:mouse:
Printable View
:mouse:
Καλά ειδικά όταν μιλάς για τακτική είναι που δε σε παλεύω. Βαριέμαι να σου εξηγήσω, δες τις ευκαιρίες και τα γκολ που έκαναν ως τώρα οι "ακραίοι που πατάνε περιοχή" στην εποχή Νιόπλια και σύγκρινε με την περίοδο Τεν Κάτε. Συνολικά εχουμε πολύ χαμηλότερη αποτελεσματικότητα και σουτ με κακές προυποθέσεις. Μόνο ο Σισέ σκοράρει γιατί είναι τεράστιος. Υπάρχει σαφέστατος λόγος για όλο αυτό και φυσικά η λύση δεν είναι να μαζεύονται πιο κοντά τα εξτρέμ.
σημερινός βαϊμάκης: http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&a...autid=15&sn=13
100% μέσα άλλη μια φορά
Για άλλη μια φορά πίπες ολκής από το Βαϊμάκη. Πώς τα καταφέρνει αυτό το παιδί όταν θέλει να είναι σοβαρός να γίνεται τόσο αστείος;
εσύ ποιον δημοσιογράφο θεωρείς αξιόπιστο για ρεπορταζ βάζελου?
Spoiler
Ρε σεις,πραγματικά χρειάζεστε τον κάθε "δημοσιογράφο" για να εξάγετε συμπεράσματα;
Προσωπικά το όνομα του τυπου δεν το είχα συγκρατήσει.Το συγκεκριμένο αρθρο προσωπικά μου έβγαλε πολύ "βεβιασμένο" αέρα,χρωστάω-ένα-αρθρο-δεν-πάει-στο-διάλο φάση.Αναμάσημα γνωστών είδη δεδομένων με λίγο ακυρη σάλτσα.
Α.Μετά τσεκαρα και το άρθρο με τους "Ουιφαλουσιδες" του ίδιου.Εμετός.
οι ουΐφαλούσηδες δε μ'άρεσε... τον περίμενα αλλιώς μετά το καλοκαιρινό άρθρο για το μέσι.
όχι ρε, δεν περιμένουμε δημοσιογράφο για να βγάλουμε συμπεράσματα. απλά 2-3 άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα παίζει να ξέρουν και πέντε πράγματα παραπάνω από το μέσο οπαδό. π.χ. ο νικολογιάννης άμα ξημεροβραδιάζεται στην προπόνηση, όλο και κάτι βλέπει κ ακούει. διαβάζεις κ κρίνεις. εγώ βαϊμάκη παρακολουθώ κ από τις εκπομπές στο ραδιόφωνο παλιότερα και τώρα στη sportday και τυχαίνει να έχουμε ταυτόσημες απόψεις σε πολλά θέματα. επίσης, κοντό (πέρα από τη γραφικότητα) κ νικολογιάννη κυρίως για τα θέματα που απλά αναφέρουν γεγονότα. αν κάποιος διαφωνεί, απλά δε διαβάζει.
Το θέμα δεν είναι οι πληροφορίες που ξέρει, αλλά ο σχολιασμός. Βλακείες λέει συνήθως ο κύριος. Τα αποτελέσματα της δουλειάς του Τεν Κάτε που "λουστήκαμε" είναι ο μόνος λόγος που κρατιέται ο ΠΑΟ ακόμα. Το πιο απλό: ΜΕΤΑ την απόλυσή του, ο Σισέ δήλωσε καθαρά ότι του άλλαξε τρόπο παιχνιδιού για να μπορεί να σκοράρει χωρίς τη μπάλα μπροστά του (λίγο σπάνιο στο Ελληνικό πρωτάθλημα). Αν κάποιος πιστεύει ότι θα παίρναμε (ή θα πάρουμε) κάτι χωρίς τον οίστρο του Γάλλου, το συζητάμε. Οι ΑΡΔ είτε δεν τον καταλάβαιναν είτε ήταν ο τύπος αντιδημοσιογραφικός και τους χαλούσε την πιάτσα. Άσε που μαθαίναμε όλο και λιγότερα από το τι λέγανε στα αποδυτήρια - ευτυχώς το λύσαμε αυτό.
χαχαχαχα, το περίμενα ότι θα σε πείραζε το συγκεκριμένο. να μην ανεβάσω κ το σχόλιο του νικολογιάννη δηλαδή :P
αχ αυτοί οι ΑΡΔ...
