός δεκαδικού ψηφίου και στη συνέχεια πολλαπλασίαζε το σύνολο με το κόστος της εργατοώρας. Πάντως γενικώς εγώ έχω πολύ καλές εντυπώσεις από εκεί, την τελευταία φορά 5 πράματα μας άλλαξαν, το κόστος πολύ μικρό, και ταυτόχρονα η διαφορά που είδα στην οδήγηση ήταν τεράστια.
το ότι αλλάζουν κάποια πράγματα και (που χρειάζονται αλλαγή) κ γίνεται καλύτερο το αμάξι οκ. αυτή είναι η δουλειά τους.
για την τζαμαρία που είπα. δεν υπάρχει καν εκεί. εκεί το πας. τους το αφήνεις, το παίρνουνε στο υπόγειο κ το ξαναβλέπεις όοοοοοταν είναι έτοιμο. τουλάχιστον αδικαιολόγητο να μη βλέπω τι γίνεται στο αυτοκίνητό μου.
ξαναλέω ότι έχω να πάω κει πέρα από το '07 οπότε μπορεί να έχουν στρώσει τα πράγματα. αλλά δεν δέχομαι να μην μπορώ να είμαι μπροστά όταν γίνεται το σέρβις. αυτό ως βασικό και τα άλλα που είχα τραβήξει.. ε δε μένεις. ψάχνεις για καλύτερο.
εντιτ: σας δίνουν πίσω δλδ κάθε φορά φίλτρα αέρα/κλιματισμού, φίλτρο λαδιού, τα μπουζί, τον παλιό ιμάντα και δεν ξέρω γω τι άλλο λένε ότι άλλαξαν?
Για πείτε το πιο σημαντικό. Αν αποφασίσω τελικά να πάρω καινούριο, έχει νόημα να ψάξω σε μπόλικες αντιπροσωπείες μπας και πετύχω καλύτερη τιμή ή έξτρα δωράκια ή όλοι τα ίδια σκατά είναι;
Φαντάζομαι κάθε αντιπροσωπεία θα δίνει και καμιά άχρηστη μαλακία έξτρα λόγω ανταγωνισμού ε;
Ναι, ίσως να δίνουν αλλά ο εισαγωγέας είναι πάντα ένας. Πατάκια, δερμάτινα πανιά, αποσμητικά και λοιπές μαλακίες. Ο Σαρακάκης σε όλα τα Mitsubishi/Honda τρυπάει (κυριολεκτικά) το σήμα του στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Επίσης μην ακούς τον Swollen. Το IQ δεν έχει απλά αυτόματο κιβώτιο, έχει CVT που με το δικό σου στυλ οδήγησης (όχι επιθετικό) θα είναι ό,τι πρέπει.
Οπωσδήποτε κάνε test drive σε όλα τα καλά city/micro και θα έχεις αποφασίσει σε 2-3 μέρες.
Fiat 500
Toyota IQ
Citroen C1
Ford Ka
Hyundai i10