Spoiler
Printable View
Spoiler
ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΖΕΡ ΦΑΝΤΑΓΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΠΟΙΛΕΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΣΤΟ Ε.Ρ ΤΣΑΤ...
Spoiler
για να καταλάβετε τι συμβαίνει με τη μάχη πρέπει να έχετε το χάρτη μπροστά σας (και στο βιβλίο η μάχη που πιάνετε ο Jaime αιχμάλωτος από τη σκοπιά τη Catelyn τη διαβάζουμε). Με λίγα λόγια, ο κύριος στρατός των Lannisters είναι με τον Tywin κάπου στη μέση του βασιλείου, λίγο πιο βόρεια είναι ο Robb και προς τα δυτικά είναι ο Jaime με κάποιους επίλεκτους. Ο scout που έπιασε ο Robb και τον άφησε πάλι ελεύθερο (στο 8ο) γύρισε στον Tywin και του είπε οτι οι βόρειοι έχουν 20 χιλιάδες στρατό, οπότε αυτός έμεινε εκεί που ήταν και ετοιμάστηκε να αντιμετωπίσει αυτούς τους 20. Ο Robb έστειλε όμως μόνο δυο χιλιάδες για αντιπερισπασμό, πέρασε το ποτάμι με τον υπόλοιπο στρατό του, ξάφνιασε τον Jaime και έγινε ό,τι έγινε.
Δεν ξέρω τι ακριβώς θα δείξουν στο 10ο, αλλά χοντρικά, ο Tywin πλέον δε μπορεί να γυρίσει πίσω στο κάστρο του, που είναι στα εντελώς δυτικά, χωρίς μάχη
αφδαφδαδα, η Shae ειναι η Sibel Kekili...
κατα τα άλλα, αυτό που έλεγα πιο πάνω και με χάρτες, εδώ είναι οι σκαναρισμένοι χάρτες, δεν τους ποσταρω ως ιματζ, γραφουν εξτρα να μην λινκαρουμε. Στο χαρτη του Βορρα, κάτω από το Neck, είναι οι Twins, (ή στο χάρτη του Νότου πάνω πάνω) εκεί που ο Robb πέρασε το ποτάμι, πηγαίνοντας προς Riverrun (δε μπορούσε να περάσει πιο χαμηλά, δεν υπάρχει άλλο πέρασμα πριν το crossroads). O Tywin είχε σταματήσει στο σταυροδρόμι, εκεί που λέει Trident (σε εκείνο το χάνι είχε συλλάβει η Catelyn τον Tyrion, η ειρωνία εμφανής). Η μάχη με Jaime έγινε νομίζω μεταξύ green και blue fork
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έβαλαν αυτή που ήταν με τον Theon, λογικά δεν θα 'χει συνέχεια το story της. Γενικά απίστευτο επεισόδιο και η σκηνοθεσία στην τελευταία σκηνή είναι τέλεια, απ'ότι βλέπω στην wiki αυτός που σκηνοθέτησε το συγκεκριμένο έχει κάνει και καμιά 10ρια Sopranos. Πάντως γενικά κάθε επεισόδιο και καλύτερο. Για Ned:
Spoiler
Γιατί να μην είστε καθόλου πσαγμένοι εδώ μέσα. Η κοπέλα έχει δυνατή φιλμογραφία πέραν αυτού
http://www.xhamster.com/movies/38844...t_scene_1.html
:pink:
καταφερα το ειδα χθες παρα τον ΟΤΕ που Γ Α Μ Ι Ε Τ Α Ι
Spoiler