Δλδ σε ποιο 100% πέφτει μέσα ρε Ρέηβεν; γιατί πρέπει να παρομοιάσει τη δουλειά του προπονητή με αυτή του διαχειριστή πολυκατοικίας; δεν καταλαβαίνουμε τις αρμοδιότητες του προπονητή ενώ από τη διαχείριση της πολυκατοικίας έχουμε περάσει όλοι; Γιατί πρέπει η ηλικία του Νιόπλια να αποτελεί δικαιολογία για οτιδήποτε κι αν είναι έτσι γιατί δε μετράει αυτό στα αρνητικά του;
Γιατί πρέπει να μνημονεύει τον Τεν Κάτε; Υπάρχει γιουζερ εκεί που του είπε για την κυρία Ενχελααρ; Ενταξει αυτό ότι τσακώθηκε με γαλλοισπανοαγγλοπορτογαλόφωνους είναι τεράστιο ψέμα (ας του πει κάποιος ότι δεν υπάρχει αργεντίνικη γλώσσα).
Γενικά, δε σε ενοχλεί να υπάρχει τέτοια απροκάλυπτη ασυλία;
ΥΓ. Ποιος Κοντός σου αρέσει; Αυτός "της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ"; έλα Μουνιόθ στον τόπο σου!
να κι ο άλλος. επίτηδες έβαλα το άρθρο κ σχολίασα έτσι για να επιβεβαιώσω τη συγγένειά σας με τον ολλανδό. οκ, άμα ενοχλεί τόσο η κριτική σε έναν προπονητή που έφυγε πριν 9 μήνες να σαπουνίσουμε το στόμα μας και να ρίξουμε κ πιπέρι άμα τον ξανα-αναφέρουμε.
άλλο το παραπάνω κ άλλο ότι γενικά διασκεδάζω να διαβάζω βαϊμάκη και συμφωνώ με την πλειονότητα των απόψεών του.
το Χρήστο Κοντό λέω που βγαίνει στην ερασπορ και γενικά κάνει ρεπορταζ παναθηναϊκού. ο άνθρωπος είναι γραφικός και δηλωμένος βάζελος, αλλά κ στην περιγραφή κ στις ειδήσεις που αφορούν την ομάδα είναι σχεδόν πάντα έγκυρος. αρθρογραφία δεν ξέρω που κάνει ούτε έχω διαβάσει.
επίσης, το ότι είχε μαλώσει ο τεν τεν με πολύ κόσμο - ή μάλλον το "μαλώσει" είναι λίγο άκυρο - ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ άπειρο κόσμο στην ομάδα δεν το λέει μόνο ο βαϊμάκης, αλλά κ ο νικολογιάννης, ο οποίος είναι εξίσου έγκυρος με τον κοντό στις ειδήσεις και δε νομίζω να έχει κανα συμφέρον να γράψει μαλακίες επί του θέματος. όταν είσαι αφεντικό κάπου κ απαιτείς σεβασμό από αυτούς που δουλεύουν για 'σενα, πρέπει να δείχνεις κ σεβασμό, αλλιώς το έχασες το παιχνίδι. Η κύρια ένσταση για τον κλαριτζή όλων αυτών των "ΑΡΔ" ήταν το παραπάνω. τώρα πώς εσύ λες ότι είναι ψέμα, μου φαίνεται μυστήριο, εκτός αν έχεις κάποιον που στα λέει εκ των έσω οπότε πεστο για να πάω πάσο.
εσύ μπορείς να εξηγείς τα λεγόμενά μου όπως θες κ κατά το δοκούν κ να επιλέγεις τα σημεία που σε συμφέρουν για να απαντήσεις, αλλά δε διάβασα ακόμη τη γνώμη σου για το αν πρέπει να γίνει κάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή που η ομάδα σέρνεται. για το τζιγγερ τα'παμε ωραία κ τα συμφωνήσαμε, πάει αυτός. τώρα τι γίνεται?
Σχετικά με τον Κοντό πάντως, αν και το ρεπορτάζ του δεν θυμάμαι να έχω μπει στη διαδικασία να το επαληθεύσω και δεν έχω λόγους να μην πιστέψω τον Ρέηβεν οτι είναι έγκυρο σε επίπεδο ειδήσεων, εντούτοις η αρθρογραφία του και οι απόψεις του είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Ο τύπος μπορεί να κάνει το άσπρο, μαύρο με τα πιο απίθανα επιχειρήματα, μπορεί να βρει εκατομμύρια τρόπους να εκθειάσει τον βαρδινογιαννισμό, και γενικότερα είναι εξωπραγματικά απίστευτο πως ένας "δηλωμένος Παναθηναικός" όπως διατείνεται οτι είναι, δεν "νιώθει" με τίποτα. Ακόμη θυμάμαι σπουδαίες του εμπνεύσεις όπως πέρισι που έλεγε πως αν ερχότανε πίσω ο Μαλεζάνι θα πήγαινε ο ίδιος να τον πάρει με το αμάξι απο το αεροδρόμιο, ή πως ο Τζιγγερ έχει πραγματικές ευθύνες για το πως ήταν ο ΠΑΟ του 2008 για τον αποκλειστικό λόγο οτι δεν προωθεί ακόμη μεγαλύτερη ρίξη με τον κόσμο και γενικά πάει με τον σταυρό στο χέρι, ή το πιο προσφατο και αμίμητο οτι "η γκρίνια είναι το βασικό χαρακτηριστικό της πλατιάς μάζας του κόσμου του ΠΑΟ", λες κι εμείς ας πούμε έχουμε καμιά όρεξη να βγάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι τον καρκίνο απ' τα σικώτια μας. Ξεκαθαρίζω οτι κατάλαβα πλήρως τι θες να πεις Ρεηβεν, απλά μια και η κουβέντα ήρθε προς τον κοντούλη είπα μια γνώμη για τον κύριο. Κατά τα άλλα, για βαζελορεπορτάζ τον τελευταίο καίρο βλέπω να συμφωνώ αρκετά με Βασιλαρά και Σκόκα σε αρκετα θέματα.
Κοντός,οταν ο Μιχαλάκης πήγε στον γαβρο:"Σήμερα πέθανε ένας φίλος μου"
Διαολε, πιτσιρίκι ήμουν και μου φαινόταν γελοίο.
Ρε φίλε, ενοχλεί η κριτική πως να το κάνουμε. Δηλαδή τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή πέρα από το να υποβιβάσουμε τον πρώην για να επιβιβάσουμε το νυν; Δε σου φαίνεται σιχαμένο;
Εντάξει, εγώ παραιτούμαι μόνο και μόνο επειδή πιστεύεις ότι αυτά τα άτομα που ζουν ΑΠΟ τον Παναθηναϊκό δεν έχουν κανένα λόγο να εξυπηρετούν τα συμφέροντα κανενός.
ΥΓ. Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να μείνει μέχρι το τέλος γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση, δυστυχώς. Ο πουσταράς τα γάμησε όλα σε 2 μήνες, διαφήμισε μέσω των Κοντονικολογιάννηδων το καλύτερο ρόστερ έβερ και πέταξε την καυτή πατάτα στους άλλους. Μάντεψε ποιος θα χρεωθεί μια ενδεχόμενη αποτυχία.
ε, μα όλοι εξυπηρετούν συμφέροντα... δε γίνεται αλλιώς. κάπως πρέπει να ενημερωνόμαστε για την ομάδα όμως (αφού εδώ στην επαρχία παίζουμε με τις τάπες των βαρελιών aka ψωλάρουμε). κοντό, σου είπα π.χ. οτι ακούω σε επίπεδο ειδήσεων, γιατί ποτέ δε βγάζει κάτι το οποίο δεν το έχει σχεδόν σίγουρο. κατά τα άλλα συμφωνώ με τάιλερ και θυμάμαι τις μαλακίες περί μαλεζάνι ( :fear: ). νικολογιάννη κ βαϊμάκη παρακολουθώ καθημερινά στην sday γιατί είναι από τις εφημερίδες που παίζουν στο καφέ που αράζουμε.
δε γίνεται ΟΛΟΙ να λένε μπαρούφες κ εμείς να τα ξέρουμε καλύτερα, εκτός αν κάποιος έχει πηγή μέσα στην ομάδα.
δυστυχώς, σε αυτό το "3μηνο τζίγγερ", οφείλεται μια εμφανής προσπάθεια υπονόμευσης του νιόπλια, επειδή ήταν ξεκάθαρη επιλογή του αντίπαλου δέους, με αποτέλεσμα να τον αφήσουν ξεκρέμαστο σε πολλά θέματα (σέντερ μπακ, επιθετικό κτλ) κ τώρα φυσικά, αυτός θα χρεωθεί πιθανή αποτυχία. δεν είναι όμως άμοιρος ευθυνών, αφού μπορούσε άνετα να παραιτηθεί όταν είδε αυτό το κλίμα. ελπίζοντας σε ανάταση, λοιπόν, από αύριο.
όσο για την κριτική στον τεν κάτε, έχει γέλιο και μπαίνω στον πειρασμό... τι να κάνω? και για 'μενα εξακολουθεί να είναι καραγκιόζης άνθρωπος και δεν είναι τυχαίο που έκανε καλύτερη καριέρα ως βοηθός από ότι ως πρώτος προπονητής. επαναλαμβάνω ότι το σεβασμό που πρέπει να δείχνει ο υπάλληλος στο αφεντικό, οφείλει κ το αφεντικό να τον ανταποδίδει και όχι να κάνει σχολιάκια τύπου "ασχολείσαι με τα μαλλιά σου" και "είστε τεμπέληδες". κάνει λάθος ο άλλος ---> του το επισημαίνεις, ίσως κ αυστηρά, αλλά δεν τον ειρωνεύεσαι. εγώ τέτοια αφεντικά και τέτοιους ανθρώπους γενικά τους θεωρώ γτπ.
47 σελιδες εφτασε το θρεντ ρε μαλακες
re zeledes
exete ena proponiti pou fainetai sovaros anthrwpos
auto den isxye oute me ton ten kate oute me to munioz oute me ton peseiro oute me to malezani
oxi toso me ton ten kate, alla eidika me tous allous fagate geres niles
afiste ton na doulepsei re lakamades, toses omades ksekinane strava ti xronia
ta persina me ti roma ta ksexasate? wtf.
episis to podosfairo den einai basket gia na breite ton antistoixo obradovic, ksekolliste to myalo sas.
to gamimeno 99% twn omadwn sta 5 xronia mesa sti xeiroteri exei allaksei proponiti toulaxiston mia fora
:thumbsup:
μην ασχολείσαι ρε με τη μύξα
παιζει κανενα λινκ για στριμινγκ παιδια?
Το νου σας ρεμάλια, τώρα που κυκλοφορεί ελεύθερος κι ωραίος ο βατραχοπρίγκηπας, φουλ στήριξη και εκδηλώσεις αγάπης σε Νικόλα Νιόπλια! Είμαι σίγουρος ότι οι 50χρονοι μπαρμπαπροπονηταράδες ήδη ξερογλείφονται. Ούτε να τους περάσει από το μυαλό εκεί στην παε.
Ευχαριστώ που με ακούσατε.
πόσο δίκιο όμως, ο (πενηντάρης) γέρος μου εικόνα τον έχει, γαύρος γαρ. αλλά και οι πενηντάρηδες όλων των ομάδων ακόμα και της θεσσαλονίκης.
Παίκτης του ΠΑΟ ούρησε στη φυσούνα!
http://sport24.gr/Paraxena/paikths_t...45.html?ref=nfQuote:
Το περιστατικό, το οποίο αποκαλύπτεται από την ισπανική εφημερίδα "El Mundo Deportivo", συνέβη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν ο παίκτης, λίγο πριν αντικαταστήσει ένα συμπαίκτη του, ένιωσε την ανάγκη να ουρήσει, πιθανότατα λόγω άγχους και εκνευρισμού.
Από ένστικτο κατέβηκε τις σκάλες που οδηγούσαν στη φυσούνα και προσπάθησε να βρει τις κοντινότερες τουαλέτες ώστε να ανακουφιστεί. Ωστόσο, οι τουαλέτες και τα αποδυτήρια ήταν κλειστά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μη γνωρίζοντας ισπανικά, δεν κατάφερε να συνεννοηθεί με κάποιον από τους υπαλλήλους που βρίσκονταν εκεί και αποφάσισε να κάνει την ανάγκη του δημόσια και συγκεκριμένα μέσα στη φυσούνα.
Ο εκπρόσωπος της UEFA στην αναμέτρηση, ο Βέλγος Ρόμπερτ Στερκς, έμαθε το περιστατικό και το πρόστιμο επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA την περασμένη Πέμπτη. Το ποσό μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 5.000 ευρώ Ωστόσο, το όνομά του δεν διέρρευσε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπήρξε απάντηση, που ανέφερε πως πρωταγωνιστής του περιστατικού ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος ούρησε κανονικά στις τουαλέτες που διαθέτει η φυσούνα του γηπέδου, αλλά καθυστέρησε την αλλαγή, με συνέπεια να του επιβληθεί πρόστιμο.
ας κάνουμε την αυτοκριτική μας
πονάνε τα μάτια μας...
κ τώρα τι γίνεται?
ηλεκτροσόκ?
Ντούσαν Μπάγεβιτς
εγώ θέλω το Φοιρό
Εγώ που δεν κοιτώ συχνά τα ταγκς, να πω ότι το αρχίδι που με έβαλε στο ίδιο με τον γκονζο, να πάει να γαμηθεί.
O Νιόπλιας θα παραιτηθεί την Κυριακή.
Τη Δευτέρα αναλαμβάνει ή ο Ντούσαν, ή ο Κειρόζ!
τους είδες σε κόκκινο φίατ στον πύργο;
του αιφελ
ρωτησα εμμεσα αν είναι INSIDE INFO ή δική σου εκτίμηση. όχι ότι έχει και καμία σημασία δλδ.
εκτίμηση, αν και για Κειρόζ άκουσα κάτι..